Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Διαφορά Ιμπαγάσα με Πανιώνιο!!


Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Πανιώνιο ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ύστερα από τη συνάντηση που είχε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με τον Νίκο Ζαμάνη.

Διαφορά Ιμπαγάσα με Πανιώνιο
Ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε κατά την επιστροφή του στην Αθήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εκείνο της παραμονής του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον Νίκο Ζαμάκη και συζήτησαν για το ενδεχόμενο για τη συνεργασία τους για άλλη μία χρονιά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ενημέρωσε τον 38χρονο άσο ότι ο προπονητής τον υπολογίζει, όχι μόνο για την ποιότητά του, αλλά και για την εμπειρία του με την οποία μπορεί να βοηθήσει και τα νέα παιδιά της ομάδας.

Ωστόσο, του υπογράμμισε πως ο αγωνιστικός χρόνο του θα είναι λιγότερο, όπως και θα είναι λιγότερες οι οικονομικές απολαβές του σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Ιμπαγάσα δεν φάνηκε ικανοποιημένο με τα όσα άκουσε και άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ενώ θέλει και περισσότερα χρήματα. Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι στον αέρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: