Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Αγαπούλες, το χάσατε»!

Μάλλον κάπως έτσι θα απαντούσε ακόμα και ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης στην ΠΑΕ Ηρακλής, που δεν της… αρέσουν τα «αθηναϊκά ΜΜΕ»!
«Αγαπούλες, το χάσατε»!
Φαίνεται ότι στον Ηρακλή –νομίζουν πως- έλυσαν τα προβλήματα τους με την απόφαση τους να παραδώσουν τον σύλλογο/ΠΑΕ στην οικογένεια Ψωμιάδη και αφού το σκέφτηκαν, κατέληξαν ότι το εμπόδιο στα σχέδια τους είναι τα ΜΜΕ, τα αθηναϊκά για την ακρίβεια…
Το γεγονός πως στην ανακοίνωση τους προσπαθούν και οι ίδιοι να «χρυσώσουν το χάπι» για την απόφαση που πήραν, τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, λοιπόν, δεν δημιουργεί αναπόδραστα δεδομένα, ούτε μονοδρομικές κατευθύνσεις για το μέλλον της ΠΑΕ», αναιρεί τα όσα… αστεία είχαν γράψει πριν!
Ούτε τα αθηναϊκά ούτε τα ξένα ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται, είναι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Ηρακλή, αλλά φυσικά, όπως κάθε εχέφρων άνθρωπος κατανοεί, δεν έχουν επίσης κάποιο σχέδιο εξόντωσης (!) του ιστορικού συλλόγου.
Τα ΜΜΕ, ναι και τα αθηναϊκά, καταγράφουν και σχολιάζουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ και το γεγονός είναι πως στον Ηρακλή αποφάσισαν να πορευθούν με την οικογένεια Ψωμιάδη, του ελεύθερου με περιοριστικούς όρους, Σταύρου και του καταζητούμενου Μάκη!
Για όλα όσα θα συμβούν, από τη στιγμή θέλουν να εμπλακούν με την οικογένεια Ψωμιάδη και μάλιστα στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία με τις καθημερινές αποκαλύψεις να τους εκθέτουν, τότε όλοι τους θα είναι υπόλογοι στον κόσμο και στην ιστορία του Ηρακλή και όχι φυσικά στα ΜΜΕ, αθηναϊκή η μη. sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: