Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο Μίκαελ Εσιέν στο gazzetta.gr!!

Ο Μίκαελ Εσιέν έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής και το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και τον υποδέχτηκε λίγες ώρες πριν περάσει τα πρώτα τεστ στο Κορωπί.
Ευδιάθετος και έτοιμος για τη νέα πρόκλησή της καριέρας του, εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά την άφιξή του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ο Μίκαελ Εσιέν. Το gazzetta.gr υποδέχτηκε τα μεσάνυχτα τον Γκανέζο, ο οποίος εμφανίστηκε ανυπόμονος να πάει στο Κορωπί και να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.
ADVERTISEMENT
Παρά την κούραση από το ταξίδι, ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, χαμογελαστός δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, ενώ είχε όρεξη και για... πλάκα στην διαδικασία της φωτογραφίας που βγάλαμε μαζί του!
Λίγες ώρες, λοιπόν, προτού βρεθεί στο Κορωπί ο Εσιέν, τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δήλωσε πως και ο ίδιος είναι πανέτοιμος για το νέο ξεκίνημα στη καριέρα του και υποσχέθηκε στον κόσμο πως όλοι θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για νίκες και τίτλους τη νέα χρονιά...
-Μίκαελ πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες και πάλι στην Αθήνα. Ξεκινάει πλέον κι επίσημα η καινούργια χρονιά για εσένα με τον Παναθηναϊκό.
«Χαίρομαι πολύ που είμαι ξανά στην Ελλάδα. Πρώτα απ' όλα ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Και περιμένω πως και πώς να κάνω μια νέα αρχή εδώ.».
-Νιώθεις έτοιμος για τη νέα ελληνική «περιπέτειά» σου;
«Ναι. Σίγουρα! Είμαι πανέτοιμος 100% για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος μου προσφέρει όλα όσα θέλω για να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσω νέες προκλήσεις και στόχους στην καριέρα μου».
-Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει ακόμη μια μεταγραφή, αυτή του Ισπανού στόπερ, Σέρχιο Σάντσεθ. Ο βαθμός ετοιμότητας του ρόστερ εν όψει της προετοιμασίας που θα κάνει ο σύλλογος στην Ολλανδία είναι πιο υψηλός από κάθε άλλη φορά. Πιστεύεις ότι αγωνιστικά η ομάδα θα είναι έτοιμη, δεδομένου ότι θα μπείτε από νωρίς στα. βαθιά με τα καλοκαιρινά προκριματικά;
«Ναι; Αλήθεια; Δεν το γνώριζα. Είναι πολύ καλό που πήραμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή και η ομάδα δυναμώνει κι άλλο. Αυτό είναι πολύ καλό. Εχουμε μπροστά μας ένα μήνα μέχρι τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει μικρό διάστημα, αλλά όλο το γκρουπ θα δουλέψουμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Και είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλοί και κυρίως έτοιμοι σε αυτούς τους αγώνες.».
-Η σεζόν ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό. Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φίλους της ομάδας;
«Αυτό που μπορώ να πω και να τους υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε όλοι μας. Θα παλέψουμε για την ομάδα, για τον σύλλογο, για τον κόσμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους μας κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στο τέλος.».
-Με έναν τίτλο;
«(σ.σ. γελάει). Κοιτάξτε. Πρώτα απ' όλα όταν νικάει η ομάδα, οι φίλαθλοί σου είναι χαρούμενοι. Αυτό θα πρέπει να έχουμε ως πρώτο στόχο. Να νικάμε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό, στο τέλος θα έρθουν και οι επιτυχίες και οι τίτλοι.».
-Σίγουρα και η προοπτική να αγωνιστείς ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλο κίνητρο για σένα.
«Ασφαλώς. Είναι ένας απ' τους βασικούς στόχους της ομάδας, αλλά και απ' τους δικούς μου. Θα είναι καταπληκτικό εάν καταφέρουμε και προκριθούμε στη φάση των ομίλων.».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: