Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πήρε Δίπλαρο η ΑΕΚ!!


Ενισχύει το ελληνικό της στοιχείο η μπασκετική ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τον 18χρονο, Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. «Είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα», δήλωσε.

Πήρε Δίπλαρο η ΑΕΚ
Στα κιτρινόμαυρα ο Νίκος Δίπλαρος. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, που προέρχεται από τον Έσπερο και αποτελεί τα τελευταία χρόνια στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 είχε 3,9 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 8,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και είμαι έτοιμος να μπω στο κλίμα της και να αρχίσω προπονήσεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα», δήλωσε ο νεαρός στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ Νίκου Δίπλαρου.

Ο νεαρός αθλητής (18 χρ., 1μ85) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, ήτοι έως το 2020, με τη «Βασίλισσα».

Βιογραφικό:

Ο Νίκος Δίπλαρος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες με την πρώτη του συμμετοχή να «καταγράφεται» σε ηλικία 14 ετών. Πριν δέκα μήνες, αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U17 στο Ντουμπάι, στην τρίτη του συμμετοχή σε επίσημο διεθνές τουρνουά. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Έσπερος Πατρών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: