Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οριακές οι σχέσεις Νοτιά-Παππά!!

Αντίο Ευρώπη για την ΑΕΚ αν δεν καλυφθεί ως τις 15/7 «τρύπα» 1 εκατ. ευρώ που άφησε ο εκ Χίου εφοπλιστής. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Οριακές οι σχέσεις Νοτιά-Παππά
Η απροθυμία του κ. Νίκου Νοτιά να βάλει τα χρήματα που αναλογούν στο μετοχικό ποσοστό του ώστε να κλείσει δίχως τρεξίματα της τελευταίας στιγμής αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις που πλέον αναγκαστικά μετατέθηκαν, ο (απαραίτητος για τη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ) φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση αλλά και ένταση στη σχέση του εκ Χίου εφοπλιστή με τον έτερο μεγαλομέτοχο της εταιρείας κ. Πέτρο Παππά.
Ο δεύτερος δεν μπήκε αυτή τη φορά στη διαδικασία (όπως το είχε πράξει προ δύο μηνών) να καλύψει την «τρύπα» του 1 εκατ. ευρώ που άφησε ο κ. Νοτιάς και η οποία έκλεισε προσωρινά με διακανονισμούς οι οποίοι ωστόσο πρέπει να καλυφθούν ως τις 15 Ιουλίου αλλιώς... αντίο Ευρώπη για την Ενωση! Τον ενόχλησε αφάνταστα όμως το γεγονός ότι αυτός συνεχίζει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο ποσοστό που του αναλογεί, την ώρα που ο εδρεύων στις ΗΠΑ χιώτης επιχειρηματίας αρνείται να πράξει το ίδιο.
«Ο αμερικανός θα με περάσει για αμερικανάκι;» φέρεται ότι είπε πάνω στον εκνευρισμό του ο κ. Παππάς σε στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να βάλει εκείνος τα λεφτά που αναλογούν στον κ. Νοτιά και τα οποία είναι απαραίτητο να καταβληθούν ως τις 15 Ιουλίου.
Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης διοίκησης κ. Σταύρος Αδαμίδης θα πρέπει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι για να βρεθούν αυτά τα χρήματα που αφορούν σε παλαιότερες οφειλές που έχουν (κατ' εξακολούθηση) διακανονιστεί, αναγκασμένος ενδεχομένως να προχωρήσει και στην πώληση ακόμη ενός πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή της ομάδας!
Εδώ κολλάει και το προ δύο ημερών αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Βήματος» περί σκέψεων πώλησης του διεθνούς αμυντικού μέσου Γρηγόρη Μάκου ο οποίος συζητεί με ιταλικές ομάδες έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ .
Αν έλθει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ, η Ενωση δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά αφού σε διαφορετική περίπτωση για να καλυφθεί η «τρύπα» θα πρέπει είτε να βάλει νερό στο κρασί του ο κ. Νοτιάς, είτε να πληρώσει πάλι τα σπασμένα ο κ. Παππάς. Και η ΑΕΚ δεν μπορεί να μένει μετέωρη σε μετοχικούς εγωισμούς όταν ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το ευρωπαϊκό τρένο.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: