Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Μένει στην Αρμάνι ο Τζεντίλε!!

Δεν το κουνάει από την Αρμάνι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε! Ο Ιταλός φόργουορντ αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας πως θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα του Μιλάνου!

Μένει στην Αρμάνι ο Τζεντίλε!
Η απογοήτευση είναι μεγάλη από την αποτυχημένη φετινή σεζόν με την Αρμάνι, ωστόσο ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δήλωσε «πιστός στρατιώτης» της ομάδας του Μιλάνου! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στο σύλλογο, καθώς θέλει να πάρει… εκδίκηση για την κακή χρονιά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τον κράτησε η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

«Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, απομονώθηκα από τον κόσμο. Ήταν μεγάλη η απογοήτευση. Ύστερα από μερικές μέρες συναντήθηκα με τον Λίβιο Πρόλι και του είπα πως θέλω να συνεχίσω στην ομάδα και την πάω εκεί που της αξίζει», δήλωσε αρχικά ο «Άλε» και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον κύριο Αρμάνι και εκείνος μου έδειξε πολύ θερμός. Την ίδια αγάπη που μου έδειξαν οι οπαδοί μετά το τέλος του έβδομου χαμένου ημιτελικού. Δεν θα μπορούσα έτσι να φύγω μετά από την απογοητευτική σεζόν. Μέσα μου έχω τη… φωτιά της εκδίκησης. Θέλω να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: