Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Παίρνει και Θιφουέντες!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Ντάνιελ Θιφουέντες της Κάντιθ, καθώς ισπανικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Παίρνει και Θιφουέντες
Πριν από μια εβδομάδα τα ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολυμπιακό Βόλου να ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Θιφουέντες. Αυτή τη φορά ιστοσελίδα της ιβηρικής χώρας εμπλέκει ξανά τους Θεσσαλούς με τον δεξιό μπακ της Κάντιθ, όμως κάνει λόγο πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα cadistasfinos.com τονίζει πως ο ίδιος έκανε αίτηση να αφεθεί ελεύθερος από την Κάντιθ και πως αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τους Βολιώτες.
Ο 31χρονος, πλέον, Θιφουέντες αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα. Πριν πάει στην Κάντιθ, φόρεσε τη φανέλα των Θαμόρα, Λανθαρότε, Εϊμπάρ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Πονφεραντίνα και Βαγιαδολίδ. Τέλος, αν τελικά μετακομίσει στο Βόλο, θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Χάβι Γκραθία, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνιζόταν από το 2008 μέχρι και το τέλος της σεζόν 2009-2010.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: