Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Μεχία, καλή επιτυχία»!


Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στον Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μέρος με την Εθνική Ονδούρας στο Gold Cup, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικό.

«Μεχία, καλή επιτυχία»!
Η ανακοίνωση

Ο Αλφρέδο Μεχία ετοιμάζεται να πάρει μέρος με την Εθνική Ονδούρας στο Gold Cup, τη διοργάνωση της CONCACAF στην οποία συμμετέχουν οι Εθνικές ομάδες χωρών της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, ύστερα από την πρώτη του χρονιά στην ελληνική Super League και καταγράφοντας στη σεζόν αυτή 33 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την πράσινη φανέλα, κατάφερε να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Έτσι, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον Πανθρακικό, εντάχθηκε σχεδόν αμέσως στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ξεκίνησε την προετοιμασία για το Gold Cup. Μια διοργάνωση με τη συμμετοχή 12 ομάδων, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις Η.Π.Α. και στον Καναδά από τις 7 ως τις 26 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ονδούρα προκρίθηκε στη διοργάνωση ως νικήτρια των play off μεταξύ της ομάδας που κατέλαβε την 5η θέση στη ζώνη της Καραϊβικής κι αυτής που βρέθηκε στην ίδια θέση στη ζώνη της Κεντρικής Αμερικής, στα πλαίσια των προκριματικών για το Gold Cup. Στον πρώτο όμιλο του τουρνουά, όπου και κληρώθηκε, θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες των Η.Π.Α., τον Παναμά αλλά και την Αϊτή, με τους αγώνες της φάσης των ομίλων να είναι προγραμματισμένοι για τις 7, 10 και τις 13 Ιουλίου αντίστοιχα.

inner

«Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και που έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο το να βρίσκομαι εδώ. Είναι μια σημαντική ευθύνη για εμένα να εκπροσωπώ την πατρίδα μου αλλά και ένα γεγονός πολύ καλό για την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη το ότι θα πάρω μέρος με την Ονδούρα σε μια διοργάνωση, όπως το Gold Cup», δήλωσε, αρχικά, ο «Μέχι» από το Χιούστον των Η.Π.Α., μιλώντας στο www.panthrakikos.com.

Ο Μάνουελ Ρόκα δε θα τον έχει στη διάθεσή του στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού, όμως ο διεθνής ποδοσφαιριστής, παρότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κομοτηνή, σκέφτεται και τη σεζόν που ακολουθεί για την ομάδα μας. Γι' αυτό και τόνισε πως: «Θα αργήσω λίγο φέτος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα, αλλά το μυαλό μου βρίσκεται και στην Κομοτηνή και στον Πανθρακικό. Και τη νέα σεζόν θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, έτσι ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Μέχια», καλή επιτυχία από την οικογένειά του Πανθρακικού! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: