Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Χαμός στην επιστροφή της Βραζιλίας!! (pics)

Ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα δεν πτόησε τους Βραζιλιάνους οπαδούς να υποδεχθούν την αποστολή της εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο, κόντρα στο γενικότερο κλίμα της απογοήτευσης που προκαλεί η «σελεσάο». 
Το σύνολο του Κάρλος Ντούνγκα ηττήθηκε στα πέναλτι από την Παραγουάη τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) και αποχαιρέτησε τη Χιλή και το φετινό Κόπα Αμέρικα.
ADVERTISEMENT
Η απογοητευτική παρουσία της Βραζιλίας στη διοργάνωση ήρθε μόλις έναν χρόνο έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η ίδια.
Κατά την επιστροφή της στη βάση, πάντως, αρκετοί ήταν οι οπαδοί που περίμεναν υπομονετικά για να βγάλουν φωτογραφίες με τους Ρομπίνιο, Νταβίντ Λουίζ, Γουίλιαν αλλά και τον Κάρλος Ντούνγκα. Αυτοί, φυσικά, δεν αρνήθηκαν και κατάλαβαν ότι ήταν υποχρέωσή τους να μείνουν για λίγα λεπτά με τον κόσμο που τους στηρίζει σε ακόμα μια δύσκολη στιγμή.
Κατά την άφιξη της αποστολής, ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: «Νομίζω πρέπει ν' αναλύσουμε ξανά ορισμένα πράγματα γύρω από το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο... Πρέπει να παραδεχθούμε ότι άλλα έθνη έχουν βελτιωθεί πολύ. Οφείλουμε να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά». 
Δείτε φωτογραφίες:
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: