Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πληρώνει τα λάθη του ο Παππάς, εισπράττει αχαριστία ο Νοτιάς!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την αποχώρηση του Πέτρου Παππά από την ΑΕΚ…
Πληρώνει τα λάθη του ο Παππάς, εισπράττει αχαριστία ο Νοτιάς
Κανείς πρέπει να αναγνωρίζει στον Πέτρο Παππά ότι πληρώνει τα λάθη του. Μολονότι επαναλαμβάνει εδώ και περίπου δύο χρόνια ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι κάθε φορά εκεί για να πληρώνει το μερίδιό του. Ίσως επειδή δεν αντέχει, κοινωνικά, να μη το κάνει, για να μη δει τους πιστωτές της ΠΑΕ να χτυπούν την πόρτα του εφοπλιστικού γραφείου του. Ίσως επειδή αγαπά τόσο την ΑΕΚ που δεν του πάει να την αφήσει στο έλεός της. Σίγουρα όμως και επειδή τον βαραίνει η ευθύνη για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η ΑΕΚ στη διάρκεια των τελευταίων περίπου 2,5 ετών επειδή αναγκάστηκε αυτή να πληρώσει τις συνέπειες των επιλογών του εφοπλιστή.
Αυτό που παρατηρώ τις τελευταίες ώρες να συμβαίνει είναι μια φτηνή απόπειρα να "λερωθεί" ο Νίκος Νοτιάς, δηλαδή αυτός που έβαλε τα περισσότερα από όλους στη διάρκεια της τελευταίας 7ετίας, αυτός που έφτιαξε προπονητικό κέντρο, το οποίο μέχρι σήμερα κερνάει στην ΑΕΚ, αυτός που έχει μικρότερη ευθύνη για τη σωρεία λαθών που κάνει η ΠΑΕ στη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Με αυτά που κάνουν αυτοί που σήμερα τρέχουν την ΑΕΚ, οι κολλητοί του Ψωμιάδη, δεν θα καταφέρουν μόνο να την φέρουν στην εποχή της πλήρους απαξίωσης. Θα την φτάσουν και στην ημέρα που χορηγοί - χρηματοδότες δεν θα σκέφτονται να περάσουν ούτε απέξω από το γήπεδο ή το προπονητηριο και τα γραφεία της. Όταν βλέπουν την ΑΕΚ να του συμπεριφέρεται έτσι του μέγα χορηγού της, του Νοτιά, γιατί να σκεφτούν να τη βοηθήσουν;
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: