Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

AEK-Κλείνει Παπαστεριανό

Τον Μίτσελ η ΑΕΚ θα ήθελε να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, αλλά οι απαιτήσεις και της Μπέρμιγχαμ και του παίκτη είναι απλησίαστες. Το μέλλον του Γρηγόρη Μάκου είναι αβέβαιο, καθώς αν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό, δεν πρόκειται να πάει στα σκουπίδια. Επομένως η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ενίσχυση στα χαφ. 

Και γι αυτό και φροντίζει να μην... τρέχει την τελευταία στιγμή. Βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο 24χρονος μέσος που φεύγει από τον Ηρακλή, συζητούσε την μετακόμιση του στην Ισπανία και σε ομάδα της πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο η μεταγραφή αυτή κόλλησε και η ΑΕΚ σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Μάλιστα οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως η συμφωνία είναι ήδη κλεισμένη και είναι σχεδόν απίθανο να χαλάσει. 

Εξάλλου είναι επιθυμία και του ίδιου του Παπαστεριανού να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ενώ για την μεταγραφή αυτή έχει ανάψει το πράσινο φως και ο Μανόλο Χιμένεθ. Το πιο πιθανό είναι πως η υπόθεση αυτή θα τελειώσει πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: