Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ώρα μηδέν με Μάρκο Σίλβα!!

Νέα κρίσιμη συνάντηση την 1η Ιουλίου συμφώνησαν να κάνουν οι Σπόρτινγκ και Μάρκο Σίλβα. Οι κατηγορίες στον Μπρούνο Ντε Καρβάλιο και η διάθεση για... υποχώρηση. 
O Μπρούνο Ντε Καρβάλιο βρέθηκε στο συνέδριο της Σπόρτινγκ την Κυριακή προκειμένου να μιλήσει για διάφορα θέματα για την ομάδα. Η ομάδα της Λισσαβώνας εξάλλου έχει αρκετά ανοιχτά δικαστικά... μέτωπα. Ένα από αυτά είναι με τον Μάρκο Σίλβα. Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει η ομάδα σε εκλογές και ενώ δέχθηκε... πυρά για διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο.
ADVERTISEMENT
Σχετικά με τον Μάρκο Σίλβα του ζητήθηκαν εξηγήσεις αλλά και διευκρινίσεις για το που βρίσκεται η υπόθεση. «Πρόκειται για μία ιστορία πρωτοφανή που ντροπιάζει τον σύλλογο. Έχεις τις ευθύνες σου και θα πρέπει να τις αναλάβεις», του τονίστηκε και ενώ γενικότερα στον Ντε Καρβάλιο έχει πέσει το... βάρος για τους χειρισμούς για την περίπτωση του 38χρονου τεχνικού. Η Σπόρτινγκ επιχείρησε δύο φορές να τα βρει μαζί του. Στην πρώτη του προσέφερε 500.000 ευρώ και στην δεύτερη 1 εκατ. ευρώ. 
Ο Σίλβα απέρριψε και τις δύο προσφορές. Το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών ορίστηκε για την 1η Ιουλίου. Συνήθως στις συναντήσεις πηγαίνουν οι δικηγόροι των Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Μάρκο Σίλβα. Οι Ίβηρες έχουν περιθώριο να βρουν την χρυσή τομή με τον Σίλβα έως τις 5 Αυγούστου. Αλλιώς κινδυνεύουν και για το θέμα της πρόσληψης του Ζόρζε Ζέσους. Στην παρούσα φάση πάντως υπάρχει διάθεση πλήρους υποχώρησης από την Σπόρτινγκ.
Να δώσει δηλαδή στον Πορτογάλο όσα ζητάει για να φύγει και επίσημα. Αυτό όμως θα φανεί το εάν θα συμβεί τελικώς ή όχι στην προσεχή ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ με την πλευρά του προπονητή, που έχει συμφωνήσει να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά. Είναι επίσης σαφές πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να παρακολουθούν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις για τον 38χρονο κόουτς.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: