Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Παναθηναϊκός και Μακάμπι για Ραντούλιτσα»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επιβεβαίωσαν και οι Σέρβοι, οι οποίοι πρόσθεσαν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «παιχνίδι» της απόκτησης του 27χρονου σέντερ!

«Παναθηναϊκός και Μακάμπι για Ραντούλιτσα»

«Μιλάμε με μερικές από τις δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς να πούμε ονόματα», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «novosti.rs» ο μάνατζέρ του, Ντράγκαν Ντέλιτς και πρόσθεσε:

«Αν και ο Μίροσλαβ έκανε ένα διάλειμμα μηνών, όπου αγωνιζόταν στο πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου (σ.σ. NBA), θέλει να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πάλι και γι’ αυτό υα ταξιδέψει στις ΗΠΑ την 1η Ιουλίου για να μιλήσει με μερικές ομάδες».

Στο τέλος, ο μάνατζερ του Σέρβου σέντερ ερωτήθηκε για το πότε θα γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του πελάτη του: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι’ αυτό, από τη στιγμή που θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ο Μίροσλαβ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: