Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μια «Κυρία» για τον Νίνη

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη δεν έχει δείξει ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε η Ρόμα. Για τον μέσο του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει πρόταση η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Real News», η ιταλική ομάδα έχει ήδη κάνει το βήμα παραπάνω και έχει μιλήσει με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Νίνη και προτίθενται πολύ σύντομα να του κάνει πρόταση στο τριφύλλι για την απόκτηση του. Η «Κυρία» έχει ξετρελαθεί με τον διεθνή άσο αλλά προσφέρει μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Τορίνο, όταν η ρήτρα του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους θα κάνει την συγκεκριμένη πρόταση και ευελπιστεί ο Παναθηναϊκός να πει το ναι.

«Συμπληρωματική επιλογή ο Πέτσκο»

Από την Πολωνία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο. Για το θέμα μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Λεχ Πόζναν, Μάρεκ Πόγκορζέλτσικ τονίζοντας πως για το τριφύλλι είναι συμπληρωματική επιλογή: «Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί πριν από λίγα χρόνια για τον Πέτσκο, όταν είχαν έρθει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συναντήθηκα μαζί τους τότε. Οι Ελληνες ήθελαν να αγοράσουν τον Λεβαντόφσκι με 8-9 εκατ. ευρώ, τα οποία θα έβγαζαν από τις φανέλες που θα πουλούσαν. Αντί του Λεβαντόφσκι ήρθε ο Σισέ και έτσι εγκαταλείφθηκε το ενδιαφέρον. Με τον Πέτσκο είναι το ίδιο. Οι Ελληνες χρειάζονται έναν παίκτη κλάσης και ο Σλάβομιρ αποτελεί συμπληρωματική επιλογή. Αυτό το επιβεβαιώνουν και από την Ελλάδα και ο Πέτσκο και το ξέρει». Σύμφωνα με τους Πολωνούς, άνθρωπος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε χθεςτον Πέτσκο στο εντός έδρας παιχνίδι της Λεχ με την Πολόνια Μπίτομ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Νικόλας Πατέρας.

Οριστικά αντίο στη Σάλκε λέει ο Μπορντόν.

Δεν θα πάει στην Κύπρο για τα φιλικά του Παναθηναϊκού ο Γκαλίνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: