Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Πλεονέκτημα του Άρη ο Τσιώλης»

H oμάδα του Άρη «μετράει» τις πρώτες μέρες της νέας περιόδου και παλαίμαχος άσος της, μέλος της σπουδαίας φουρνιάς της δεκαετίας του '70, Γιώργος Κωνσταντινίδης μίλησε για την προσπάθεια και τους στόχους της, σχολιάζοντας τα υπέρ και τα κατά...

«Εύχομαι, όπως τελειώσαμε τη σεζόν έτσι να την ξεκινήσουμε» είπε ο Κωνσταντινίδης μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98.7» και συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα αυτό που ξεκίνησε με τους μικρούς. Καλό θα είναι να προωθούνται 1-2 παίκτες που αξίζουν και μέσα σε λίγα χρόνια να υπάρχει ένας κορμός που θα στηρίζεται η ομάδα. Ο Τσιώλης θα το προσπαθήσει αυτό. Δεν γίνεται να έρχονται συνέχεια δέκα παίκτες. Πρέπει να επιμένουν σε αυτά τα παιδιά. Είναι από τα σπλάχνα της ομάδας. Δεν πρέπει να πάρουμε δανεικούς παίκτες. Πρέπει να έχουμε παίκτες που θα βρίσκονται τουλάχιστον δύο χρόνια στην ομάδα. Τον καιρό που αγωνιζόμουν εγώ, είχαμε 6-7 παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Αυτοί συμπληρώθηκαν και από ικανούς παίκτες και είχαμε τη μεγάλη ομάδα του '70».

Για τη νέα σεζόν: «Ο Άρης ξεκινάει με ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Το πλεονέκτημα είναι η παρουσία του Σάκη Τσιώλη. Όσο βρίσκεται στην ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Έχει σοβαρότητα και έχει δείξει πως γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει. Αυτήν τη φιλοσοφία θα την περάσει και στους παίκτες. Αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με σοβαρότητα. Αν μπορέσει να πάρει από τους παίκτες το 100% στο γήπεδο τότε θα έχουμε μια καλή χρονιά».


Για τους Καστίγιο και Σολτάνι: «Ο Καστίγιο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αν μπορέσει να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τότε θα παρασύρει και όλη την ομάδα. Ο Σολτάνι είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Τέλος, για τους «στημένους» αγώνες: «Αυτά είναι γνωστά. Απλός δεν τα έβγαζε κανείς στην φόρα. Πλέον βγήκαν. Ελπίζω να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κάποιοι θα τιμωρηθούν».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: