Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Στιλ: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»


Σε ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 ήρθε ο Λουκ Στιλ, που χαρακτήρισε «τιμή» να φοράει την πράσινη φανέλα.

Στιλ: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»
Για τουλάχιστον μέχρι το 2018 θα υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού ο Λουκ Στιλ, με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Αγγλο τερματοφύλακα για δυο ακόμη χρόνια.

Ο Στιλ, αμέσως μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και έκανε αναφορά στο δέσιμο που έχει με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 ο Στιλ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…», δήλωσε ο Στιλ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: