Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Με ανοιχτές θύρες η πρώτη του Ατρόμητου!!

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Ατρόμητο με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φίλους της ομάδας.

Με ανοιχτές θύρες η πρώτη του Ατρόμητου

Όπως ενημερώνει, μάλιστα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με τις θύρες να είναι ανοιχτές για τους φίλους τους ομάδας, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Tην Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φιλάθλους μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Οι παίκτες που θα δηλώσουν «παρών» στην πρεμιέρα θα είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Έμποου, Θεολόγου, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Γκαρσία, Ουσέρο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Καλλέργης, Εσσόνο, Εγκουέμ.

Οι τρεις τελευταίοι θα παρακολουθήσουν το α’ κι ενδεχομένως το β’ στάδιο προετοιμασίας και θα παραχωρηθούν δανεικοί.
Θα απουσιάσουν οι Θεοδωράκης, Παπασπύρος οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων για επίσημες υποχρεώσεις.

Έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται και ως εκ τούτου βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας οι Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: