Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πανόπουλος: «Συναντήθηκα με τον Ντάισελμπλουμ»


Τα σενάρια που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται την πώληση της Ξάνθης διέψευσε ο Χρήστος Πανόπουλος με τον γνωστό λακωνικό, αλλά άκρως κατατοπιστικό τρόπο που τον χαρακτηρίζει.

Πανόπουλος: «Συναντήθηκα με τον Ντάισελμπλουμ»
Άμεση ήταν η απάντηση του Χρήστου Πανόπουλου στα τουρκικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ για την πώληση της ΠΑΕ Ξάνθης.

Ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών μιλώντας στο «Goal News» και κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια που προέκυψαν από τη γείτονα χώρα, έδειξε ενοχλημένος, τονίζοντας πως: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και…».

Στη συνέχεια δεν μπορούσε να μην δώσει και μια ατάκα που να αποδεικνύει τον σαρκασμό που τον διακρίνει στα όσα συμβαίνουν ανά διαστήματα, λέγοντας: «Με τον Γερούν βρέθηκα για έκτακτη χρηματοδότηση της Ελλάδας», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθης, εννοώντας τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Πανόπουλου είναι ξεκάθαρο ότι διαψεύδεται το χθεσινό σενάριο περί επιθυμίας των Τούρκων να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των Ακριτών.

Λουτσέσκου: «Όσο δεν υπογράφει αλλού, έχουμε ελπίδες για Τεϊσέιρα»

Την ίδια ώρα το σίριαλ της μεταγραφής του Φιλίπε Τεϊσέιρα συνεχίζεται με τον τεχνικό της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις στα ρουμανικά ΜΜΕ να εξηγεί το τι μέλλει γενέσθαι: «Υπάρχει διαφορά στους οικονομικούς όρους, κάτι που μοιάζει λογικό από τη μία πλευρά, επειδή είναι παίκτης αξίας και ποιότητας. Είναι παράδειγμα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια, Δεν έχει υπογράψει ακόμα κάπου και υπάρχουν ακόμα ελπίδες και παρακολουθούμε τι θα συμβεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: