Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στην Πουέμπλα ο Λουίς Γκαρσία

Στο πρωτάθλημα του Μεξικό με τα χρώματα της Πουέμπλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λουίς Γκαρσία
Στην Πουέμπλα ο Λουίς Γκαρσία
Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ισπανός μέσος είχε ενημερώσει μέσω του twitter ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα του Μεξικό. Λίγες ώρες αργότερα και κατά την παρουσίαση της Πουέμπλα για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία.
Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες στο Μεξικό ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: leoforos.gr

Τέλος στους "αιώνιους" φοιτητές!

Ριζικές αλλαγές στη διοίκηση και τις σπουδές στα ΑΕΙ φέρνει η εισήγηση του υπ. Παιδείας, που παρουσίασε χθες η κ. Διαμαντοπούλου στο υπουργικό συμβούλιο.
Τέλος στους "αιώνιους" φοιτητές!
Μεταξύ άλλων, τίθεται τέρμα στους «αιώνιους» φοιτητές, αφού αν κάποιος δεν εγγραφεί σε δύο συνεχή εξάμηνα χάνει τη...φοιτητική ιδιότητα.
Επίσης, θεσμοθετείται Συμβούλιο Ιδρύματος, ο πρύτανης επιλέγεται με δημόσια προκήρυξη, η αξιολόγηση είναι δεσμευτική, τα ΑΕΙ θα αποφασίζουν για το άσυλο, ενώ θεσμοθετούνται πτυχία πολλών ταχυτήτων. Οι πρυτάνεις, που συνεδριάζουν από σήμερα στον Βόλο, δηλώνουν ότι αν πάρουν το ν/σ την τελευταία στιγμή δεν θα απαντήσουν, αλλά θα οργανώσουν έκτακτη σύνοδο.
Ειδικότερα:
- Θεσπίζεται Συμβούλιο Ιδρύματος, με ελεγκτικές αρμοδιότητες. Αποτελείται από 7 καθηγητές του ΑΕΙ με 4ετή θητεία, 7 εξωτερικά μέλη που επιλέγονται με 4ετή θητεία από τους καθηγητές του Συμβουλίου και έναν φοιτητή εκλεγμένο από ενιαίο ψηφοδέλτιο για ετήσια θητεία, με καθολική ψηφοφορία των ενεργών φοιτητών.
- Το Συμβούλιο, ύστερα από διεθνή πρόσκληση, θα εκλέγει τον πρύτανη για 3ετή θητεία. Η Σύγκλητος διατηρεί το δικαίωμα αρνησικυρίας για δύο υποψηφίους με πλειοψηφία.
- Προβλέπεται η πλήρης και πιστή εγγύηση της επιστημονικής ελευθερίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Απομάκρυνση από το μοντέλο χωροταξικού ορισμού και επιστροφή στις ρίζες του ασύλου.
- Η Σχολή καθίσταται βασική διοικητική και ακαδημαϊκή μονάδα του ΑΕΙ.
- Για τα μεταπτυχιακά, τα ΑΕΙ θα συστήνουν ανεξάρτητη σχολή.
- Καταργείται η βαθμίδα του λέκτορα. Καθηγητές και αναπληρωτές θα εκλέγονται ως μόνιμοι και οι επίκουροι για τετραετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης για μία θητεία. Η εξέλιξή τους σε αναπληρωτές θα γίνεται με ανοικτή διαδικασία.
- Οι μόνιμοι καθηγητές θα αξιολογούνται κάθε 5 χρόνια. Οσοι διακρίνονται, θα επιβραβεύονται, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις αρνητικής αξιολόγησης μπορεί να έχουν ακαδημαϊκές επιπτώσεις.
- Παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης κατοχής θέσης ΔΕΠ σε ελληνικά και ξένα ΑΕΙ.
0 Στις 7μελείς επιτροπές επιλογής καθηγητών θα μετέχουν 3 καθηγητές από ΑΕΙ του εξωτερικού.
- Η φοιτητική ιδιότητα χάνεται σε περίπτωση μη εγγραφής σε δύο συνεχή εξάμηνα. Οι εργαζόμενοι φοιτητές μπορούν να εγγράφονται με καθεστώς μερικής φοίτησης. Μετά το ν+2 για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης και μετά το 2ν για τους μερικής, οι προϋποθέσεις για διατήρηση της φοιτητικής ιδιότητας ορίζονται από το ΑΕΙ.
- Τα ΑΕΙ μπορούν να ιδρύουν επώνυμες έδρες διδασκαλίας και έρευνας από κληροδοτήματα, χορηγίες κ.λπ.
- Τα ΑΕΙ μπορούν να οργανώνουν τις σπουδές κατά τα πρότυπα των τριών κύκλων του ευρωπαϊκού χώρου ανώτατης εκπαίδευσης. Ο προπτυχιακός είναι 2ετής, ο μεταπτυχιακός 2ετής και ο διδακτορικός 3ετής.
- Από συμβουλευτικές, οι διαδικασίες αξιολόγησης μετατρέπονται σε πιστοποίησης.
- Θεσμοθετούνται διαδικασίες αξιολόγησης για την ανακήρυξη ακαδημαϊκών μονάδων ως Κέντρων Αριστείας.
- Μέρος της χρηματοδότησης θα κατανέμεται με βάση τον αριθμό των ενεργών φοιτητών και το κόστος σπουδών ανά φοιτητή, και το υπόλοιπο με βάση τον βαθμό επίτευξης των συμφωνημένων στόχων μεταξύ πολιτείας - ΑΕΙ.
- Ιδρύεται ΝΠΙΔ, που θα αξιοποιεί τους πόρους των ερευνητικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων και της περιουσίας.
- Οι εκπρόσωποι των φοιτητών στα όργανα διοίκησης εκλέγονται από ενιαίο ψηφοδέλτιο με άμεση, καθολική, ταξινομική και μυστική ψηφοφορία από το σύνολο των ενεργών φοιτητών.
- Χορηγούνται άτοκα δάνεια σε φοιτητές με εγγύηση του Δημοσίου και δυνατότητα τμηματικής αποπληρωμής μετά την απόκτηση ατομικού εισοδήματος.
- Τα ΑΕΙ μπορούν να οργανώνουν προγράμματα σε συνεργασία με ξένα ΑΕΙ. Ενθαρρύνεται η ίδρυση παραρτημάτων σε άλλες χώρες. Μετά την ψήφιση του ν/σ θα προχωρήσει η χωροταξική αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με συγχωνεύσεις και καταργήσεις Τμημάτων, Σχολών ή και ΑΕΙ.
ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Νέος Ηρακλής Νέα ΠΑΕ Καβάλα


Στην τελική ευθεία φαίνεται βρίσκεται το θέμα με την απόκτηση του ΑΦΜ της ΠΑΕ Καβάλας από τον Ηρακλή. Μετά την ψηφοφορία που υπήρξε από την γενική συνέλευση του Ηρακλή, άρχισαν οι κινήσεις και από την οικογένεια Ψωμιάδη.

Όπως προκύπτει σήμερα το πρωί υπήρξε γενική συνέλευση της ΠΑΕ Καβάλας όπου ενέκρινε την μεταφορά έδρας αλλά και την αλλαγή ονομασίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα θα είναι τυπικά Νέος Ηρακλής Νέα ΠΑΕ Καβάλα .

Μόλις αυτό έγινε γνωστό από τους φιλάθλους της Καβάλας ο κόσμος της περιοχής αναστατώθηκε και αναμένεται από αύριο κιόλας να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. The Player
 

Ντούσκο για… αντιπρόεδρος!

Ενθουσιασμένοι στην UEFA με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και η πρόσληψή του στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι μόνο η αρχή. Οι Βόσνιοι τονίζουν πως ο «Ντούσκο» πάει και για… αντιπρόεδρος!
Οι χειρισμοί του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην κρίση των σχέσεων Βοσνίας- UEFA είχε αποτελέσματα, αφού επιβραβεύτηκε με μια θέση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μαζί με τους Χατζιμπέγκιτς και Μπάκοβιτς. Στη Νιόν είναι ενθουσιασμένοι με τον «Ντούσκο» και οι Βόσνιοι αποκαλύπτουν πως ο Μπάγεβιτς ετοιμάζεται και για αντιπρόεδρος της επιτροπής για την ανάπτυξη και την τεχνική βοήθεια στην UEFA.

Στην «πρώτη» και ο Ματ

Την επιθυμία του να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού που ξεκινάει την Δευτέρα εξέφρασε ο Ματ Νταρμπισιρ.

Ο Άγγλος επιθετικός παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει άδεια μιας εβδομάδας- όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός- τηλεφώνησε στους ιθύνοντες και ζήτησε να πάρει κανονικά μέρος στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών του έδωσαν το «οκ» και έτσι ο παίκτης την Δευτέρα θα βρίσκεται στου Ρέντη.The Player

«Αγαπούλες, το χάσατε»!

Μάλλον κάπως έτσι θα απαντούσε ακόμα και ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης στην ΠΑΕ Ηρακλής, που δεν της… αρέσουν τα «αθηναϊκά ΜΜΕ»!
«Αγαπούλες, το χάσατε»!
Φαίνεται ότι στον Ηρακλή –νομίζουν πως- έλυσαν τα προβλήματα τους με την απόφαση τους να παραδώσουν τον σύλλογο/ΠΑΕ στην οικογένεια Ψωμιάδη και αφού το σκέφτηκαν, κατέληξαν ότι το εμπόδιο στα σχέδια τους είναι τα ΜΜΕ, τα αθηναϊκά για την ακρίβεια…
Το γεγονός πως στην ανακοίνωση τους προσπαθούν και οι ίδιοι να «χρυσώσουν το χάπι» για την απόφαση που πήραν, τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, λοιπόν, δεν δημιουργεί αναπόδραστα δεδομένα, ούτε μονοδρομικές κατευθύνσεις για το μέλλον της ΠΑΕ», αναιρεί τα όσα… αστεία είχαν γράψει πριν!
Ούτε τα αθηναϊκά ούτε τα ξένα ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται, είναι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Ηρακλή, αλλά φυσικά, όπως κάθε εχέφρων άνθρωπος κατανοεί, δεν έχουν επίσης κάποιο σχέδιο εξόντωσης (!) του ιστορικού συλλόγου.
Τα ΜΜΕ, ναι και τα αθηναϊκά, καταγράφουν και σχολιάζουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ και το γεγονός είναι πως στον Ηρακλή αποφάσισαν να πορευθούν με την οικογένεια Ψωμιάδη, του ελεύθερου με περιοριστικούς όρους, Σταύρου και του καταζητούμενου Μάκη!
Για όλα όσα θα συμβούν, από τη στιγμή θέλουν να εμπλακούν με την οικογένεια Ψωμιάδη και μάλιστα στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία με τις καθημερινές αποκαλύψεις να τους εκθέτουν, τότε όλοι τους θα είναι υπόλογοι στον κόσμο και στην ιστορία του Ηρακλή και όχι φυσικά στα ΜΜΕ, αθηναϊκή η μη. sportdog gr

Τρεις «Μιλανέζους» πήρε η Τορίνο

Σε πλήρη ισχύ έχει βάλει το μεταγραφικό της σχεδιασμό η Τορίνο, η οποία συμφώνησε με τη Μίλαν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Οι Ναμντί Οντουομάντι, Σιμόνε Βέρντι και Φερντινάντο Κόπολα, δόθηκαν με τη μορφή δανεισμού, συνιδιοκτησίας και αγοράς αντίστοιχα από τους «ροσονέρι» στην ομάδα της Serie B.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Τζιανμάριο Κόμι πήρε την αντίθετη πορεία με τη μορφή συνιδιοκτησία

"Σας στηρίζουμε, αλλά μη... διαλυθείτε!"

Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να άργησε να πάρει επίσημη θέση γύρω από τα σενάρια περί συγχώνευσης του ΑΟΚ με τον Ηρακλή, ωστόσο την Παρασκευή (01/07) ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, όχι μόνο έδειξε την αντίθεσή του σ' αυτή τη σκέψη, αλλά θέλοντας να δελεάσει την οικογένεια Ψωμιάδη ανακοίνωσε πως θα της παράσχει ότι χρειάζεται το γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη".
"Σας στηρίζουμε, αλλά μη... διαλυθείτε!"
Μία κίνηση από τους τοπικούς φορείς, που όχι μόνο δείχνει ξεκάθαρα την αντίθεσή τους για αλλαγή ονόματος και έδρας της Καβάλας, αλλά δίνει και τέλος στο πρόβλημα που προέκυψε με το γήπεδο.
Αναλυτικά:
"Με αφορμή το θέμα που ανέκυψε σχετικά με τις τακτικές προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Αρχή κάνει γνωστό ότι θα παράσχει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις στην τοπική ομάδα υπό τον όρο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ θα δεσμευτεί ρητά και με τον πιο επίσημο τρόπο
ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ούτε επίσης τίθεται θέμα μετακίνησης της έδρας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη". 

Πηγή: contra.gr

Τα βρήκε με Εργοτέλη, "κλωτσάει" ο παίκτης

Ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει με τον Εργοτέλη και έχει ουσιαστικά συμφωνήσει να παραχωρήσει στην ομάδα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, από την οποία τον απέκτησε με μία σύνθετη συμφωνία, αλλά "κλωτσάει" και ο παίκτης...
Τα βρήκε με Εργοτέλη, "κλωτσάει" ο παίκτης
Αυτή προβλέπει σε γενικές γραμμές ότι ο Κουτσιανικούλης εφόσον δεχτεί, θα πάει στον Εργοτέλη, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ θα υπάρχει και πρόβλεψη ότι θα μπορεί να τον πάρει πίσω, εφόσον στην Κρήτη καταφέρει να ανεβάσει την αξία του και στην Τούμπα αποφασίσουν ότι τον θέλουν πίσω.
Η ομάδα της Κρήτης δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο, που έχει ο Κουτσιανικούλης με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ισχύει μέχρι το 2013 και προβλέπει αποδοχές άνω των 300.000 ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα, που θα πάρει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην Τούμπα, ο Εργοτέλης του τα προσφέρει σε τετραετές συμβόλαιο, συν την "εγγύηση" ότι θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο στην ομάδα του.
Η συμφωνία των ομάδων δεν μπορεί να προχωρήσει σ΄ αυτή τη φάση, καθώς ο Κουτσιανικούλης είναι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη (μεταξύ των οποίων και ο Καραγεωργίου) έχουν μιλήσει μαζί του, προσπάθησαν να τον πείσουν ότι η επιστροφή στο νησί θα τον βοηθήσει για να ξαναβρεί τον εαυτό του, ωστόσο η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν η ίδια. "Θέλω να με δει ο Μπόλονι".
Ο Κουτσιανικούλης θεωρεί ότι μπορεί να πείσει στο διάστημα της προετοιμασίας τον Μπόλονι ότι αξίζει μία θέση στον ΠΑΟΚ, αν και στην Τούμπα, μετά από δύο χρόνια μετριότητας, δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στην πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει, είναι και το γεγονός ότι για τα νέα δεδομένα, ένα συμβόλαιο άνω των 300.000 ευρώ (που στον ΠΑΟΚ με εφορία κ.λπ., κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ), είναι μεγάλο για έναν παίκτη, που δεν θεωρείται πρώτη επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση, στο θέμα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς και ο Εργοτέλης έχει στείλει το μήνυμα ότι θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του και δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο. Με δεδομένο ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και η λίστα των παικτών, που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία στο Άρνεμ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να μην είναι σ΄ αυτήν ο Κουτσιανικούλης.
Πηγή: paok24.gr

Χάνει την προετοιμασία ο Σιλβέστρ!!

Για αρκετούς μήνες θα απουσιάσει ο Μίκαελ Σιλβέστρ της Βέρντερ Βρέμης, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Άσχημα είναι τα νέα για τους ανθρώπους της Βέρντερ Βρέμης, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Βρέμης, ο Γάλλος αμυντικός, Μίκαελ Σιλβέστρ, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Έτσι ο 33χρονος διεθνής, αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις μήνες και έτσι θα χάσει την προετοιμασία της ομάδας του για την επόμενη σεζόν. Να σημειωθεί ότι εκτός δράσης αυτή τη στιγμή, βρίσκονται και οι Περ Μερτεσάκερ και Νάλντο.
 

Άγνοια... Τόχα για την πρόταση του Άρη!!

Δεν παρουσίασε κάποια εξέλιξη το θέμα του Κάρλος Τόχα για τον Άρη. Η διοίκηση των «κίτρινων» επιθυμεί την μείωση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή όπως έγινε με επιτυχία στην περίπτωση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ), μείωση που μπορεί να φτάσει το 40%, προκειμένου να ανταποκριθεί στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της εποχής. 

Την ίδια ώρα όμως, από την πλευρά του Κολομβιανού τονίζεται ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πρόταση στο τραπέζι. «Ούτε συμφωνία, ούτε καν πρόταση» σχολίασε το περιβάλλον του Κάρλος Τόχα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος μέσος του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία του με τους «κίτρινους».
Πηγή: theplayer.gr

«Αμερικάνος» ο Φρινγκς!!

Στο πρωτάθλημα του MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόρστεν Φρινγκς, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την Τορόντο FC για διετές συμβόλαιο.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Βέρνερ Βρέμης την 1η Ιουλίου και οι «πράσινοι» δεν του ανανέωσαν, τόσο λόγω ηλικίας, όσο και για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς.

«Είχα πολλές προτάσεις. Από Γερμανία, από Ευρώπη, ακόμα και από τα Εμιράτα. Όμως, πήρα την απόφαση να πάω στην Τορόντο, καθώς ο Γιουργκεν Κλίνσμαν μου είπε τα καλύτερα λόγια και με έπεισε. θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί και είμαι ανυπόμονος για αυτή τη νέα εμπειρία», δήλωσε ο ίδιος. 
πηγή: theplayer.gr

Με Μπιτσαξή και Πιλάβιο η τελευταία «Δίκη»!!

Με το σκάνδαλο της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί και η τελευταία για τη φετινή περίοδο, «Δίκη στο Blue Sky».

Στο στούντιο, μαζί με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κυριάκο Θωμαΐδη, το βράδυ (22:00) της Δευτέρας (04/07), θα βρίσκονται οι Γ.Γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο δημοσιογράφος Θάνος Μπλούνας.

Πήρε Κονκό η Λάτσιο!!

Στο πρόσωπο του Αμπντουλάι Κονκό βρήκε τον αντικαταστάτη του Στέφαν Λιχτστάινερ η Λάτσιο, η οποία συμφώνησε με τη Τζένοα στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Γιουβέντους το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελβετού φουλ μπακ και η Λάτσιο δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πολιτογραφημένο Γάλλο αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016 έναντι 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 27χρονος μπακ έχει μεγάλη εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τη Γιουβέντους, πήγε για μια διετία δανεικός στην Κροτόνε, έπειτα αγωνίστηκε στη Σιένα. Το 2007 φόρεσε τη φανέλα της Τζένοα, ενώ από το 2008 μέχρι και τον περασμένο Γενάρη αγωνίστηκε στη Σεβίλλη.

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την Λάτσιο. Δεν έχει σημασία αν μειώθηκε ο μισθός μου ή όχι, καθώς το σημαντικό είναι ότι έφτασα σε συμφωνία και είμαι παίκτης της Λάτσιο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κονκό. 
πηγή: theplayer.gr
 

Φως στο τούνελ για Αγγελόπουλους!!

H πιο καθοριστική ίσως συνάντηση της χρονιάς έγινε το απόγευμα ανάμεσα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους Αγγελόπουλους. Το τι ακριβώς ειπώθηκε το ξέρουν μόνο οι τρεις τους (ίσως και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά το θέμα είναι πως το ραντεβού κράτησε πάνω από 2 ώρες.

Με τις δύο πλευρές να συναντιούνται δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες τα συμπεράσματα που εξάγονται μάλλον είναι θετικά. Δεν μπορεί να συζητούσαν τόσες ώρες οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ με τον προπονητή της ομάδας με μοναδικό αντικείμενο πως θα διαλυθεί η ομάδα. Είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ομάδα ή τουλάχιστον να τη στηρίξουν οικονομικά οι Αγγελόπουλοι, ρίχνοντας κατά πολύ το μπάτζετ. Βέβαια μέχρι να μιλήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ή να βγάλει κάποια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το μονό σίγουρο είναι ότι αυτά που πρέπει να γίνουν πρέπει να γίνουν γρήγορα γιατί οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερη ανυπομονησία στο να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Ήδη ο Γκόρντον αποτελεί παρελθόν (και ο Μπούρουσης για άλλους λόγους), ο Σπανούλης συζητάει με την Μπαρτσελόνα και την Εφές Πίλσεν και ο Τεόντοσιτς περιμένει το πράσινο φως για να πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να μην υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάξουν όμως σίγουρα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.   
πηγή: theplayer.gr

Για πόσο καιρό ακόμη θα μένει... άγνωστος Χ ο Φλωρίδης;

«Τι νόημα θα έχει να γνωρίσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τι εστί Φλωρίδης μόνο... κατόπιν εορτής; Αν είναι να γίνει η... ζημιά και να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο, κανείς δεν θα ικανοποιηθεί με το να μάθει ποιος είναι. Ο κόσμος πρέπει να σχηματίσει άποψη για τον Φλωρίδη ΠΡΙΝ γίνει το deal, για να νιώσει και αν αποδέχεται αυτό το deal ή όχι», γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης.

Διαβάστε το blog του.

Λαμπρόπουλος και επίσημα!!

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, όπως αναμενόταν, ανανέωσε την συνεργασία του με την Κέρκυρα.

Ο 23χρονος επιθετικός την Παρασκευή(1/7) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Την Δευτέρα(4/7) το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, με τον οποίο οι Φαίακες έχουν έρθει σε συμφωνία προκειμένου να πορευτούν μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αντίθετα, λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού, Θανάση Δεινόπαπα.

«Κοντά» σε Βιβιάνι!!

Προ των πυλών της Ξάνθης φέρεται να είναι ο Ζοντί Βιβιανί.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τους Ακρίτες εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η μεταγραφή δεν έχει προχωρήσει λόγω του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκρενόμπλ. 

Τώρα όμως που η γαλλική ομάδα θα υποβιβαστεί πιθανότατα στην Δ’ Εθνική καθώς αναμένεται να κηρύξει πτώχευση λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, όλοι οι παίκτες της θα μείνουν ελεύθεροι.

Έτσι ο ερχομός του Βιβιάνι θεωρείται θέμα ημερών αφού η διορία για να βρεθεί επενδυτής για την Γκρενόμπλ λήγει την Τρίτη.

Από εκεί και πέρα στην Ξάνθη φέρονται να περιμένουν απάντηση από έναν στόπερ και έναν αριστερό μπακ στους οποίους έχει κατατεθεί πρόταση. 
πηγή: theplayer.gr

Ζητά εξηγήσεις από τον Ντος Σάντος η Μπαρτσελόνα!!

Εξηγήσεις από τον Τζόναθαν Ντος Σάντος για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τις ιερόδουλες που τον άφησε εκτός αποστολή του Μεξικό για το Κόπα Αμέρικα θα ζητήσει η Μπαρτσελόνα.

Ο άσος των «μπλαουγκράνα» πιάστηκε να συμμετέχει σε πριβέ πάρτι με ιερόδουλες μαζί με άλλους 7 συμπαίκτες του στο Εκουαδόρ κι έμεινε εκτός αποστολής, με την ισπανική ομάδα να επικοινωνεί με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ζητώντας να μάθει όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Αυτό που απασχολεί κυρίως την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει η εμπλοκή του παίκτη στην εικόνα του συλλόγου και δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι.

"Στο καλό, Γιάννη"...!!

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και επισημοποίησε το «αντίο» με τον Γιάννη Μπουρούση που επικυρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΚΑΕ με την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου.
"Στο καλό, Γιάννη"...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της με τον καλαθοσφαιριστή Ιωάννη Μπουρούση, στον οποίο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δεν στεριώνει πουθενά ο Ταχτσίδης!!

Μετά την περιπλάνηση του σε Τσεζένα και Γκροσέτο ως δανεικός, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φαίνεται πως πάει από την Τζένοα στη Βερόνα.
Δεν στεριώνει πουθενά ο Ταχτσίδης
Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τριών νεαρών παικτών της Τζένοα -με τον πρώην μεσοεπιθετικό της «Ένωσης» να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Ταχτσίδης βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμισή του στη Βερόνα, μαζί με τους Αντρέα Ντονινέλι και Νταβίντ Μπερτοτσίνι -οι οποίοι επίσης ανήκουν στη Τζένοα.
Πηγή: sport-fm.gr

Έφτασε στην Ελλάδα ο «εφιάλτης» του E. coli!!

Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε σε τούτη τη χωρά. Πριν από λίγη ώρα ο ΕΦΕΤ διέταξε την άμεση ανάκληση προϊόντων που διακινεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «LIDL» τα οποία είναι μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο Ε. Coli που ευθύνεται για θανάτους σε όλη την Ευρώπη!
Έφτασε στην Ελλάδα ο «εφιάλτης» του E. coli
Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157, εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία LIDL.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Με δακρυγόνο στην τσέπη (ΦΩΤΟ)

Νέες φωτογραφίες απεικονίζουν κουκουλοφόρο να μιλά με αστυνομικούς των ΜΑΤ. Από την τσέπη του προεξέχει χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Με δακρυγόνο στην τσέπη (ΦΩΤΟ)
Το βράδυ της Τετάρτης τραβήχτηκαν οι νέες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ένας κουκουλοφόρος με μάσκα στο πρόσωπο, να συνομιλεί με άνδρες των ΜΑΤ.
Ο άντρας με το άσπρο μπλουζάκι, τη μάσκα και την τραγιάσκα, περνάει τρέχοντας δίπλα από τις φωτιές και στην συνέχεια στρέφεται προς προς άνδρες των ΜΑΤ, τους οποίους πλησιάζει και ξεκινάνε την κουβέντα.
Όμως άλλο ένα σημείο που χρήζει πολλών διευκρινίσεων από το υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" , είναι ότι από την τσέπη του κουκουλοφόρου, φαίνεται να εξέχει μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Από όσα γνωρίζαμε, τουλάχιστον ως τώρα, οι κουκουλοφόροι - αντιεξουσιαστές χρησιμοποιούν πέτρες λοστούς και μολότοφ και όχι χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Πηγή: tvxs.gr

"Για να δούμε πόσο μεγάλοι άρχοντες είναι χωρίς τα λεφτά του κράτους"!

Χείμαρρος" ήταν ο Παύλος Γερουλάνος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΚΑΪ" αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τα "στημένα"...
"Για να δούμε πόσο μεγάλοι άρχοντες είναι χωρίς τα λεφτά του κράτους"!
Ο υπουργός Πολθτισμού και Τουρισμού, πέραν της απόφασης της κυβέρνησης να μη δίνει πλέον λεφτά για το ποδόσφαιρο, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν, εξέφρασε και την άποψη του για... έξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από το ευρωπαϊκό πλαίσιο.
Αναλυτικά ο υπουργός Πολιτισμού είπε τα ακόλουθα.
-Δημοσιογράφος: Μήπως όμως τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι μέρος του προβλήματος; Οι θεσμοί;
-Υπουργός: Όχι, καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τα χρησιμοποιούσαμε, όχι ότι είναι αυτά στη διάθεσή μας. Είναι τα νομοσχέδια, είναι η αθλητική δικαιοσύνη. Εκεί έχουμε ε πει ότι αν δεν δούμε αυστηροποίηση εμείς θα λάβουμε κάποια μέτρα. Θα κόψουμε τα χρήματα. Θα σας πω κάτι για τα λεφτά. Ξέρετε γατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρετε τι γινότανε μέχρι τώρα.
Υπήρχαν διάφοροι πρόεδροι – εγώ δεν λέω όλοι διότι υπήρχαν και πολλοί πρόεδροι οι οποίοι έβαζαν πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη και στήσανε ομάδες με το δικό τους τρόπο. Υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί πρόεδροι στο ελληνικό ποδόσφαιρό που κάνανε το νταή με χρήματα που έρχονταν από τη διαφήμιση, από τον ΟΠΑΠ, από την Πολιτεία κ.ο.κ. λοιπόν τι θα πουν αυτοί οι άνθρωποι αύριο που θα τους κόψουμε τα λεφτά στους οπαδούς; Ότι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές και ότι δεν έχουν λεφτά από το κράτος;
Μα τόσον καιρό στους οπαδούς λέγανε ότι αυτοί ήταν οι μεγάλοι άρχοντες. Ε, λοιπόν για να δούμε πόσο μεγάλοι άρχοντες είναι χωρίς τα λεφτά της ελληνικής Πολιτείας. Αυτό το οποίο δεν τολμούσε κανείς να χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, αυτή η κυβέρνηση είπε, εγώ θα το χρησιμοποιήσω. Και θα χρησιμοποιήσω κι αυτό και θα χρησιμοποιήσω και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα χρησιμοποιήσω τη νομοθεσία, θα πιέσω…
-Δημοσιογράφος: Δεν έχετε πια τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η ΝΟΒΑ τα έχει…
-Υπουργός: Ναι, αν η ΕΡΤ δεν μπει στο παιχνίδι φανταστείτε πόσα λίγα χρειάζεται να δώσει η ΝΟΒΑ για να πάρει τα δικαιώματα. Άρα πάλι λιγότερα λεφτά θα πάρεις αν δεν έχεις ανταγωνιστή. Θέλω να πω μ' αυτό ότι αρχίζει ο κλοιός και σφίγγει. Κι εγώ αυτό που βλέπω μετά την τελευταία μάζωξη της SuperLeague είναι ότι ακόμα δεν έχουνε πάρει τα μέτρα. Τι άλλο πρέπει να δούνε για να καταλάβουν ότι αυτή τη στιγμή τέρμα τα ψέματα; Είναι ώρα να πάρουν αποφάσεις. Η απόφαση τώρα που πήρε η αθλητική δικαιοσύνη είναι ενδιαφέρουσα. Και ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν το κάνανε για τα στημένα παιχνίδια, το κάνανε για άλλο λόγο.
-Δημοσιογράφος: Πάντως κ. Γερουλάνε αποκαλύφθηκε ένας απίστευτος υπόκοσμος που πραγματικά μένει κανείς εμβρόντητος. Όχι ότι δεν ξέραμε, δεν υποψιαζόμασταν αλλά αλλιώς να το βλέπεις…
-Υπουργός: Και αυτό το καπάκι δεν πρέπει να κλείσει μέχρις ότου υπάρξει πραγματική κάθαρση. Εγώ δεν βιάζομαι. Περιμένω και δουλεύω μέσα στο πλαίσιο, στο ευρωπαϊκό πλαίσιο του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο αυτό ακόμα μας εξυπηρετεί.
-Δημοσιογράφος: Θα κοστίσει αυτό.
-Υπουργός: Βεβαίως. Γι αυτό λέμε: Είναι σοβαρή η ΕΠΟ; Θέλει να δει ότι κάτι αλλάζει;
-Δημοσιογράφος: Εσείς τι λέτε, ότι είναι;
-Υπουργός: Σήμερα έχουν Διοικητικό Συμβούλιο. Εγώ τη Δευτέρα έχω τρία. Στο τι θα γίνει στα δικά μας Διοικητικά Συμβούλια θα εξαρτηθεί απολύτως από το τι θα γίνει εδώ πέρα. Αν έχουν καταλάβει ότι αυτό το καπάκι δεν θα κλείσει πάρα πολύ γρήγορα θα πάρουν κάποιες αποφάσεις. Εμείς θα τις κρίνουμε αυτές. Δεν είναι σωστό να περιμένουν ότι όλα θα τα κάνει η Πολιτεία. Λοιπόν ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους κι εμείς θα τους κρίνουμε. Αν αυτό το οποίο κάνουν είναι λιγότερο από αυτό το οποίο απαιτούν οι περιστάσεις θα παρέμβουμε.

Φαβορί και για τους bookmakers η Αργεντινή

Λίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει το Κόπα Αμέρικα. Η Αργεντινή είναι οικοδέσποινα και όπως είναι φυσικό, εκτός από το κοινό και οι εταιρείες στοιχήματος την θεωρούν φαβορί για την κατάκτηση του...

Ο Λίονελ Μέσι και... η παρέα του έχουν τη χαμηλότερη απόδοση με 1.90, ενώ η Βραζιλία ακολουθεί με απόδοση 2.85. Την τριάδα συμπληρώνει η ανταγωνιστική Ουρουγουάη, η οποία δίνει απόδοση 12 για την κατάκτηση του τουρνουά και... αξίζει ένα ποντάρισμα με δεδομένες τις εμφανίσεις της στο περσινό Μουντιάλ. 

Οι ομάδες που αναμένεται να μην κερδίσουν τις προτιμήσεις του κοινού είναι η Βολιβία και η Κόστα Ρίκα, οι οποίες δίνουν απόδοση... 150.

Αναλυτικά οι αποδόσεις της Unibet:

Αργεντινή 1.90
Βραζιλία 2.85
Ουρουγουάη 12.0
Χιλή 14.0
Παραγουάη 20.0
Κολομβία 25.0
Εκουαδόρ 50.0
Μεξικό 50.0
Βενεζουέλα 100.0
Περού 120.0
Βολιβία 150.0
Κόστα Ρίκα 150.0

ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Ο ΦΩΤΣΗΣ!!!!

Απίστευτη ανατροπή συνέβη πριν από λίγη ώρα! Το Μιλάνο κατέθεσε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Αντώνη Φώτση και ο Έλληνας διεθνής άσος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού τη Μπαρτσελόνα που τον περίμενε την Τρίτη για να υπογράψει!

Σε λίγη ώρα το Μιλάνο θα ανακοινώσει επίσημα τον Φώτση! Τρομερή εξέλιξη δίχως άλλο.The Player

Άλλαξε η «πρώτη» της Καβάλας!!

Μια ημέρα αργότερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Καβάλας. Νέο πρόβλημα με τον δήμο.

Οι «αργοναύτες» θα συναντηθούν την Τετάρτη (06/07) και όχι την Τρίτη (05/07) όπως αρχικά είχε ενημερώσει η μακεδονική ΠΑΕ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν τη Δευτέρα (04/07) από αιματολογικές εξετάσεις και την επόμενη μέρα θα κάνουν τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ η κόντρα μεταξύ της οικογένειας Ψωμιάδη και του δήμου Καβάλας συνεχίζεται αφού την Πέμπτη  οι άνθρωποι του δήμου, προφανώς με εντολή του δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, άλλαξαν τις κλειδαριές στο στάδιο χωρίς να ενημερώσουν τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε η διοίκηση του σταδίου από εδώ και πέρα θα μπαίνουν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο, στις ώρες λειτουργίας που έχουν οριστεί. 
πηγή: theplayer.gr

Εντονος προβληματισμός για την απεργία!!

Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε ότι οι δειγματολήπτες του ΕΣΚΑΝ έχουν προχωρήσει πάλι σε αποχή από τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί για μια ακόμη φορά οι έλεγχοι ντόπινγκ στην Ελλάδα. Με αφορμή αυτό η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση.
«Σε μια περίοδο που σε αρκετά αθλήματα διεξάγονται όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, οι διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, αυτό το πρόβλημα συνιστά μια απαράδεκτή κατάσταση, εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας και εγκυμονεί κινδύνους διασυρμού για μια ακόμη φορά του Ελληνικού Αθλητισμού.
Κάνουμε έκκληση στη Πολιτεία να επιλύσει επί τέλους τα προβλήματα που εμποδίζουν την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία του ΕΣΚΑΝ και να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για την πληρωμή των δειγματοληπτών από το ίδιο το ΕΣΚΑΝ.
Η λύση που η Πολιτεία επέλεξε, να πληρώνουν δηλαδή οι φορείς τις δαπάνες των ελέγχων, είναι δεοντολογικά λανθασμένη, ηθικά τρωτή και δημιουργεί τεχνητή ή πραγματική αδυναμία διενέργειας των ελέγχων λόγω υψηλού κόστους,
Ας μη ξεχνάμε ότι η Πολιτεία έχει περικόψει δραστικά τις επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών με αποτέλεσμα λόγω κόστους να μη γίνονται έλεγχοι ή να είναι μειωμένοι είτε τέλος να υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή των δειγματοληπτών.
Καλούμε τους αρμοδίους και ιδιαίτερα αυτούς που σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν πολέμιοι του ντόπινγκ να δώσουν ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ στα χρονίζοντα αυτά προβλήματα.
Τέλος, τους καλούμε επίσης, να δώσουν στη δημοσιότητα τον αριθμό των ελέγχων που έγιναν μέσα στο 2011, κατά άθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πιάνουν δουλειά στον Παναθηναϊκό!!

Η συζήτηση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε και πλέον οι παράγοντες του Παναθηναϊκου πιάνουν δουλειά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Εχει προγραμματιστεί μιά σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των παικτών προκειμένου να αρχίσουν οι κουβέντες για τις μειώσεις που θα προταθούν στα συμβόλαιά τους. 

Οι «πράσινοι» θα κινηθουν άμεσα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν τι θα... έχουν στα χέρια τους ώστε να προχωρήσουν σταδιακά στη στελέχωση του ρόστερ, να καλύψουν όλα τα κενά και να φτιάξουν την ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 
πηγή: theplayer.gr

Κινείται για Μπερμπάτοφ η Βαλένθια!!

Για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται η Βαλένθια, η οποία θέλει να εμφανιστεί πολύ δυνατή τη νέα σεζόν στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «νυχτερίδες» διαθέτουν τους Αντουρίθ και Σολδάδο στη γραμμή κρούσης τους, όμως κανείς εκ των δύο δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει παραπάνω ώθηση.

Ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο «Όλντ Τράφορντ» και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε εκτός απόστολής από τον Σερ Άλεξ Φέγκιουσον.

Ο 30χρονος σκόραρε 21 τέρματα πέρυσι, αριθμός-ατομικό ρεκόρ, όμως δεν ταιριάζει στο στυλ των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι επιθυμούν να τον πουλήσουν. Η Βαλένθια σκοπέυει να καταθέση πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που αναμένεται να γίνει αποδεκτό, σύμφωνα με τη Mirror.

Ξεκαθαρίζει το θέμα Βούσινιτς στη Ρόμα!!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί αν θα μείνει στη Ρόμα ο Μίρκο Βούσιονιτς, καθώς ο ατζέντης του έχει προγραμματίσει ραντεβού με τους διοικούντες την ομάδα.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός «ακούγεται» πως θα αποχωρήσει από τους Ρωμαίους, με την Μπλάκμπερν, την Τότεναμ, αλλά και τη Γιουβέντους να επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Αν θα φύγει ο Μίρκο από τη Ρόμα; Είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις, αλλά θα συναντηθώ με τη διοίκηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα δω τι προθέσεις έχουν....», δήλωσε ο Αλεσάντρο Λιούτσι στο TMW.

Κίμκι για Μπουρούση!!

Η Κίμκι είναι η πρώτη ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Γιάννη Μπουρούση μία μέρα μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή με τον ατζέντη του Έλληνα σέντερ, ωστόσο εκτιμάται πως δεν θα βιαστεί να αποφασίσει, καθώς είναι σίγουρο πως θα έχει αρκετές προτάσεις τις επόμενες ημέρες.
πηγή: theplayer.gr

Σαμαράς: «Δεν γυρίζω στην Ελλάδα»!!

Καμία… πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα κάποιας ομάδας, δεν έχει ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο Έλληνας επιθετικός, συνάντησε τον «Δάσκαλό» του, Ευγένιο Γκέραντ, καθώς έδωσε το «παρών» στην πέμπτη και τελευταία μέρα του 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp». Ο διεθνής φορ μίλησε στο Onsports, χορηγό επικοινωνίας του camp, για την σημασία που έχουν για τα παιδιά τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά και τη δική του… περιπέτεια στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά στο onsports.gr.

Μένει στην Ίντερ το πρωτάθλημα του ´06!!

Την αρνητική απάντηση της αθλητικής δικαιοσύνης της Ιταλίας έλαβε η Γιουβέντους, η οποία είχε κάνει έφεση για να κατοχυρωθεί το πρωτάθλημα της σεζόν 2005-06 σε αυτή.

Η «γηραιά κυρία» είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της εν λόγω σεζόν, όμως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Calciopoli, τα δικαστήρια της Ιταλίας το έδωσαν στα χαρτιά στην Ίντερ, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση.

Τον περασμένο Μάιο οι «μπιανκονέρι» κατέφυγαν στη δικαιοσύνη για να πάρουν πίσω τον τίτλο, όμως ένα μήνα μετά πρέπει να πάρουν απόφαση πως δεν... το κατέκτησαν ποτέ. 
πηγή: theplayer.gr

Έκτακτο Δ.Σ ζητάει ο Πανιώνιος!!

Επιστολή μέσω της οποίας ζητάει την σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής, απέστειλε στην Super League η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά η επιστολή της «κυανέρυθρης» διοίκησης:

«Κύριοι,

Προκειμένου να υπερασπισθούμε το πιο αγαπητό άθλημα σον κόσμο, το ποδόσφαιρο, ζητούμε Έκτακτο Συμβούλιο της SUPER LEAGE με μοναδικά θέματα:

Α) Την υπεράσπιση της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου, η οποία αυτόν ον καιρό βάλλεται πανταχόθεν.

Β) Την αντίδραση στις πρόσφατες ανακοινώσεις των Ο.Π.Α.Π., Ε.Ρ.Τ. και ΝΟVA διά το δύστυχο ποδόσφαιρό.

Γ) Την δυνατότητα από όλες τις ομάδες και για λόγους ανωτέρας βίας αναστολής των δραστηριοτήτων και όλων των πληρωμών, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους για το ποδόσφαιρο οι Ο.Π.Α.Π., Ε.Ρ.Τ. και NOVA.

Για την Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Π.Α.Ε.
Γεράσιμος Βεντούρης
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος»

«Κρεμάστηκε» με την... απρόσεκτη Άμπι ο Κράουτς (photostory)

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων, με τον Πίτερ Κράουτς να παντρεύεται την... εκλεκτή της καρδιάς του, Άμπι Κλάνσι.

Το ζευγάρι είναι μαζί 6 χρόνια και τον Μάρτιο απέκτησαν και το πρώτο τους παιδάκι, τη Σοφία Ρούμπι, αν και πέρασαν από... 40 κύματα όταν μαθεύτηκαν οι απιστίες του υψηλόσωμου άσου της Τότεναμ με ιερόδουλη, αλλά και άλλες... ξανθές αιθέριες υπάρξεις.

Τελικά, η πανέμορφη Άμπι τον συγχώρεσε και μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δέθηκε μαζί του με τα... ιερά δεσμά του γάμου. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στο μυστήριο έλεγαν ότι και οι δύο ήταν πολύ συγκινημένη, με την Κλάνσι, μάλιστα, να ξεσπά σε κλάματα την ώρα που αντάλλασαν τους όρκους τους.

Πάντως, κατά την έξοδό τους από την εκκλησία ήταν φανερά πιο ενθουσιασμένοι, με τη νύφη να έχει και ένα... ατυχηματάκι, όταν σηκώνοντας τα χέρια ψηλά το νυφικό κατέβηκε με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της!

πηγή: theplayer.gr