Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σε αναμονή ΟΦΗ και Τρίκαλα

Την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις αδειοδότησης του ΟΦΗ και των Τρικάλων.

Η ομοσπονδία θα περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου στο οποίο έχει προσφύγει η ομάδα της Κρήτης αλλά και την εκτίμηση της νομικής υπηρεσίας της για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Το θέμα επείγει, πλέον, καθώς μπήκαμε στον Ιούλιο και ουδείς γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αφού χωρίς απόφαση δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν αγώνες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προγραμματισμό των ομάδων που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη διαδικασία.

«Νομίζω ότι κάνουμε ένα δίκαιο αγώνα και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Ο ΟΦΗ κρίνεται με κριτήρια Τσάμπιονς Λιγκ. Ο φάκελός μας είναι καθαρός και θα δικαιωθούμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ των Τρικάλων, Νίκος Γαλανακόπουλος, υπογράμμισε: «Εμείς είχαμε πάρει αδειοδότηση και μας την πήραν πίσω. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και θα δικαιωθούμε. Με χαροποιεί η διάθεση που δείχνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ».







Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: