Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο Φάνης και η καρέκλα του Μάκη...!! (pics)

Ο Βασίλης Σκουντής πήγε μια βόλτα στην Πάρο, πέρασε δυο μέρες με τον Φάνη και γράφει για τα πουλάκια του και για τα δάκρυα του για τον Μάκη Δενδρινό...
Δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μας αυτή την εποχή οι λόγοι για να αισθανόμαστε όμορφα, οπότε τους ψάχνουμε σαν τους ψύλλους στ’ άχυρα. Αυτό εάν μη τι άλλο είναι αξιοπρεπές κι ελπίζω να μείνουμε εκεί και να μην τους ψάχνουμε αυτούς τους λόγους ακόμη και στους κάδους των σκουπιδιών...
ADVERTISEMENT
Μέσα σε αυτή τη θολή ατμόσφαιρα βρέθηκα στην Πάρο, όχι για κοσμοπολίτικες διακοπές, διάβολε, αλλά για δουλειά, που η ρουφιάνα μπορεί ακόμη να προσφέρει ευχαρίστηση. Παρεμπιπτόντως το θερινό και δη το τουριστικό mood της εποχής και του νησιού δεν σημαίνει κιόλας ότι οι άνθρωποι εδώ είναι γαϊδούρια και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους, ή ότι δεν συναισθάνονται το δράμα το οποίο ζει η Ελλάδα.
Το καταλαβαίνουν, είτε πρόκειται για βολεμένους αυτόχθονες είτε για παρατυχόντες τουρίστες αλλά ακόμη κι αν ήταν αναίσθητοι, θα προσγειωνόντουσαν στην οδυνηρή πραγματικότητα, βλέποντας ή συμμετέχοντας οι ίδιοι στις ουρές οι οποίες βαστάνε μέχρι αργά τη νύχτα στα ATM των Τραπεζών και αντικρίζοντας πρόσωπα που τα χαρακώνουν η αγωνία και η ανησυχία...
Τι μας σώζει; Να κερδίσουμε το τζόκερ, γι αυτό λοιπόν δυο μέρες τώρα τη βγάζω από το πρωί ως το βράδυ σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας (της Πάρου), έχει απ’ έξω μια παρκαρισμένη μηχανή με σημάδια σκουριάς στο τιμόνι, λόγω της νησιωτικής υγρασίας, και ένα τεράστιο κλουβί γεμάτο από καναρίνια και με το που μπαίνεις βλέπεις όλους τους τοίχους καλυμμένους από λάβαρα, φωτογραφίες, τρόπαια, μετάλλια και διπλώματα, ενώ την ίδια στιγμή εισπνέεις μια πολύ έντονη μπασκετίλα!
Δεν ξέρω εάν από την περιγραφή και από το γεωγραφικό στίγμα που έδωσα, το μαρτύρησα ήδη, αλλά, αυτό είναι το βασίλειο του Φάνη!
Εδώ και έξι χρόνια ο κατά πολλούς πιο ταλαντούχος και χαρισματικός παίκτης του μπάσκετ που γέννησε η Ελλάδα, κατοικοεδρεύει στην Πάρο: τα παράτησε όλα στην Αθήνα κι ενώ ως παίκτης ήταν καλοπερασάκιας και είχε συνηθίσει στην αφθονία, ξαφνικά είδε τη ζωή να του γυρίζει το πρόσωπο της και να του καταφέρνει το ένα κτύπημα μετά το άλλο!
Ανάθεμα με εάν τα γράφω όλα αυτά, για να προκαλέσω τάχα τον οίκτο για τον Χριστοδούλου: δεν θα τον ανεχόταν ο ίδιος, αλλά ούτε κι ελόγου μου, που άλλωστε είμαι-και το δηλώνω εδώ και δεκαετίες- ο μεγαλύτερος θιασώτης του κινήματος του... Φανισμού!
Είναι ο Φάνης και είναι καλά!
Είναι καλά (και προσδοκά προσεχώς να γίνει καλύτερα) με τη γυναίκα του, τη Νάνσυ, η οποία κατάγεται κιόλας από την Πάρο, με τις τρεις υπέροχες κόρες τους -κι ενώ η μία μετά την άλλη μεγαλώνουν και χαράζουν τον δρόμο τους- με το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ (που ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να το ανοίξει), με τα πουλάκια του, με τη μηχανή του, με τα γυαλιά της πρεσβυωπίας, με σαφώς λιγότερα κιλά, με το δεξιό πόδι του ανεξίτηλα σημαδεμένο από τη θρόμβωση που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία, με τα ανεκτίμητα ενθυμήματα της καριέρας του...
Α, για να μην το ξεχάσω: και με μια μπάλα του μπάσκετ, που γράφει πάνω «Πανιώνιος» και την έχει κάτω από το γκισέ για ώρα ανάγκης!
Ε, σε μια τέτοια ώρα ανάγκης τον έπιασα στο φιλότιμο, παράτησε για λίγο τη δουλειά του και πήγαμε σε ένα κοντινό σχολικό γήπεδο μπάσκετ για να θυμηθεί την τέχνη του και να την προσφέρει απλόχερα στο παραληρών κοινό!
Το πόσο καλός εξακολουθεί να είναι στην τέχνη την οποία διακόνησε, θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασιν όσοι παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ / αφιέρωμα του OTE TV, με αφορμή την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο Ζάγκρεμπ, όπου παρουσιάστηκε η πρώτη εκδοχή του «βάλτο (χοντρό) αγόρι μου» στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 1989 με τη Σοβιετική Ένωση αλλά και την συνέντευξη/ εξομολόγηση του Φάνη, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στη ζωή του επί παντός του επιστητού...
Είναι ο Φάνης, είναι καλά και άμα λάχει, φωνάζει «δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη»!
Είναι ο Φάνης, είναι καλά, αλλά βάζει τα κλάματα όταν σκέπτεται το δράμα του μπασκετικού πατέρα του, του Μάκη Δενδρινού, που μάλιστα αυτές τις μέρες (εάν δεν πάθαινε την ανακοπή καρδιάς και δεν διακομιζόταν κατεπειγόντως στο νοσοκομείο) αναμενόταν να αριβάρει στην αγαπημένη του Πάρο....
Για να πω την αμαρτία μου κι εμένα μου ‘φυγε ένα δάκρυ, χθες το βράδυ, όταν περπατώντας στα καλντερίμια της Νάουσας πέρασα από μια γωνία όπου κάθονταν δυο τρεις ντόπιοι και είχαν δίπλα τους μια καρέκλα. «Εδώ κάθεται ο Μάκης» μου είπαν. «Μέχρι να γυρίσει, κανείς δεν επιτρέπεται να του την πιάσει»!
ΥΓ: Βάστα ρε Μάκη και γύρνα στη γωνιά σου, για να μη μένει απαρηγόρητη η καρέκλα και να μη βουρκώνει στη σκέψη σου ο Φάνης...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Τι ομάδα έχει αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτήν την στιγμή.
Πες ρε παιδί μου ότι άρχιζε τώρα η σεζόν. Ο Ολυμπιακός τι ρόστερ θα είχε; Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Αύριο μεθαύριο δεν ξέρουμε τι γίνεται. Λέμε σύμφωνα με το τώρα. Εγώ το παρουσιάζω χωρίς σχόλια.
ADVERTISEMENT
Για γκολκίπερ έχει τους Ρομπέρτο, Λόρια, Γιαννιώτη.
Για δεξί μπακ έχει τους Ομάρ, Σαλίνο. Κι ακόμη τους Τζανακάκη, Καραγκούνη.
Για αριστερό μπακ έχει τους Μαζουάκου, Γιαννούλη. Κι ακόμη το Λυκογιάννη.
Για στόπερ τους Μποτία, Σιόβα, Αυλωνίτη, Βούρο. Κι αν θέλει θα έχει και τον Κατσικά.
Για τις θέσεις των δύο αμυντικών μέσων έχει τους Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Μπουχαλάκη, Τσανδάρη, Ιμπραίμ. Κι ακόμη τους Πελέ, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ, Καθάριο, Κεϊτά (Καλλονής). Δεν βάζω τον Εντινγκά, που ήταν δανεικός, αλλά που αν θέλει μπορεί να τον κρατήσει.
Για τη θέση του μεσοκυνηγού έχει Τσόρι, Φορτούνη, Φουστέρ, Νίκο Μαρτίνες, Μπεν (όλοι πλην του Τσόρι παίζουν και στα πλάγια της επίθεσης). Κι ακόμη το Γιάνκοβιτς (Μπέογκραντ)
Για τις θέσεις των ακραίων κυνηγών έχει Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γιαννιώτα, Κολοβό, Καραμάνο. Βλαχοδήμο, Μπρούνο Χαλκιαδάκη.
Για τη θέση του σέντερ φορ έχει Μπενίτες, Χάρα, Διαμαντάκο, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, Μανιά. Και θα έχει και Πουλίδο.
Κι υπάρχουν από τη Β ομάδα προς προώθηση στην Α οι Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βλάχος, Λάτσι, Βέργος, από τους οποίους-και θα με θυμηθείτε-θα «βγουν» τουλάχιστον δύο παιδιά.
Θα μου πείτε, κάποιοι από αυτούς μπορεί να φύγουν-από το ρόστερ που είχε φέτος ο σύλλογος. Η, να μην έρθουν καν-από τους δανεικούς που είχε δώσει.
Σίγουρα. Και θα φύγουν κάποιοι από την πρώτη κατηγορία και δεν θα έρθουν κάποιοι άλλοι, από τη δεύτερη κατηγορία.
Αλλά θα έρθουν και κάποιοι άλλοι…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Σελεσάο: Οι φταίχτες…!!

Τύπος και οπαδοί στη Βραζιλία δείχνουν ξεκάθαρα τους Ντούνγκα, Νεϊμάρ ως υπαίτιους για ακόμα ένα κάζο της Εθνικής.
Δεν πέρασε παρά μονάχα ένας χρόνος από τον διασυρμό στο Μουντιάλ από τη Γερμανία (7-1), αλλά για την 3η θέση από την Ολλανδία (3-0) και οι Βραζιλιάνοι έζησαν ξανά την ντροπή. Ως τέτοια θεωρούν τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά από την Παραγουάη και με την επιστροφή της ομάδας στην χώρα, άρχισαν οι κατηγορίες.
ADVERTISEMENT
Ο Τύπος, αλλά και ο μέσος οπαδός μέσα από σχετικά ερωτήματα, δείχνει ως αποκλειστικούς υπεύθυνους δύο άτομα: τον Κάρλος Ντούνγκα και τον Νεϊμάρ. Ο εκλέκτορας όχι μόνο απέτυχε να αλλάξει το κλίμα και την αγωνιστική εικόνα, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αλλά επικαλέστηκε άσχετες δικαιολογίες και αυτό ενόχλησε πολύ. Όπως π.χ. μετά τον αποκλεισμό μίλησε για 15 παίκτες με ίωση.
Οσο για τον σούπερ σταρ της Εθνικής, το θέμα ήταν τόσο ότι δεν έπιασε και καμία σπουδαία απόδοση όσο και η τραγική συμπεριφορά του, που τον έθεσε εκτός των κρίσιμων αναμετρήσεων εξαιτίας της σωστής τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Χαμός στην επιστροφή της Βραζιλίας!! (pics)

Ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα δεν πτόησε τους Βραζιλιάνους οπαδούς να υποδεχθούν την αποστολή της εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο, κόντρα στο γενικότερο κλίμα της απογοήτευσης που προκαλεί η «σελεσάο». 
Το σύνολο του Κάρλος Ντούνγκα ηττήθηκε στα πέναλτι από την Παραγουάη τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) και αποχαιρέτησε τη Χιλή και το φετινό Κόπα Αμέρικα.
ADVERTISEMENT
Η απογοητευτική παρουσία της Βραζιλίας στη διοργάνωση ήρθε μόλις έναν χρόνο έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η ίδια.
Κατά την επιστροφή της στη βάση, πάντως, αρκετοί ήταν οι οπαδοί που περίμεναν υπομονετικά για να βγάλουν φωτογραφίες με τους Ρομπίνιο, Νταβίντ Λουίζ, Γουίλιαν αλλά και τον Κάρλος Ντούνγκα. Αυτοί, φυσικά, δεν αρνήθηκαν και κατάλαβαν ότι ήταν υποχρέωσή τους να μείνουν για λίγα λεπτά με τον κόσμο που τους στηρίζει σε ακόμα μια δύσκολη στιγμή.
Κατά την άφιξη της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: «Νομίζω πρέπει ν' αναλύσουμε ξανά ορισμένα πράγματα γύρω από το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο... Πρέπει να παραδεχθούμε ότι άλλα έθνη έχουν βελτιωθεί πολύ. Οφείλουμε να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά». 
Δείτε φωτογραφίες:
*Πηγή: gazzetta.gr*

Αγιλάρ: «Αποκαταστάθηκε η φήμη της Παραγουάης»

Περήφανος για την πρόκριση της «αλμπιρόχα» εις βάρος της Βραζιλίας δήλωσε ο Πάμπλο Αγιλάρ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της.  
Μπορεί η Παραγουάη πριν 4 χρόνια, στα γήπεδα της Αργεντινής, να βρέθηκε στον τελικό του Copa America, όμως η απουσία της από το Μουντιάλ τουυ  2014 ήταν αισθητή. Με τη νέα επιτυχία, ο αμυντικός της ομάδας τόνισε πως πλέον η εικόνα της Παραγουάης αποκαταστάθηκε.
ADVERTISEMENT
«Πιστεύω πως αυτή η ομάδα διαφήμισε την Εθνική Παραγουάης, μιας και βρισκόμαστε στους ημιτελικούς. Παρότι πολλοί δεν μας πίστεψαν έχουμε ήδη πετύχει τους στόχους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Άκυρο σε Μπαλοτέλι από Σαμπντόρια!!

Καμία πρόθεση να κινηθεί για τον επαναπατρισμό του Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει η Σαμπντόρια, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Μάσιμο Φερέρο!
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του προπονητή της «Σαμπ», Βάλτερ Ζένγκα, να αναφερθεί στις πιθανότητες αγοράς του επιθετικού της Λίβερπουλ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση!
«Ο Κασάνο και ο Μπαλοτέλι είναι δύο παίκτες με τρομερό ταλέντο, αλλά όχι... Δεν πρόκειται να τους πάρουμε», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του κόουτς του συλλόγου!
*Πηγή: England365.gr*

Αρνητικά «μηνύματα» για Γιουνάιτεντ από Σβάινσταϊγκερ!!

Δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν αναλογιστεί κανείς τις δηλώσεις του Γερμανού, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τη Μπάγερν Μονάχου.
Να κερδίσει με τη Μπάγερν Μονάχου το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο της Μπουντεσλίγκα, κάτι που δεν έχει ξανακάνει καμία άλλη γερμανική ομάδα, είναι η επιθυμία του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.
Με αυτές τις δηλώσεις, καταλαβαίνει κανείς πως πρόθεση του Γερμανού μέσου είναι να παραμείνει στην Βαυαρία, κάτι που αυτόματα δείχνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως τα όποια... όνειρα για την απόκτησή του, θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν.
«Έχουμε κερδίσει την Μπουντεσλίγκα τρεις συνεχόμενες φορές, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να την κερδίσει τέσσερις. Αυτό είναι ένα κίνητρο», ήταν τα λόγια του άσου της Μπάγερν.
*Πηγή: England365.gr*

«Έδεσε» Σλουπ η Λέστερ!!

Με τη φανέλα της Λέστερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τζέφρι Σλουπ.  
Οι διοικούντες τις «αλεπούδες» επιβράβευσαν τον Γκανέζο μπακ για την εξαιρετική του, πρώτη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο συνεργασίας με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019.
Ο 22χρονος άσος συνέβαλλε τα μέγιστα στην πετυχημένη προσπάθεια του συλλόγου να μείνει στην κατηγορίας, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ.
*Πηγή: England365.gr*

«Κλείνει» Κόατς η Σάντερλαντ!!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει το θέμα της παραμονής, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, του Σεμπάστιαν Κόατς στη Σάντερλαντ.  
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «SkySports», οι συζητήσεις συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς «μαυρογατών» ότι στο τέλος θα δώσουν τα χέρια με τη Λίβερπουλ για την αγορά των δικαιωμάτων του Ουρουγουανού αμυντικού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο «Στάδιο του Φωτός»!
Εντός των επόμενων ημερών εκτιμάται ότι το θέμα θα κλείσει θετικά, με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 2εκατ λίρες.
*Πηγή: England365.gr*

Γουίλκινς και επίσημα στην Άστον Βίλα!

Ήταν γνωστό έγινε και επίσημο. Ο Ρέι Γουίλκινς αποτελεί από σήμερα βοηθός προπονητή του Τιμ Σέργουντ, μέλος του τεχνικού τιμ της Άστον Βίλα.
Την πρόσληψη του Ρέι Γούλκινς για τη θέση του βοηθού προπονητή στον σύλλογο ανακοίνωσε η Άστον Βίλα.
Η απόφαση των «χωριατών» ήταν γνωστή εδώ και μέρες, ωστόσο έλλειπαν οι επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες ήρθαν σήμερα (29/6).
Ο 58χρονος θα προσδώσει εμπειρία στο τιμ της ομάδας, έχοντας εμπειρία πολλών ετών σε πάγκους ευρωπαϊκών ομάδων.
*Πηγή: England365.gr*

«Ενεργοποιείται» για Στόουνς η Τσέλσι!!

Έτοιμοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Έβερτον για την αγορά του Τζον Στόουνς εμφανίζονται οι διοικούντες την Τσέλσι.
Η απόφαση να γίνει κίνηση για τον νεαρό σέντερ μπακ έχει παρθεί, με τις τελευταίες πληροφορίες της «Standard» να αναφέρουν ότι σύντομα οι Λονδρέζοι θα αποδείξουν με πράξεις το ενδιαφέρον τους.
Το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ για την απόκτηση του Ράφαελ Βαράν ανάγκασε τον Ζοσέ Μουρίνιο να εξετάσει τις εναλλακτικές του λύσεις, με τον Άγγλο άσο να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Βέβαια, για να προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει οι πρωταθλητές να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, μια και στην Έβερτον έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν για χαμηλότερο ποσό από τις 20εκατ λίρες.
*Πηγή: England365.gr*

«Βελτιωμένη πρόταση για Ιγιαραμέντι η Λίβερπουλ»

Ένα ποσό που αγγίζει τα 15 εκ. λίρες προσέφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης η Λίβερπουλ για την αγορά του Ασιέρ Ιγιαραμέντι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Star».
Μετά το πρώτο «άκυρο» στα 10,6 εκ. που προσέφερε, η Λίβερπουλ επανήλθε με νέα πρόταση για την απόκτηση του Ασιέρ Ιγιαραμέντι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ενδιαφέρον των «κόκκινων» για τον 25χρονο μοιάζει να είναι δεδομένο, με τη «Daily Star» να αναφέρει πως τα 15 εκ. λίρες συν μπόνους που προσφέρουν, είναι ικανά για την ολοκλήρωση του «deal».
Ο Ισπανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ ενόψει της νέας σεζόν και οι «μερένχες» προσπαθούν να καλύψουν τη «ζημιά» μετά τα 23 εκ. λίρες που ξόδεψαν το 2013 για την αγορά του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
*Πηγή: England365.gr*

Στο «ραντάρ» της Πάλας ο Κρουλ!!

Στη μεταγραφική λίστα της Κρίσταλ Πάλας φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, Τιμ Κρουλ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Mirror».
Ακόμα έναν τερματοφύλακα, για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον «άσσο» με τον Γιούλιαν Σπερόνι, αναζητά η Κρίσταλ Πάλας.
Η «Mirror» λοιπόν αναφέρει πως οι «αετοί» εξετάζουν την περίπτωση του Τιμ Κρουλ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Άλαν Πάρντιου στη Νιούκαστλ, έχοντας πολύ καλή σχέση.
Οι «καρακάξες» μάλλον δύσκολα θα προχωρήσουν στην πώληση του παίκτη, ωστόσο οι επόμενες μέρες θα δείξουν το τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο «φλερτ».
*Πηγή: England365.gr*

Βοηθός στη Γουέστ Χαμ ο Ντικς!!

Μέλος του προπονητικού τιμ της Γουέστ Χαμ αποτελεί από σήμερα (29/6) ο παλαίμαχος άσος των «σφυριών», επονομαζόμενος και «εξολοθρευτής», Τζούλιαν Ντικς.
Στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του, Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο της Γουέστ Χαμ θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν ο Τζούλιαν Ντικς.
Ο θρύλος των «σφυριών» έλαβε πόστο στο προπονητικό τιμ του συλλόγου, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν ως προπονητής στην γυναικεία ομάδα τη φετινή χρονιά.
Τα καθήκοντα του 46χρονου ξεκινούν άμεσα, καθώς από αύριο (30/6) η Γουέστ Χαμ ξεκινάει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στην Ιρλανδία.
*Πηγή: England365.gr*

Λεφτά και Μπορίνι για Μπεντεκέ η Λίβερπουλ!!

Τον Φάμπιο Μπορίνι θα επιδιώξει η Λίβερπουλ να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Άστον Βίλα, σε μία προσπάθεια να μειώσει τις απαιτήσεις των «χωριατών» για την πώληση του Κριστιάν Μπεντεκέ.
Πρόθυμη να προσφέρει τον Φάμπιο Μπορίνι στην Άστον Βίλα, με απώτερο σκοπό να μειώσει τις αξιώσεις της για τον Κριστιάν Μπεντεκέ παρουσιάζεται η Λίβερπουλ.
Οι «χωριάτες» δεν προτίθενται να αφήσουν τον Βέλγο επιθετικό με λιγότερα από τα 32,5 εκ. λίρες που προβλέπει η ρήτρα του, ωστόσο οι «κόκκινοι» ελπίζουν πως προσφέροντας τον Ιταλό ως έμψυχο αντάλλαγμα, θα κερδίσουν μία γενναία «έκπτωση».
Μένει να δούμε αν η πρόταση της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς θα πιάσει τόπο ή θα αναγκάσει τον Βορειοϊρλανδό κόουτς να στραφεί σε άλλες επιλογές, από τη στιγμή που δεν επιθυμεί να δώσει τόσα χρήματα για τον παίκτη.
*Πηγή: England365.gr*

Κοιτάζει Πόλτερ η ΚΠΡ!!

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού της Μάιντζ, Σεμπάστιαν Πόλτερ, φέρεται να υπάρχει από την πλευρά της ΚΠΡ.
Τον Σεμπάστιαν Πόλτερ φαίνεται πως έχει στη μεταγραφική της λίστα η ΚΠΡ.
Ο 24χρονος επιθετικός, παρά τα 14 γκολ σε 29 εμφανίσεις που σημείωσε στην Τσβάιτε Λίγκα με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάιντζ, στην οποία και ανήκει.
Έχοντας ήδη απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Λειψία, δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία.
*Πηγή: England365.gr*

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου Μαρινάκη-Μελισσανίδη»


Την άποψη ότι η Βέροια έχει βρεθεί στη μέση ενός πολέμου του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξέφρασε ο Γιώργος Αρβανιτίδης, χαρακτηρίζοντας «κατευθυνόμενο» τον Νίκο Γεωργέα.

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου Μαρινάκη-Μελισσανίδη»
Ευθεία επίθεση προς τους Νίκο Γεωργέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη που έχουν υποστηρίξει ότι δόθηκε εντολή από τον ίδιο να χάσει η Βέροια 3-0 στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης κατά την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:15.

Στην κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ της Ημαθίας τόνισε ότι η Βέροια είναι στη μέση ενός πολέμου ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ χαρακτήρισε «κατευθυνόμενο» τον Νίκο Γεωργέα και «τρελό» τον προπονητή Καλαϊτζίδη, ο οποίος τον κατηγορεί διότι ήθελε να πάρει τον Άρη, την ιδιοκτησία του οποίου τελικά απέκτησε ο αδερφός του κυρίου Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αρβανιτίδης:

«Σήμερα ολοφάνερα ο Γεωργέας παραδέχθηκε ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Πήγε στον ανακριτή και είπε ότι κατέβηκα εγώ και είπα στην ομάδα να χάσει 3-0. Ας έρθει εδώ ο κ. Καλαϊτζίδης να μας πει τι έγινε κοιτώντας μας στα μάτια. Ο Καλαϊτζίδης λέει στη Θεσσαλονίκη ότι δύναμη του είναι ο Μελισσανίδης. Ο Καλογέρης είναι παίκτης του Άρη, τον έχει μαζί του ο Καλαϊτζίδης.

Ας έρθει εδώ να μας πει για ποιο λόγο δεν έβαλε τους βασικούς. Έβαλε ένα παιδάκι 18 χρόνων και όχι τον Κάλτσα που τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ ήθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Για αυτό τα κάνει αυτά ο Καλαϊτζίδης, άλλα μου απαγόρεψε ο ανακριτής να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ο Μελισσανίδης κυνηγάει τον Μαρινάκη! Μεταξύ τους έχουν κόντρα και έχουμε βρεθεί εμείς στη μέση. Ο Γεωργέας είναι κατευθυνόμενος, με παρακαλούσε να μείνει. Γιατί δεν είπε τότε ότι στήθηκε το παιχνίδι και να μείνει η ΑΕΚ στη Super League; Ο Γεωργέας λέει ότι στήσαμε το παιχνίδι ο Μαρινάκης και εγώ.

Ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ και μας λέει ο κ. Γεωργέας ότι δεν τον έχει δει ποτέ σε προπονήσεις τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Μελισσανίδης πηγαίνει 2 και 3 φορές την εβδομάδα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Δεκατέσσερα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και δεν έχει κανένας να πει τίποτα για μένα. Ο Καλαϊτζίδης είχε μαζί του τον Καλογέρη και στην Κύπρο και μάλιστα ο Καλογέρης πήγε στον ανακριτή με το δικηγόρο της ΑΕΚ. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός.
Είχε πάει τις προάλλες στα γραφεία του Άρη και παραλίγο να χτυπήσει παίκτες. Ο αδελφός του έχει τον Άρη και δε θέλουν να πάρω τον Άρη. Ο Καλαϊτζίδης είπε στις δηλώσεις του μετά ότι παίζαμε με ομάδα επιπέδου Champions League.

Ας έρθει να μου πει ο κ. Καλαϊτζίδης αν έχω παίξει πότε στοίχημα. Ο μοναδικός που δεν ήμουν μπλεγμένος στο Κοριόπολις ήμουν εγώ. Με πνιγεί το δίκιο!

Ο κύριος αναλυτής που είναι γιατί είναι εξαφανισμένος. Εγώ τόσα χρόνια δεν τα ήξερα τα under-over. Ήμουν ο βλάκας της υπόθεσης. Δεν γίνεται να μπει κάποιος στα αποδυτήρια και να πει πάμε όλοι μαζί να χάσουμε. Αν είχαν κάτι να πουν όλοι θα μιλούσαν, αλλά δεν έχουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Λαναρής αρνήθηκε ότι έχει συμβεί το οτιδήποτε, τονίζοντας ότι «κάτι περίεργο συμβαίνει».

«Δεν έγιναν πότε αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι κατευθυνομενα δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαινα στα αποδυτήρια. Ψέματα λέει. Δεν ειπώθηκαν πότε όσα λέει. Δεν είχαμε κανένα θέμα με τον κ Καλαϊτζίδη.

Δίναμε οδηγίες κανονικά στο β’ ημίχρονο. Οι δύο αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμού. Σε εκείνον τον αγώνα πήγαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά και τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα θα αγχωνόταν ο Ολυμπιακός. Τραβιόμαστε εδώ, έχουμε γίνει περίγελος από κατευθυνόμενες καταθέσεις.

Πιστεύω ότι αν δούμε τις καταθέσεις συνοπτικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Υπάρχουν καταθέσεις του Μελισσανίδη, του Κούγια... Καθυστέρησε λίγο η ομάδα να βγει, αλλά φυσιολογικά. Αν άνοιξα την πόρτα και γύρισα και να είπα "πάμε παιδιά" μπορεί και να το έκανα, αυτό δε σημαίνει ότι ξαναμπήκα μέσα.

Την επόμενη εβδομάδα Καφές και Γεωργίας έκαναν ατομικές προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουμε να λέμε ότι γιατροί του εαυτού μας είμαστε εμείς, δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντέχει ο κάθε παίκτης. Δεν ήρθε κανένας πριν αρχίσει το ημίχρονο να μιλήσει στον Καλαϊτζίδη.

Ερωτηθείς για το αν ήρθε ο Καφές να μιλήσει στον κ. Καλαϊτζίδη πριν από το ημίχρονο, απάντησε: «Ναι, πήγε και του μίλησε».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την Επιτροπή να ενημερώνει ότι υπομνήματα μπορούν να κατατεθούν μέχρι το πρωί (10 π.μ.) της Πέμπτης, άρα απόφαση θα προκύψει από εκείνη τη μέρα και μετά. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κανονιά» με Τσεχ!!

Είναι πλέον και επίσημο! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πετρ Τσεχ απ' την Τσέλσι, με τον Βενγκέρ να βρίσκει τον... άνθρωπό του κάτω απ' την εστία.

«Κανονιά» με Τσεχ!
Ολοκληρώθηκε το… μίνι σίριαλ της απόκτησης του Πετρ Τσεχ απ’ την Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε «πολυετές συμβόλαιο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Ο 33χρονος πορτιέρε άφησε την Τσέλσι ύστερα από 11 χρόνια, με την οποία κατέγραψε παραπάνω από 400 εμφανίσεις κι έγραψε τον δικό του… μύθο με τα μπλε.

Τώρα πια μεταπήδησε… λίγο πιο δίπλα στο Λονδίνο κι ελπίζει σε νέες επιτυχίες με την ομάδα του Βενγκέρ. Το κόστος της μεταγραφής εκτιμάται περίπου στα 14 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Άρσεναλ κι ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία. Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο και επιτυχίες, όπως ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες, παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν ο Αρσέν Βενγκέρ μου μίλησε για τους στόχους της ομάδας και για τον ρόλο που έχει στο μυαλό του για μένα, η απόφαση ήταν… ξεκάθαρη», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ ο Τσεχ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κινέζος ο Παουλίνιο!!

Και επίσημα παίκτης της Γκουανγκζού ο Παουλίνιο. Οι Κινέζοι έδωσαν τα χέρια με την Τότεναμ, η οποία υπολογίζεται πως θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 14εκατ. ευρώ.

Κινέζος ο Παουλίνιο
Οριστικά στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παουλίνιο. Η Γκουανγκτζού κατάφερε να πάρει το «ναι» της Τότεναμ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έναντι 14 εκατ. ευρώ.

Οι spurs ήταν εξ αρχής ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, που δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του την περσινή σεζόν στο «White Hart Lane».

Την μεταγραφή του στον σύλλογο της Κίνας ζήτησε και χειρίστηκε προσωπικά ο συμπατριώτης του και τεχνικός της ομάδας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κρατάει Λόγκαν η Σάσαρι!

Στη Σάσαρι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Ντέιβιντ Λόγκαν, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Ιταλίας, Φεντερίκο Πασκίνι.

Κρατάει Λόγκαν η Σάσαρι
Με τη φανέλα της Σάσαρι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Αμερικανού με το πολωνικό διαβατήριο γκαρντ και έτσι θα επεκτείνουν κατά ένα χρόνο τη συνεργασία μαζί του, όπως επιβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Φεντερίκο Πασκίνι.

Φέτος, στο πρωτάθλημα Ιταλίας ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε κατά μέσο όρο 15,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 11,9 πόντους και 2,8 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με όλους τους NBAer η Ιταλία!!


Φουλ του… NBA από την Ιταλία ενόψει του Ευρωμπάσκετ! Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ανακοίνωσε την προεπιλογή, στην οποία βρίσκονται και οι τέσσερις που αγωνίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Με όλους τους NBAer η Ιταλία!
Την καλύτερη δυνατή αποστολή θα κατεβάσει στο Ευρωμπάσκετ η Ιταλία!

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/6) τη 16μελη προεπιλογή, στην οποία βρίσκονται και οι τέσσερις NBAer, Μπαρνιάνι, Μπελινέλι, Ντατόμε και Γκαλινάρι, όπως επίσης και ο περσινός… αντάρτης Ντάνιελ Χάκετ.

Βάσει προγράμματος, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας θα ξεκινήσει την προετοιμασία στις 21 Ιουλίου.

inner

Αναλυτικά οι 16 της Ιταλίας:

Πιέτρο Αραντόρι, Αντρέα Μπαρνιάνι, Μάρκο Μπελινέλι, Ρικάρντο Τσέρβι, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Μάρκο Κουζίν, Λουίτζι Ντατόμε, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Νικολό Μέλι, Νταβίντ Παστούρε, Τζουζέπε Ποέτα, Ακίλες Πολονάρα, Λούκα Βιτάλι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελεύθερος ο Λαφαγέτ!!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Όλιβερ Λαφαγέτ, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν τον Αμερικανό με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ πως δεν προτίθενται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Ελεύθερος ο Λαφαγέτ!
Μόλις για ένα χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον Αμερικανό με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ, πως δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της σχετικής οψιόν για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και έτσι από σήμερα (29/6) είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον μάνατζερ του Λαφαγέτ να αποκαλύπτει πως ο πελάτης του έχει ήδη… ζήτηση στην αγορά.

«Ο Όλιβερ Λαφαγέτ, Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο γκαρντ, είναι επίσημα ελεύθερος. Ήδη είναι στόχος αρκετών ομάδων!», ήταν το «τιτίβισμα» του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλος άνθρωπος ο Γιουλ!! (pic)

Έχεις δει ποτέ τον Σέρχιο Γιουλ ξυρισμένο; Και τώρα που θα τον δεις, δεν θα τον αναγνωρίσεις κι εύκολα!

Άλλος άνθρωπος ο Γιουλ (pic)
Αγνώριστος εμφανίστηκε στις διακοπές του ο Σέρχιο Γιουλ. Λίγες μέρες αφότου κατέκτησε και τέταρτο τίτλο μέσα στη χρονιά με την φανέλα της Ρεάλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα, Σούπερ Καπ), ο Ισπανός γκαρντ απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης για να γεμίσει μπαταρίες ενόψει της επόμενης περιόδου, που λογικά θα τον βρει στο NBA (και τους Ρόκετς).

Ο διεθνής άσος της βασίλισσας, ξυρίστηκε... φουλ, μια εικόνα που είναι αρκετά ασυνήθιστη, δεδομένου πως... 9,5/10 θα τον δεις με μούσια!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει στην Αρμάνι ο Τζεντίλε!!

Δεν το κουνάει από την Αρμάνι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε! Ο Ιταλός φόργουορντ αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας πως θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα του Μιλάνου!

Μένει στην Αρμάνι ο Τζεντίλε!
Η απογοήτευση είναι μεγάλη από την αποτυχημένη φετινή σεζόν με την Αρμάνι, ωστόσο ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δήλωσε «πιστός στρατιώτης» της ομάδας του Μιλάνου! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στο σύλλογο, καθώς θέλει να πάρει… εκδίκηση για την κακή χρονιά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τον κράτησε η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

«Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, απομονώθηκα από τον κόσμο. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση. Ύστερα από μερικές μέρες συναντήθηκα με τον Λίβιο Πρόλι και του είπα πως θέλω να συνεχίσω στην ομάδα και την πάω εκεί που της αξίζει», δήλωσε αρχικά ο «Άλε» και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον κύριο Αρμάνι και εκείνος μου έδειξε πολύ θερμός. Την ίδια αγάπη που μου έδειξαν οι οπαδοί μετά το τέλος του έβδομου χαμένου ημιτελικού. Δεν θα μπορούσα έτσι να φύγω μετά από την απογοητευτική σεζόν. Μέσα μου έχω τη… φωτιά της εκδίκησης. Θέλω να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλτσάς: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι»


Στο ίδιο κλίμα της πλειοψηφίας των έως τώρα καταθέσεων, κινήθηκε με τα λεγόμενά του και ο Νίκος Καλτσάς, υποστηρίζοντας ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων ότι δεν πιστεύει ότι έχει γίνει κάτι μεμπτό.

Καλτσάς: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι»
Την άποψη ότι δεν έγινε και δεν αντιλήφθηκε να έχει γίνει κάτι επιλήψιμο στο επίμαχο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια του 2013, ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Καλτσάς.

Ο νεαρός χαφ τόνισε η συμπεριφορά του Νίκου Γεωργέα ήταν φυσιολογική και μάλιστα δεν του ανέφερε τίποτα για όσα υποστηρίζει σήμερα ο παίκτης της ΑΕΚ ενώ στην ευθεία ερώτηση για το αν μπορεί να είναι στημένος ο αγώνας, ο πρώην παίκτης της Βέροιας τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι έχει γίνει κάτι.

Αναλυτικά:

«Δεν είχα άποψη για αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, δεν ήμουν μέσα. Έκανα ζέσταμα. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε κάτι. Ο Γεωργέας, όταν έγινε αλλαγή, δεν ανέφερε τίποτα. Δεν τον ρώτησα γιατί έγινε αλλαγή, υπέθεσα λόγω τραυματισμού. Ήταν δίπλα μου.
Κοιτούσα το ζέσταμα, όχι πότε βγήκε η κάθε ομάδα.

Ο Γεωργέας έκανε και πλάκες, παρεΐστικα. Μέσα στα αποδυτήρια είναι φυσιολογικός. Ο Καλογέρης ήταν καλό παιδί, επαγγελματίας».

Ερώτηση: «Μπορεί να είναι στημένος ο αγώνας»;

Απάντηση: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι, εφόσον δεν έχω ακούσει κάτι. Αν άκουγα θα το έλεγα. Παίξαμε αρκετά καλά, θυμάμαι ότι κάναμε και 2-3 ευκαιρίες. Δεν μπορώ να κάνω ανάλυση του αγώνα. Εγώ ποδοσφαιριστής είμαι, να παίξω ποδόσφαιρο θέλω, δεν είμαι αναλυτής. Με ρωτάτε πράγματα που δεν μπορώ να κάνω.

Εφόσον χάσαμε και 2-3 φάσεις στο β' ημίχρονο, δεν παίξαμε χαλαρά. Και στο α' ημίχρονο κάναμε φάσεις.

Δεν είδα ποιοι μπήκαν μέσα στα αποδυτήρια. Πάντα όμως, μπαίνουν μέσα ο προπονητής και ο Λαναρής. Λογικά μπήκαν μέσα, αφού το κάνουν πάντα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στιλ: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»


Σε ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 ήρθε ο Λουκ Στιλ, που χαρακτήρισε «τιμή» να φοράει την πράσινη φανέλα.

Στιλ: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»
Για τουλάχιστον μέχρι το 2018 θα υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού ο Λουκ Στιλ, με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Αγγλο τερματοφύλακα για δυο ακόμη χρόνια.

Ο Στιλ, αμέσως μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και έκανε αναφορά στο δέσιμο που έχει με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 ο Στιλ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…», δήλωσε ο Στιλ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Αναβλήθηκε το γκραν πρι στο Άργος Ορεστικό!

Δε θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μίτινγκ στίβου στο Άργος Ορεστικό. Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις επικαλέστηκαν οι διοργανωτές για την αναβολή των αγώνων.

Αναβλήθηκε το γκραν πρι στο Άργος Ορεστικό
Αναβλήθηκε το γκραν πρι «Αργος Ορεστικό» που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (1/9). Λόγω των πολιτικών εξελίξεων και ύστερα από σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου, αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή του μίτινγκ όπως ενημέρωσε η ελληνική ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Την απόφαση της αναβολής του Γκραν Πρι «Αργος Ορεστικό», το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (1/7) πήραν σήμερα οι διοργανωτές ύστερα από σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου. Οι ανυπέρβλητες δυσκολίες, που προέκυψαν λόγω των πολιτικών εξελίξεων, οδήγησαν τους διοργανωτές στην παραπάνω απόφαση».

«Έδεσε» Μουνιαίν, γερή η ρήτρα!!

Θέλεις Μουνιαίν, πρέπει να τα σκάσεις. Η Μπιλμπάο επέκτεινε τη συνεργασία της με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό έως το 2019 και μπήκε ρήτρα 45 εκατομμύρια ευρώ στο συμβόλαιο του.

«Έδεσε» Μουνιαίν, γερή η ρήτρα
Νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019, υπέγραψε με την Μπιλμπάο ο Ίκερ Μουνιαίν, ενώ το προηγούμενο έληγε δύο χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα, μπήκε ρήτρα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Η σεζόν που έφυγε, ήταν γεμάτη για τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό, καθώς έκανε 25 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επτά στο Κύπελλο (η ομάδα του ήταν φιναλίστ) επτά στο Champions League (οι δύο στα προκριματικά) και δύο στο Europa League.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παυλίδης: «Λένε ψέματα Γεωργέας και Καλογέρης»

Καμία ένδειξη ότι συνέβη κάτι το μεμπτό στον περίφημο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια δεν είχαν Ιωάννου και Παυλίδης, όπως κατέθεσαν στην Επιτροπή Εφέσεων.

Παυλίδης: «Λένε ψέματα Γεωργέας και Καλογέρης»

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε ότι δεν ήρθε ποτέ ο Γιώργος Λαναρής να του δώσει οδηγία να χάσει ενώ χαρακτήρισε φυσιολογικά παιδιά τους Γεωργέα και Καλογέρη που υποστηρίζουν ότι το ματς είχε χειραγωγηθεί.

Αναλυτικά η κατάθεση του Ηλία Ιωάννου:

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκαμε όλοι μαζί. Ο προπονητής μας έκανε ανάλυση, τακτική και μας έδωσε καθοδήγηση. Όσο είχα οπτική επαφή δεν είδα κανέναν να μπαίνει και να βγαίνει. Όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι προσπαθώ να σκεφτώ πως θα παίξω καλά. Είμαι καθαρά επαγγελματίας όπως όλα τα χρόνια και δεν έχω καμιά ενασχόληση με τέτοια πράγματα. Δεν ήρθε κανένας κ. Λαναρής να μου πει να χάσω ή να κερδίσω.

Δεν έχω χρονόμετρο να δω αν είχαμε καθυστερήσει. Δεν αντιλήφθηκα αν ήρθε ο τέταρτος να μας φωνάξει. Εγώ το μόνο που διέκρινα ήταν ότι δεχθήκαμε μεγαλύτερη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πριν και μετά δεν είδα πουθενά τον κ. Αρβανιτίδη. Συνήθως βγαίνει πρώτα η ομάδα και τελευταίος ο προπονητής. Το μόνο που είπε ο Λαναρής ήταν “πάμε παιδιά να μπούμε γερά”. Νιώθω πολύ προσβεβλημένος να έρχεται συγκεκριμένο κατηγορητήριο για μένα χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Έκανα καριέρα και από αυτό ζει η οικογένεια μου. Πείτε ότι είναι έτσι τα πράγματα… Γιατί έναν από τους παίκτες που είπαν ότι συμμετείχε να τον κάνουν αλλαγή στο 80’ και να μην τον αφήσουν μέχρι το τέλος; Φυσιολογικά παιδιά είναι και ο Γεωργέας και ο Καλογέρης».


Παυλίδης: «Λένε ψέμματα Γεωργέας και Καλογέρης»

Πιο... επιθετικός ήταν στη δική του κατάθεση ο Χαράλαμπος Παυλίδης, ο οποίος αφού αρνήθηκε ότι έχει συμβεί το οτιδήποτε στο εν λόγω ματς, τόνισε ότι τόσο ο Νίκος Γεωργέας όσο και ο Αλέξανδρος Καλογέρης λένε ψέμματα και δεν γνωρίζει τον λόγο.

«Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Στα αποδυτήρια ήταν ο προπονητής το ιατρικό επιτελείο Απ’ ό,τι θυμάμαι ο Καφές είχε πρόβλημα στο πόδι του και στο ημίχρονο είχε πάει στο φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Μπορούσε να ακούσει ο Καφές αν μας είχε πει κάτι ο προπονητής ή ο κ. Λαναρής. Δεν ήρθε σε καμιά περίπτωση ο τέταρτος διαιτητής να μας φωνάξει. Εγώ δεν άκουσα τίποτα ούτε πριν από τον αγώνα ούτε στο ημίχρονο, ούτε μετά ούτε μετά από κάποιες μέρες.

Η ομάδα μας έπαιζε χωρίς πέντε βασικούς, ο Ολυμπιακός μας πίεζε παρά πολύ από το πρώτο ημίχρονο και έκανε πολλές φάσεις. Δεν είδα καθόλου τον κ. Αρβανιτίδη. Οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν από σέντρες ενώ για το πέναλτι, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν. Το τρίτο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις, όταν ήδη χάναμε 2-0 κ τα είχαμε ψιλοπαρατήσει γιατί δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Σαν προπονητής ο Καλαϊτζίδης τακτικά ήταν καλός αλλά σαν συμπεριφορά ήταν ειρωνικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο Γεωργέας ήταν καλός και κάναμε και πλάκα, αλλά τώρα πιστεύω ότι ψεύδεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχε μιλήσει τότε, αν υπήρχε κάτι. Δεν είχε να φοβηθεί κάτι. Εννοείται ότι ο Καλογέρης λέει ψέματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο ο αγώνας να είναι χειραγωγημένος, κινήθηκαν και οι καταθέσεις του Τζημογιάννη και Τυφλίδη (φυσικοθεραπευτής Βέροιας).

Νίκος Τζημογιάννης
«Όσα χρόνια είμαι εγώ στη Βέροια ο κ. Λαναρής πάντα ερχόταν στα αποδυτήρια, έτσι έκανε και σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Γεωργέας θυμάμαι ότι έγινε αλλαγή, επειδή τραυματίστηκε απ’ ό,τι αντιλήφτηκα και όταν ήρθε στον πάγκο ήταν εκνευρισμένος όπως κάθε ποδοσφαιριστής που θέλει να συνεχίσει και τραυματίζεται.

Όσον άφορα τα γκολ ήταν φυσιολογικά. Μπαίνουν κάθε Κυριακή ενώ το πέναλτι όπως είδα αργότερα στο βίντεο δεν νομίζω ότι ήταν. Δεν θυμάμαι αν βγήκε η ομάδα καθυστερημένα ή όχι. Δεν πήγαμε για να χάσουμε, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων».


Αναστάσιος Τυφλίδης (φυσιοθεραπευτής)
«Ο κ. Γεωργέας έχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο χρόνιο και ο κ. Καφές στους προσαγωγούς. Στο ημίχρονο είπα και στους δυο να τα δούμε πώς θα είναι στο β’ ημίχρονο και να κρίνουμε. Ο χώρος ήταν ενιαίος και αν είχε ειπωθεί κάτι θα το άκουγα. Εγώ βγήκα μαζί με τους παίκτες.

Δεν αντιλήφτηκα να υπήρξε κάποια καθυστέρηση. Αν είχε έρθει ο τέταρτος διαιτητής θα τον άκουγα. Είχα πει στο Γεωργέα να δει το γόνατο και αν τον ζόριζε να ζητούσε αλλαγή. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει ισχυρό εγωκεντρικό και συγκεντρωτικό χαρακτήρα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ ο Μπετσίροβιτς!!

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και ταυτόχρονα την ανάληψη της θέσης του βοηθού του Σάσα Τζόρτζεβιτς, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό.

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ ο Μπετσίροβιτς
Ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, επιστρέφει… Όχι όμως ως παίκτης, καθώς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αλλά σαν βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ, αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» τη διετία 2006-2008 κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ, αλλά και την Ευρωλίγκα το 2007.

Αναλυτικά τι έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του:

«Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Της ζωής που ήξερα μέχρι χθες. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι τόσο θλίψη, αλλά και χαρά, λόγω της νέας πρόκλησης. Αυτή είναι η ζωή μου και ταυτίζεται ως παίκτης. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία αυτή. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία. Όντας ένας βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και σε ένα κλαμπ που έχει πετύχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω πως με τον Παναθηναϊκό θα πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες όπως και όταν ήμουν παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέαμα από τα paddock girls και στο Άσεν!! (video)

Ρόσι και Μάρκεθ είχαν μια από τις καλύτερες μάχες όλων των εποχών στην πίστα του Άσεν, αλλά και τα paddock girls είχαν τη δική τους χάρη.

Θέαμα από τα paddock girls και στο Άσεν (video)
Η μονομαχία του Βαλεντίνο Ρόσι με τον Μαρκ Μάρκεθ κράτησε με κομμένη την ανάσα τους φίλους του Motot GP.

Πέρα όμως από τη μονομαχία εντός πίστας του Άσεν, στα… πέριξ αυτής τα paddock girls πρόσφεραν το δικό τους show. x









*Πηγή: sport-fm.gr*

Αργούν οι κλήσεις της Εθνικής για Ευρωμπάσκετ!!


Πιθανότατα στις 24 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι παίκτες που καλούνται στην Εθνική εν όψει του Ευρωμπάσκετ, ενώ μια εβδομάδα μετά θα αρχίσει η προετοιμασία. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.

Αργούν οι κλήσεις της Εθνικής για Ευρωμπάσκετ
Ο Φώτης Κατσικάρης έχει πάρει τις αποφάσεις του, οι παίκτες είναι ενήμεροι (και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απώλειες), αλλά οι ανακοινώσεις θα αργήσουν. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ, οι κλήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου) θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 24 Ιουλίου, ενώ μια εβδομάδα μετά θα αρχίσει η προετοιμασία, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ κι όχι στο Καρπενήσι όπως τα προηγούμενα χρόνια, καθώς τα φιλικά της ελληνικής ομάδας αρχίζουν νωρίς.

Στις 8 Αυγούστου η αποστολή θα ταξιδέψει για την Αμβέρσα, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Βελγίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 10 Αυγούστου και θα ταξιδέψει στις 13 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στις 14 και 15 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου.

Θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος. Το πρώτο θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, 21-23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Το δεύτερο είναι το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας και της Ολλανδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αμαραντίδης: «Νομίζω ότι λέει ψέματα ο Γεωργέας»

Κατά των όσων είπε στην κατάθεσή του ο Νίκος Γεωργέας τάχθηκε ο Δημήτρης Αμαραντίδης. Υποστήριξε ότι ο πρώην συμπαίκτης του λέει ψέματα…

Αμαραντίδης: «Νομίζω ότι λέει ψέματα ο Γεωργέας»

«Αν δείτε το βίντεο του αγώνα ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές ευκαιρίες και είναι λογικό να μπήκαν τρία γκολ. Μπαίνουν χιλιάδες τέτοια γκολ. Αν έλεγε κάτι θα το ακούγαμε. Δεν κατάλαβα κάτι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχει πέναλτι και μάλιστα βγήκα μετά το παιχνίδι και είπα ότι ήταν λάθος το πέναλτι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ο προπονητής ήθελε κάποιους παίκτες να τους ξεκουράσει», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Λαναρής ήταν μαζί μας όταν μπήκαμε και όταν βγήκαμε. Δεν θυμάμαι πόσο καθυστερήσαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου αν βγήκαμε μαζί με τον Ολυμπιακό ή όχι. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο για τον Καφέ. Δεν άκουσα αν ειπώθηκε στο ημίχρονο κάτι για τραυματισμό του Καφέ. Νομίζω λέει ψέματα ο Γεωργέας. Αν είπε κάτι ο κ. Λαναρης σε κάποιους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ τα έδωσα όλα στον αγώνα και αλλά δεν δέχτηκα γκολ από την πλευρά που έπαιζα εγώ», κατέληξε…

Ο Δημήτρης Κοταρίδης υποστήριξε στην κατάθεσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια.

«Είχαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν χαλαρή η άμυνα μας, παίζαμε για να πάρουμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα το παίρναμε. Δεν ξέρω αν έχει φαντασία ο κ. Γεωργεας... Δεν μπορώ να θυμάμαι αν είχε κάνει ζέσταμα ο Καλόγερος. Για τις φάσεις των γκολ. Μου είχε μείνει η εικόνα ότι δεν ήταν πέναλτι. Για το Γεωργεα δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι ψεύτης. Σε όλη την ανάπαυλα είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Δε θυμάμαι ποιοι βγήκαν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο ούτε αν ο προπονητής βγήκε νωρίτερα από την ομάδα. Τον Καλαϊτζίδη τον ήξερα από την ομάδα της Βεροίας, θεωρώ ότι είναι περίεργος άνθρωπος, απρόσιτος, απότομος», κατέληξε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Βέροιας στο ματς αυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Δίπλαρο η ΑΕΚ!!


Ενισχύει το ελληνικό της στοιχείο η μπασκετική ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τον 18χρονο, Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. «Είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα», δήλωσε.

Πήρε Δίπλαρο η ΑΕΚ
Στα κιτρινόμαυρα ο Νίκος Δίπλαρος. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, που προέρχεται από τον Έσπερο και αποτελεί τα τελευταία χρόνια στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 είχε 3,9 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 8,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και είμαι έτοιμος να μπω στο κλίμα της και να αρχίσω προπονήσεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα», δήλωσε ο νεαρός στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ Νίκου Δίπλαρου.

Ο νεαρός αθλητής (18 χρ., 1μ85) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, ήτοι έως το 2020, με τη «Βασίλισσα».

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Δίπλαρος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες με την πρώτη του συμμετοχή να «καταγράφεται» σε ηλικία 14 ετών. Πριν δέκα μήνες, αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U17 στο Ντουμπάι, στην τρίτη του συμμετοχή σε επίσημο διεθνές τουρνουά. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Έσπερος Πατρών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καρέλης; 4 εκατ. ευρώ…!!

Τόσα ζήτησε ο Παναθηναϊκός από την Αντερλεχτ για τον Νίκο Καρέλη, σύμφωνα με βελγικά Μέσα.

Καρέλης; 4 εκατ. ευρώ…

Όπως γράφουν οι Βέλγοι, μάλιστα, οι άνθρωποι της Αντερλεχτ ρώτησαν το «τριφύλλι» για την τιμή του Καρέλη και η απάντηση που εισέπραξαν είναι «4 εκατ. ευρώ»!

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται κάτι, αλλά ως γνωστόν ο νεαρός φορ πωλείται αν και εφόσον φτάσει στους «πράσινους» ικανοποιητική προσφορά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με ανοιχτές θύρες η πρώτη του Ατρόμητου!!

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Ατρόμητο με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φίλους της ομάδας.

Με ανοιχτές θύρες η πρώτη του Ατρόμητου

Όπως ενημερώνει, μάλιστα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με τις θύρες να είναι ανοιχτές για τους φίλους τους ομάδας, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Tην Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φιλάθλους μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Οι παίκτες που θα δηλώσουν «παρών» στην πρεμιέρα θα είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Έμποου, Θεολόγου, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Γκαρσία, Ουσέρο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Καλλέργης, Εσσόνο, Εγκουέμ.

Οι τρεις τελευταίοι θα παρακολουθήσουν το α’ κι ενδεχομένως το β’ στάδιο προετοιμασίας και θα παραχωρηθούν δανεικοί.
Θα απουσιάσουν οι Θεοδωράκης, Παπασπύρος οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων για επίσημες υποχρεώσεις.

Έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται και ως εκ τούτου βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας οι Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης.

Ανακοίνωσε Σλούκα η Φενέρ!!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ανακοίνωσε Σλούκα η Φενέρ!
Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και επίσημα ο Κώστας Σλούκας. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια κι ενώ ως γνωστόν θα αμείβεται με 1 εκατ. ευρώ για κάθε σεζόν.

Ο 25χρονος γκαρντ εδώ και μέρες είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Αφότου λοιπόν την περασμένη εβδομάδα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως θα αποχωρήσει απ' το λιμάνι ύστερα από 7 χρόνια (κι ενώ ο Παναθηναϊκός εξίσου του 'χε καταθέσει πρόταση), σήμερα... τέλειωσε οριστικά η υπόθεση και από πλευράς Φενέρ.

Σε 29 αγώνες φέτος στην Ευρωλίγκα, ο Σλούκας κατέγραψε κατά μέσο όρο σε σχεδόν 18', 6.7 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, κερδίζοντας (πολύ) καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με το προηγούμενο κι ενώ πήρε δεσμεύσεις απ' τον Ζοτς πως θα 'χει αυξημένο χρόνο συμμετοχής (κάτι που ήταν και μεγάλη επιθυμία του).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επισημοποιείται η μεταγραφή του Τσεχ!

Μία από τις πιο ουσιαστικές της μεταγραφές είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Άρσεναλ, καθώς σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία για την προσθήκη του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι.

Επισημοποιείται η μεταγραφή του Τσεχ
Όλα έτοιμα είναι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι στην Άρσεναλ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «Sky Sports» ο παίκτης πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενδεχομένως να ανακοινωθεί και σήμερα.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ για τον Τσέχο τερματοφύλακα αγγίζει τα 15,5 εκατ. ευρώ και αναμένεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των «κανονιέρηδων» στη θέση του γκολκίπερ.

Εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, το ντεμπούτο του παίκτη θα γίνει στις 2 Αυγούστου για το Κομιούνιτι Σιλντ κόντρα στην επί μια 11ετία ομάδα του, την Τσέλσι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η «πράσινη» πρώτη…!!

Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν έκαναν σήμερα στον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» πρώτη…
«Καλή χρονιά» και επισήμως λένε από σήμερα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο Κορωπί το πρωί, δίχως κάποιο απρόοπτο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στην πρώτη προπόνηση… γνωριμίας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί και στις 7 το απόγευμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟ!

Παράταση έως τις 10/7 στην προτεραιότητα ανανέωσης της θέσης των περσινών κατόχων Καρτών Διαρκείας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟ
Μια εβδομάδα παράταση πήρε η προτεραιότητα ανανέωσης των περσινών κατόχων των εισιτήριων διαρκείας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ετσι, το χρονικό περιθώριο λήγει στις 10/7.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας –που ως περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας είχαν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους έως αύριο-, ότι λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, δίνεται χρονική παράταση και οι θέσεις τους θα διατηρηθούν δεσμευμένες έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Μετά την ημερομηνία αυτή, όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν θα αποδεσμευτούν και θα διατεθούν για αγορά στους υπόλοιπους φιλάθλους, ενώ δεν θα ισχύει το εκπτωτικό προνόμιο του -10% για αγορές μετρητοίς ή με την Panathinaikos FC Visa με έως και 10 άτοκες δόσεις.

Τα εκδοτήρια λειτουργούν στη Θύρα 3 της Λεωφόρου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30 - 17:30 και το Σάββατο 10:00 - 14:00. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν ηλεκτρονικά την Κάρτα Διαρκείας τους μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.pao.gr

Επισημαίνεται ότι το Σάββατο 4/7 παραμονή τους αναγγελθέντος δημοψηφίσματος τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Ευχαριστούμε.

Δεν πάει περιοδεία η Συμμαχία

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, αναβάλλεται η περιοδεία της Συμμαχίας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναβάλλονται προσωρινά οι περιοδείες της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους του Παναθηναϊκού πως λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, αναβάλλονται προσωρινά οι προγραμματισμένες περιοδείες. Θα επανέλθουμε κοντά σας με ανανεωμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Ευχαριστούμε.

Επιστρέφει ενθουσιασμένος ο Λούκας!!

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να επιστρέψει εντός της ημέρας ο Λούκας Πέρεθ, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες.

Επιστρέφει ενθουσιασμένος ο Λούκας!

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ισπανός μέσος υποστήριξε πως επιστρέφει ενθουσιασμένους στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και την Λα Κορούνια για την περσινή σεζόν.

«Έφτασε η ώρα να πού αντίο και να επιστρέψω στην Ελλάδα. Επιστρέφω ενθουσιασμένος στον ΠΑΟΚ και είμαι ευγνώμων στην Ντεπορτίβο για μία αξέχαστη σεζόν. Ευχαριστώ».

Δείτε το tweet




*Πηγή: sport-fm.gr*