Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Αυτούς θέλει ο Άρνεσεν»

Τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν αποκαλύπτει ολλανδική ιστοσελίδα, αναφέροντας λεπτομερώς τις κινήσεις του αθλητικού διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Αυτούς θέλει ο Άρνεσεν»
Με τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ ασχολείται «ζεστά» ο Φρανκ Άρνεσεν, γνωρίζοντας πως οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα μπορεί να επηρεάσουν τις συζητήσεις που θα έχει με τους υποψήφιους στόχους.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρόμπιν Όλσεν είναι ο εκλεκτός του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ για τη θέση του τερματοφύλακα και πλέον κινείται για έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ.

Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbal International», τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις ο Δανός παράγοντας. Πρόκειται για τους Τοϊβόνεν, Φινμπόγκασον, Βέστερμαν και Ραϊκοβιτς.

Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου σάιτ αναφέρει ότι η Ρεν μπορεί να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τοϊβόνεν, λόγω του υψηλού κασέ του και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Όσον αφορά τον Φινμπόγκασον, σημειώνεται πως οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Για τους Χέικο Βέστερμαν και Σλόμπονταν Ραϊκοβιτς αναφέρεται πως είναι παλιοί γνώριμοι του Αρνεσεν από το Αμβούργο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: