Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Την περίπτωση Χίλντεμπραντ ψάχνει η ΑΕΚ!

Το μεταγραφικό μπαμ θέλει να κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ καθώς ψάχνει την περίπτωση του Γερμανού διεθνή τερματοφύλακα, Τίμο Χίλντεμπραντ. Ελεύθερος είναι ο ποδοσφαιριστής.



Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή κάτω από τα δοκάρια, όπως ήταν ο Σάχα, αλλά στην διοίκηση είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό επάξια και με ακόμα καλύτερο παίκτη.

Το όνομα αυτού, Τίμο Χίλντεμπραντ ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος είναι ελεύθερος και αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο όνομα που ψάχνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το κασέ του κατά την περσινή χρονιά έφτασε ανάμεσα στις 400-500 χιλιάδες, αλλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα προσπαθήσουν να ρίξουν ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις του.

Ο ύψους 1.88 Γερμανός διεθνής γκολκίπερ, ξεκίνησε την καριέρα του από την μικρή ομάδα της Χόφενχαιμ και το 1994 βρέθηκε στην αντίστοιχη της Στουτγκάρδης όπου και έκανε το "μπαμ" στην καριέρα του παραμένοντας μέχρι το 2007 ως βασικός.

Την αμέσως επόμενη χρονιά θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω και η Βαλένθια ήταν αυτή που του εμπιστεύτηκε τα "γάντια" του βασικού της τερματοφύλακα. Δυστυχώς η αλλαγή προπονητή, άλλαξε τα δεδομένα για τον ίδιο. Με 26 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τελείωσε από την Ισπανία και επέστρεψε στην πατρίδα του και την Χόφενχαιμ.

Παρέμεινε για δύο χρόνια και πέρυσι θέλησε να δοκιμάσει ξανά την καριέρα του εκτός Ευρώπης, υπογράφοντας για ένα χρόνο στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η Πορτογαλία δεν ήταν η καλύτερη επιλογή του, καθώς παρότι αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον δεν τον βασικό Πατρίσιο, τελικά ο Πορτογάλος δεν έφυγε και ο Χίλντεμπραντ παρέμεινε στον πάγκο.

Φυσικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση που εάν προχωρήσει η ΑΕΚ θα έχει κλείσει το κενό του Σάχα με ένα διεθνή τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου και στην καλύτερη ηλικία για τη θέση του, 32 ετών.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: