Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Κοντά και σε Σάντσες!!

Σε προφορική συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσες ήρθε ο Παναθηναϊκός μετά το «deal» με τον Ράσμους Θελάντερ και πλέον οι «πράσινοι» κινούνται μόνο για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Κοντά και σε Σάντσες

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και ο 29χρονος στόπερ θα υπογράψει για 3+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων) να φτάνει τις 850.000 ευρώ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος συμφώνησε χθες με το «τριφύλλι» και εντός της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (τετραετούς διάρκειας) και θα αποτελέσει τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που έψαχνε η ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών που αφορούν την ενίσχυση στα μετόπισθεν οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση και ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ και τον Νίκο Καρέλη στη γραμμή κρούσης.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο παίκτης αυτός να έχει αποκτηθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου, δηλαδή πριν από τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: