Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Φως στο τούνελ για Αγγελόπουλους!!

H πιο καθοριστική ίσως συνάντηση της χρονιάς έγινε το απόγευμα ανάμεσα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους Αγγελόπουλους. Το τι ακριβώς ειπώθηκε το ξέρουν μόνο οι τρεις τους (ίσως και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, αλλά το θέμα είναι πως το ραντεβού κράτησε πάνω από 2 ώρες.

Με τις δύο πλευρές να συναντιούνται δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες τα συμπεράσματα που εξάγονται μάλλον είναι θετικά. Δεν μπορεί να συζητούσαν τόσες ώρες οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ με τον προπονητή της ομάδας με μοναδικό αντικείμενο πως θα διαλυθεί η ομάδα. Είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ομάδα ή τουλάχιστον να τη στηρίξουν οικονομικά οι Αγγελόπουλοι, ρίχνοντας κατά πολύ το μπάτζετ. Βέβαια μέχρι να μιλήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ή να βγάλει κάποια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το μονό σίγουρο είναι ότι αυτά που πρέπει να γίνουν πρέπει να γίνουν γρήγορα γιατί οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερη ανυπομονησία στο να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Ήδη ο Γκόρντον αποτελεί παρελθόν (και ο Μπούρουσης για άλλους λόγους), ο Σπανούλης συζητάει με την Μπαρτσελόνα και την Εφές Πίλσεν και ο Τεόντοσιτς περιμένει το πράσινο φως για να πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να μην υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάξουν όμως σίγουρα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.   
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: