Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Ο Σάσα θα πετύχει στον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους για τους οποίους ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο ιδανικός προπονητής για τον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Ζόραν Σάβιτς, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική Γιουγκοσλαβίας.

«Ο Σάσα θα πετύχει στον Παναθηναϊκό»

«Αποτελεί την ιδανική λύση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Είναι ο κατάλληλος προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας έκανε την καλύτερη επιλογή που τον διάλεξε. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές και ο Σάσα είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Σάβιτς στην εφημερίδα Goal και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ καλός προπονητής. Μπορεί να δώσει κίνητρο σε όλους τους παίκτες. Τόσο στους έμπειρους όσο και στους νεαρούς. Μην ξεχνάμε ότι οδήγησε την εθνική ομάδα της Σερβίας στη δεύτερη θέση του κόσμου. Ήταν κάτι το φανταστικό. Πιστεύω ότι θα πετύχει στον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού που αρέσει στον Τζόρτζεβιτς, υπογράμμισε: «Επιλέγει αθλητικούς παίκτες και προτιμά το παιχνίδι με τις σωματικές επαφές. Παράλληλα, δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, ενώ θέλει η ομάδα του να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Ξαναλέω ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον Παναθηναϊκό. Του αρέσει να δουλεύει κάτω από πίεση. Δεν τη φοβάται καθόλου. Είτε ασκείται από τους οπαδούς, είτε από τους αντιπάλους, είτε από το γεγονός ότι πρέπει να κερδίζει. Ο Σάσα μπορεί να σταθεί στο ύψος του και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες. Είναι γεννημένος ηγέτης. Όπως ήταν ηγέτης ως παίκτης, είναι ηγέτης και σαν προπονητής».

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στη συνεργασία που θα έχει ο πρώην συμπαίκτης του με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη: «Η παρουσία του Διαμαντίδη είναι καταλυτική και ο Σάσα το γνωρίζει καλά αυτό. Πιστεύω ότι θα συνεργαστούν τέλεια γιατί είναι ο παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του. Άλλωστε είναι εκείνος που θα πάρει το τελευταίο σουτ, κάτι που έκανε και ο Τζόρτζεβιτς ως παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: