Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Στη λίστα και ο Μπαρόχα!

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του τερματοφύλακα για την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να εξετάζει (και) την περίπτωση του Αλέν Μπαρόχα. Τι γίνεται με αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό.

Στη λίστα και ο Μπαρόχα
Για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κινείται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, έχοντας εντοπίσει το βασικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα γκολπόστ και πλέον επιχειρεί να αποσπάσει τη θετική του απάντηση.

Σύμφωνα με την Ώρα των σπορ, την «Ένωση» φαίνεται πως απασχολεί έντονα η περίπτωση του Αλέν Μπαρόχα.

Πρόκειται για τον διεθνή πορτιέρο που είναι συμπαίκτης με τον Ρόλαντ Βάργκας στη εθνική Βενεζουέλας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καράκας, όμως ψάχνεται να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και αρκετές ομάδες φέρονται να τον έχουν στα υπ’ όψιν τους.

Ο 25χρονος γκολκίπερ προτάθηκε στον «Δικέφαλο» και φαίνεται πως αποτελεί το «Νο2» πίσω από τον Χάβι Βάρας, που αποτελεί μία δύσκολη υπόθεση, αλλά γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ, στην ΑΕΚ έχουν κάποιους παίκτες στη λίστα τους και το επόμενο διάστημα ο Μιλοβάνοβιτς θα έχει επαφές με τους ποδοσφαιριστές και τους μάνατζέρ τους για να διαπιστώσουν αν μπορεί να υπάρξει συνεργασία μαζί τους.

Τέλος, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από τον Σκόκο και τον Μπουονανότε εξετάζονται και άλλοι υποψήφιοι στόχοι, αλλά αυτή η μεταγραφή θα ακολουθήσει πιθανότατα εκείνη του τερματοφύλακα και του αριστερού οπισθοφύλακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: