Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ ο Μπετσίροβιτς!!

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και ταυτόχρονα την ανάληψη της θέσης του βοηθού του Σάσα Τζόρτζεβιτς, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό.

Βοηθός του Τζόρτζεβιτς στον ΠΑΟ ο Μπετσίροβιτς
Ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, επιστρέφει… Όχι όμως ως παίκτης, καθώς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, αλλά σαν βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ, αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» τη διετία 2006-2008 κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ, αλλά και την Ευρωλίγκα το 2007.

Αναλυτικά τι έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του:

«Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Της ζωής που ήξερα μέχρι χθες. Στην πραγματικότητα αισθάνομαι τόσο θλίψη, αλλά και χαρά, λόγω της νέας πρόκλησης. Αυτή είναι η ζωή μου και ταυτίζεται ως παίκτης. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία αυτή. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία. Όντας ένας βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς και σε ένα κλαμπ που έχει πετύχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, δεν συμβαίνει στον καθένα. Πιστεύω πως με τον Παναθηναϊκό θα πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες όπως και όταν ήμουν παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: