Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σαρρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο… »


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, παραχώρησε συνέντευξη στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου με αφορμή την παράταση των εισιτηρίων διαρκείας σε μειωμένες τιμές.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στην παράταση που έδωσε η ΠΑΕ στα εισιτήρια διαρκείας με μειωμένο κόστος, υπογραμμίζοντας:
«Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας που ανταποκρίθηκε, τη στιγμή που από το υστέρημά του προσπαθεί να βοηθήσει, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι καλή χρόνια για την ομάδα μας. Είχαμε και πολλές συζητήσεις με κόσμο από την επαρχία που δεν προλάβαιναν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και ζητούσαν παράταση. Το λιγότερο, λοιπόν, που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τη χορηγήσουμε». 

Σχετικά με το ότι κάποιοι φίλοι της ομάδας αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και δυσκολεύονται να προμηθευτούν το διαρκείας τους είπε:
«Αρκετοί φίλοι μου το είπαν αυτό και μεταξύ μας όλοι το συζητούσαμε. Αφουγκραζόμαστε τις δυσκολίες των ημερών. Έχουμε την ευτυχία στον Άρη να υπάρχουν άνθρωποι που είναι από τα σπλάχνα του Συλλόγου και όχι σκληροπυρηνικές Διοικήσεις.
Την αγάπη και στήριξη του κόσμου τη νιώθουμε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Γνωρίζουμε και νιώθουμε την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει. Οι πρώτοι 4500 που πήραν το εισιτήριο διαρκείας είχαν προφανώς τη δυνατότητα να το κάνουν νωρίτερα. Νιώθω τη θετική αύρα του κόσμου για τη χρονιά που έρχεται».

Αναφερόμενος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο βροντερό “παρών” που έδωσαν οι οπαδοί της ομάδας, τόνισε:
«Ήμουν ο μοναδικός που περίμενε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ήταν πιο μετριοπαθείς. Καταλαβαίνω την αγάπη, τη στήριξη του κόσμου, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και για τους παίκτες. Δεν μπορείτε να καταλάβετε και κανένας δεν μπορεί, αν δε μιλήσει με τους παίκτες, πόσο σημαντικό είναι γι ‘αυτούς και για την ψυχολογία τους να δέχονται την ολοκληρωτική στήριξη και συμπαράσταση του κόσμου».
Σχετικά με την πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών με τους Διοικούντες της ΠΑΕ, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, είχε να πει:
«Μιλήσαμε στους παίκτες, στους νεότερους, αλλά και στις τελευταίες μεταγραφές, Καστίγιο και Σολτάνι για παράδειγμα και τους δώσαμε να καταλάβουν ορισμένα πράγματα για την ομάδα στην οποία ήρθαν και για τους στόχους της. Δε θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά τους είπαμε πράγματα που οφείλουν να ξέρουν και να τα έχουν μέσα τους, ώστε να γνωρίζουν ακολούθως τι είναι αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΑΡΗΣ και τι περιμένουμε από αυτούς»

Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας και τον αριθμό που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής, βάσει των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σημείωσε:
«Από τον κόσμο του Άρη δεν περιμένω τίποτα, γιατί πάντα με εκπλήσσει θετικά, ό,τι και να πω, ό,τι και να υποθέσω κάθε χρονιά. Οπότε έχουμε μόνο να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτά τα 2 χρόνια που βρισκόμαστε στο τιμόνι του Άρη, μας εκπλήσσει συνεχώς και δεν μπορούμε να πούμε και πολλά»

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το αν τα μέλη της Διοίκησης θα βρουν το χρόνο να απολαύσουν λίγο χρόνο ξεκούρασης, ο κ. Σαρρής απάντησε:
«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε την ομάδα στην προετοιμασία. Δε νομίζω ότι θα γίνουν διακοπές χωρίς τον Άρη, για τρίτο συνεχόμενο χρόνο».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: