Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Πρώτη» χωρίς παλιούς αλλά με νέους!!

Την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν και σ’ αυτή θα δώσουν το παρών και οι νεοαποκτηθέντες.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» που θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι εφτά. 

Συγκεκριμένα οι Φράνκο Κονστάντσο, Μπάλας Μέγερι, Ιβάν Μαρκάνο Λιουμπομίρ Φέισα,  Σήφης Δασκαλάκης, Αλεξάντερ Κατάι και Πέταρ Γκρίπιτς.

Από εκεί και πέρα απόντες θα είναι οι διεθνείς, καθώς και οι Ρόμενταλ, Μέλμπεργκ και Ντάρμπισιρ.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί βέβαια το ενδεχόμενο να υπάρξουν μέσα  στο Σαββατοκύριακο εξελίξεις με τους Τζαβέλα και Σάντσες, οπότε να… δούμε έναν εκ των δύο ή και τους δυο στο Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απόντες από την «πρώτη» θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα συναντήσουν την ομάδα στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός. Άδεια μίας εβδομάδας έχει λάβει από τη διοίκηση και ο Ματ Ντάρμπισιρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: