Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ ζήτησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς

Θα το εξετάσουν παράλληλα με την ογκώδη δικογραφία για τα στημένα που έχει επιφέρει την ποινική δίωξη 83 ατόμωνΤο πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους λογαριασμούς 137 ανθρώπων του ποδοσφαίρου ζήτησαν σήμερα Παρασκευή (1 Ιουλίου) οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κκ. Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης που έχουν αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων όσον αφορά την πειθαρχική πλευρά της σε αθλητικό επίπεδο.


Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς ζήτησαν το πόρισμα απευθείας από το ΣΔΟΕ και πρόκειται να το εξετάσουν προκειμένου να ελέγξουν τις κινήσεις των λογαριασμών των εμπλεκομένων με την υπόθεση των στημένων. Δεν αποκλείεται πάντως από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ να προκύψουν και κατηγορίες για νέα πρόσωπα ή νέες κατηγορίες για τους ήδη διωκόμενους από την ποινική δικαιοσύνη. Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ αναφέρονται πρόεδροι ΠΑΕ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και ένας πρώην πρόεδρος ομοσπονδίας.

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς που έχουν παραλάβει τη δικογραφία από την εισαγγελέα κυρία Πόπη Παπανδρέου έχουν ξεκινήσει ήδη να τη μελετούν για τις εμπλεκόμενες ομάδες και τα 83 άτομα εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από την τακτική Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, οι κκ. Φάκος και Αντωνακάκης διεξάγουν και τη δική τους έρευνα με στόχο εντός του μήνα να έχουν απαγγείλει τις κατηγορίες τους και να παραπέμψουν στη συνέχεια το θέμα στην αθλητική Δικαιοσύνη, τουτέστιν τα δικαιοδοτικά όργανα της Σούπερ Λίγκας, της Φούτμπολ Λιγκ και της ΕΠΟ. Πηγη Το Βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: