Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πατάει... γκάζι για στόπερ

Ούτε την Πέμπτη (30/06) κατάφερε ο ΠΑΟΚ να κλείσει τον στόπερ που αναζητά, με αποτέλεσμα να χαθεί άλλη μία ημέρα. Σε λιγότερο από έναν μήνα ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι και τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά, αφού η ομάδα έχει μόλις δύο στόπερ, τους Μίρκο Σαβίνι και Στέλιο Μαλεζά.

Από σήμερα θα γίνει και η πρώτη επαφή του Ζήση Βρύζα με τον Λάζλο Μπόλονι, έτσι ώστε να ξεκινήσει ακόμη πιο έντονα το σαφάρι της ανεύρεσης κεντρικού αμυντικού, αλλά οι ανάγκες της ομάδας δεν αφορούν μόνο αυτόν.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο για καμία από αυτές. Η αλήθεια είναι πως το επίπεδο των επαφών δεν είναι προχωρημένο και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τρέξει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, ο Βρύζας έχει ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν και αναμένεται μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να ξεχωρίσουν τις προτεραιότητές τους και να μοιράσουν αρμοδιότητες. Ο Κωνσταντινίδης είχε πάρει μεγάλο όγκο δουλειάς πάνω του και αυτό είναι κάτι που στοίχισε στον προγραμματισμό της ομάδας.

Η εμπλοκή Βρύζα θα απελευθερώσει τον Κωνσταντινίδη και τον ΠΑΟΚ, βέβαια, με αποτέλεσμα το επόμενο δεκαήμερο να είναι το πλέον κρίσιμο για την ομάδα και τον προγραμματισμό της. Τα μέτωπα δεν είναι λίγα, αφού, εκτός των αποκτήσεων ποδοσφαιριστών, πρέπει πρώτα να ξεσκαρταριστεί το υλικό, να αποφασιστεί ποιοι θα δοθούν δανεικοί και ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα, μία διαδικασία που έχει καθυστερήσει και δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί λύση.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο στον ΠΑΟΚ είναι πως ουδείς μιλάει πλέον για πώληση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή. Ισα ίσα, στην περίπτωση του Αντρε Βιεϊρίνια, η μοναδική σκέψη πλέον είναι να γίνει επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα και βέβαια με αποδοχές που θα αγγίζουν την αξία του.

Ο Βρύζας πέρασε και χθες για λίγο από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και συνάντησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ότι δεν ανακοινώθηκε ακόμη έχει να κάνει με τις προτεραιότητες που υπάρχουν, όμως δεν θα αργήσει να συμβεί.





Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: