Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

“Υπάρχει πίεση αλλά και αισιοδοξία”

20592_main
Ο δικηγόρος Αργύρης Αργυριάδης μίλησε στον Arena 89,4 για την “μάχη” που ετοιμάζεται να δώσει στα δικαστήρια ο Άρης για το άρθρο 99.
Αναλυτικά είπε:
Για το άμα θα κινηθεί νομικά ο Άρης κατά του Βοσκάκη:
Αυτά είναι θέματα τα οποία χρίζουν γενικότερη αντιμετώπισης και όχι μεμονωμένα. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα και μεγάλο βάθος σε αυτή την ιστορία.
Για τις συζητήσεις με τον Ηλιάδη:
Είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες που πρέπει να διευφετηθούν όπως και κάποια έγγραφα. Επιπλέον περιμένουμε την ΠΑΕ να μας υποδείξει τον μάρτυρα
Για το άμα υπάρχει άγχος:
Υπάρχει και άγχος και πίεση. Οι υποθέσεις που αυτές έχουν ιδιαιτερότητες. Δεν έχει ξαναβρεθεί αθλητική ανώνυμη εταιρία σε κάτι παρόμοιο. Παρόλα αυτά είμαστε προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι.
Για την συμπαράσταση που υπάρχει:
Υπάρχει πολύ συμπαράσταση από πολλούς συναδέλφους οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν κάτι που το εκτιμάμε.
Για την νέα αρχή που κάνει ο Άρης:
Το 99 δεν είναι το τέλος αλλά μια νέα αρχή. Ξεκινάμε κάτι διαφορετικό. Σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό και σε διοικητικό κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία.
Πηγή: arenafm.gr

“Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ”

iordanidis760
Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από 25 χρόνια και γενικότερα για την εικόνα της ομάδας την φετινή χρονιά.
Αναλυτικά είπε:
Για τα συναισθήματα που ένοιωσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:
“Μετά από 25 χρόνια μπήκα στο αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ συγκινητικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ  ΠΑΟΚ για αυτό”.
Για τις διαφορές στα αποδυτήρια:
“Όλα ήταν διαφορετικά. Η πολυτέλεια ήταν πασιφανέσταστη. Τέτοια πράγματα δείχνουν στο ποδοσφαιριστή πως η ομάδα που παίζει είναι μεγάλη. Η κατασκευή είναι εντελώς διαφορετική. Βλέπουμε πως στον ΠΑΟΚ κάτι αλλάζει. Η ομάδα ακολουθεί τα στάνταρ της Ευρώπης και ανεβαίνει επίπεδο”.
Για την συνάντηση του με τα διοικητικά μέλη:
“Βρέθηκα με τον πρόεδρο και με άλλα μέλη της διοίκησης και τους ευχήθηκα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη”.
Για τις εμπειρίες του στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής:
“Ήρθα στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 22 ετών. Έκατσα 4 χρόνια και ήμουν τυχερός γιατί τη πρώτη χρονιά που ήρθα πήραμε το πρωτάθλημα. Έζησα μεγάλες στιγμές καθώς παίξαμε και με την Νάπολι του Μαραντόνα και με την Ελλας Βερόνα στο πρωταθλητριών. Πρόλαβα μεγάλους ποδοσφαιριστές”.
Για το κλίμα που υπάρχει:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια που έχει πολύ καλά αποδυτήρια.Πρέπει οι ποδοσφαιριστές εκτός από ικανοί να είναι και καλοί χαρακτήρες. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ παικτών αλλά να είναι υγιής. Μέσω τους υγιούς ανταγωνισμού η ομάδα πάει μπροστά”.
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ φέτος:
“Ο ΠΑΟΚ είναι σε σωστό δρόμο. Η έλευση του κύριου Σαββίδη κάνει την ομάδα καλύτερη και μεγαλύτερη σε όλους τους τομείς. Η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου και η αξιολόγηση στις ακαδημίες είναι πράγματα πολύ σημαντικά. Οι ακαδημίες είναι ο πιο φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος να βγάλεις ταλέντα και να δημιουργήσεις ομάδα”.
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:
“Ο Αθανασιάδης είναι ένα από τα παιδιά του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αφομοιώσει πολλά συστήματα Έχει το ένστικτο του σκόρερ και θα εκμεταλλευτεί τις λίγες φάσεις για να σκοράρει. Μπορεί να χάσει κάποιες ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η θέση του φορ”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Δύσκολο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Ο ΠΑΟΚ άμα κερδίσει είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ζήτηση εισιτηρίων είναι μεγάλη, ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.
Για την συνέχεια στη καριέρα του ως προπονητής:
“Σύντομα λήγει το συμβόλαιο μου στην Κύπρο. Δε υπήρχε μια μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών για να γίνουν επιλογές. Οι βασικοί ποδοσφαιριστές δε μπόρεσαν να συνεχίσουν λόγο ηλικίας. Οι νέοι που ήρθαν χρειάζονται πίστωση χρόνου για να πετύχουν κάτι. Δυόμιση χρόνια μαζί με τον κύριο Νιόπλια έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πλέον κοιτάω μπροστά”.
Για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου:
“Ο Κωνσταντίνου είχε ένα πρόβλημα στο ώμο και δε μπορούσε να παίξει. Αυτή τη στιγμή δε μπορεί να βρει ομάδα. Έχει κάποια προβλήματα λόγω ηλικίας και τραυματισμών. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να σταματήσει. Μπορεί βέβαια να βρει κάποια μικρή ομάδα και να συνεχίσει για κάποιο καιρό ακόμα”.
Πηγή: arenafm.gr

Ανακοίνωσε Καραγεωργίου ο Λεβαδειακός!

karageorgiou
Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι και… επίσημα από την Τρίτη (22/10) ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού, διαδεχόμενος τον Τάκη Λεμονή.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά και με προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Έλληνας τεχνικός ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας του Γιάννη Κομπότη στους Βοιωτούς και το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε η συμφωνία.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου. Βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου θα είναι ο κ. Παπαματθαιάκης Μανώλης. Ο κ. Καραγεωργίου έχει εργαστεί ως προπονητής σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και Παναιτωλικό».

«Ήθελε να κάνει μήνυση ο Πουλίδο»

dramphs-610x320
Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Κώστας Δράμπης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα θέματα του Άρη και αναφέρθηκε ειδικότερα στο παιχνίδι με την Βέροια αλλά και στον επόμενο πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά είπε:
Για τη φιλοξενία στη Βέροια:
“Η φιλοξενία στη Βέροια ήταν εξαιρετική. Υπήρξε μεγάλος σεβασμός κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τον ανταποδώσουμε όταν μας επισκεφτούν”.
Για τις αντιδράσεις των παικτών από τις διαιτητικές αποφάσεις:
“Η διαιτησία είναι παράγοντας όχι μόνο για το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά γενικά για την ομαλή έκβαση του αγώνα. Η γραμμή της ομάδας είναι να μη διαμαρτυρόμαστε αλλά να δείχνουμε ψυχραιμία. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήρθε ο Πουλίδο σε εμένα και μου είπε πως θέλει να κάνει μήνυση γιατί τον πρόσβαλε, αλλά και την οικογένεια του. Αυτό δείχνει το πολύ υψηλό του επίπεδο και ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως ανθρώπου. Το θέμα στο πούλμαν δεν ήταν η νίκη αλλά η συμπεριφορά του διαιτητή”.
Για την στάση του κόσμου:
“Είδατε ότι ο κόσμος συγκρατήθηκε και έδειξε επίπεδο.  Αν εξαιρέσουμε κάποιες καρέκλες και κάποιες ελάχιστες ζημιές οι οποίες θα αποκατασταθούν από εμάς.  Θέλω βέβαια να ζητήσω ένα συγγνώμη για αυτές τις ζημιές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βέροια για τη φιλοξενία”.
Για τα μέτρα που υπήρχαν:
“Είχε πολύ αστυνομία και γενικά είχαν παρθεί μέτρα. Η οργάνωση σε αυτόν τον τομέα ήταν εξαιρετική”.
Για τις απώλειες στο παιχνίδι με τον Πλατανιά:
“Οι απώλειες όλες είναι πάρα πολύ σημαντικές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν βασικό κορμό και μια ομοιογένεια. Οι πάικτες που θα αντικαταστήσουν τους παίκτες δεν είναι ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν αλλά θα υπάρξει πρόβλημα στην συνεννόηση. Ελπίζω πως η υψηλή ψυχολογία θα βοηθήσει να πάρουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες πλέον ξέρουν πως θα μπορούσαμε να έχουν 3-4 παραπάνω βαθμούς και να ήμασταν πολύ ψηλά στα βαθμολογία. Πιστεύουν στις δυνατότητες τους και ξέρουν πως έχουν την ικανότητα να πετύχουν πράγματα”.
Για τον Μιλίνκοβιτς:
“Σκέφτεται πάρα πολύ και είναι συζητήσιμος. Έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι το αφεντικό στο γήπεδο”.
Για τον Αγγελούδη:
“Ο Αγγελούδης είναι εργατικός και πάντα έτοιμος να αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι και αυτά μερικά από τα στοιχεία που περνάει στους παίκτες ο προπονητής”.
Πηγή: arenafm.gr

Σε απολογία Βρύζας και Ποικιλίδης!!

vrizas
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, και το μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Ποικιλίδης θα βρεθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League
Οι δύο παράγοντες του “Δικεφάλου” εγκαλούνται για τη συμπεριφορά τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και θα απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη (24/10, 13:00).
Στο “σκαμνί” θα καθίσει για ακόμη μία φορά ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, ενώ σε απολογία κλήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ Απόλλων, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αστειοτήτων συνέχεια, σε απολογία η ΠΑΕ Άρης!!

Το κακόγουστο αστείο που ξεκίνησε από την Κυριακή το απόγευμα με τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη για τους ανθρώπους του Άρη, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, καθώς όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, η ΠΑΕ Άρης, κλήθηκε σε απολογία. Αφορμή αποτέλεσε φυσικά η συμπεριφορά των φιλάθλων του Αρη στο παιχνίδι με τη Βέροια και η απολογία (επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ) είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24/10 στις 13:00.

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι του Άρη, από αύριο το πρωί θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, καθώς -όπως γνωστοποιήθηκε- ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης : «Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το πρωί (10:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (27/10) στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1, 3 και 4, 15 ευρώ στη θύρα 2, 20 ευρώ στη θύρα 9 και 30 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (Τετάρτη, Πέμπτη 10:00-17:00, Παρασκευή 10:00-14:00 και 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».Πηγή: metrosport.gr

Μιχαλήτσος στο Metropolis: «Ο Μιλίνκοβιτς άλλαξε την εικόνα»

O πρώην τεχνικός του Άρη Γιάννης Μιχαλήτσος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή ''Στην Σέντρα'' μιλώντας για τα επιτυχή αποτελέσματα του Άρη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Αρχικά είπε: «Σίγουρα ο Άρης με την έλευση του νέου προπονητή έδειξε μια καλύτερη εικόνα από τα άλλα ματς και πήρε έξι σημαντικούς βαθμούς. Τα εκτός έδρας παιχνίδια για με ένα είναι πιο εύκολο να τα κερδίσεις, γιατί οι εντός έδρας ομάδες ρισκάρουν. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον Ελληνικό πρωτάθλημα. Με κλεφτοπόλεμο οι ομάδες προσπαθούν να πάρουν τα παιχνίδια και όποιος παίρνει το προβάδισμα συνήθως κερδίζει».


Ενώ για τον Μιλίνκοβιτς σχολίασε: «Ο Μιλίνκοβιτς άλλαξε την εικόνα. Όλοι παίκτες συμπεριφέρονται σωστά όταν χάνουν την μπάλα και υπάρχει μια καλή αγωνιστική πειθαρχία. Πιο παλιά δεν υπήρχε τίποτα. Αυτά τα δύο άλλαξαν. Αυτά τα πετυχαίνει με κόπο και φυσικά με σωστή δουλειά. Όταν ένας δυνατός προπονητής μπορεί να επιβάλλει αυτά που πιστεύει τότε είσαι πετυχημένος».Πηγή: metrosport.gr

Ο Μότσαρτ, ο μαύρος πάνθηρας και ο δάσκαλος!!

"Σκυλίσια Μέρα" η σημερινή. Στις 22 Οκτωβρίου ήρθαν στη ζωή τρεις μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Δείτε για ποιους πρόκειται… Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον μεγάλο Ντράζεν Πέτροβιτς. Αυτόν τον τρομερό μπασκετμπολίστα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στις 7.6.1993, σε ηλικία μόλις 28 ετών.
Ο Πέτροβιτς γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 22.10.1964 στην Κροατία και μόλις σε ηλικία 13 ετών άρχισε να δείχνει το ταλέντο του στην τοπική ομάδα KK Šibenka Šibenik. Σε πολλά ματς, μάλιστα, έβαζε περισσότερους από 50 πόντους!
Τη συνέχεια την ξέρουμε, αφού διέπρεψε με την Τσιμπόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στο ΝΒΑ (Πόρτλαντ, Νιού Τζέρσεϊ).

Κατέκτησε δυο Eυρωπαϊκά κι ένα Kυπελλούχων με την Τσιμπόνα κι ένα Kυπελλούχων με τη Ρεάλ, ενώ με τις εθνικές Γιουγκοσλαβίας ή Κροατίας πήρε τρία ολυμπιακά μετάλλια (δυο αργυρά, ένα χάλκινο) και από μια πρωτιά σε Eυρωπαϊκό, Παγκόσμιο.
Έφυγε από τη ζωή το 1993 σε τροχαίο, σε μια πόλη κοντά στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας.

Τα μαύρα γάντια
Κι από τον Μότσαρτ πάμε στον μαύρο πάνθηρα, όπως αποκαλούσαν τον Λεβ Γιασίν (22 Οκτωβρίου 1929 - 20 Μαρτίου 1990). Ένας τρομερός τερματοφύλακας για τα δεδομένα της εποχής, ο κορυφαίος του 20ου αιώνα σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής ποδοσφαίρου.
Γεννήθηκε στη Μόσχα και μεγαλούργησε με τη Ντιναμό Μόσχας και την ΕΣΣΔ (78 συμμετοχές).
Τον αποκαλούσαν και "μαύρη αράχνη", επειδή είχε σαν σήμα κατατεθέν τα μαύρα γάντια και τη μαύρη εμφάνιση τερματοφύλακα.
Έπαιξε συνολικά σε 812 ματς στην καριέρα του, εκ των οποίων στα 480 δεν δέχτηκε γκολ. Αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς με τη Χρυσή Μπάλα το 1963.

Ο δάσκαλος
Τα 64 χρόνια του κλείνει σήμερα ο Αρσέν Βενγκέρ. Και πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε εκτός από δάσκαλο; Συμπληρώνει σε λίγο μια 20ετία στον πάγκο της Άρσεναλ και, πέρα από τίτλους, έχουν περάσει από τα χέρια του δεκάδες πιτσιρικάδες που κατάφεραν από ταλέντα να εξελιχθούν σε πρωτοκλασάτοι παίκτες.
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα πέρασε από ομάδες όπως η Μιλούζ και η Στρασμπούρ, όμως εκεί που μεγαλούργησε είναι σαν προπονητής. Ειδικά στη Μονακό για μια εφταετία και, κυρίως, στην Άρσεναλ από το 1994.
Αν κι αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια έχει κατηγορηθεί ότι δεν κάνει τα πάντα για το αποτέλεσμα, σημασία έχει ότι από την πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων ο Γάλλος θεωρείται δάσκαλος και τζέντλεμαν, ενώ φέτος η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν…

Πηγή: sportdog.gr

Το φοβερό παρατσούκλι για Μίτσελ στου Ρέντη!!

Πώς φωνάζουν τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού στου Ρέντη και για ποιο λόγο;
Με τον Ολυμπιακό να ...μοιράζει γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μίτσελ έχει κερδίσει τα "μπράβο" από τον Τύπο, παρότι πριν από λίγες ημέρες τον είχαμε όλοι στην πόρτα της εξόδου!
Ο Ισπανός από αγώνα σε αγώνα "κερδίζει" πόντους και όσο η ομάδα του προσφέρει γκολ και θέαμα, αυτός θα είναι ...βασιλιάς! 
Βέβαια, ο Ισπανός είναι αρχοντικός τύπος και εκτός γηπέδων, καθώς το στυλ του είναι μοναδικό στη Σούπερ Λίγκα. Το μαλλί, το σακάκι και γενικά είναι ...τζέντλεμαν. Γι΄ αυτό το λόγο, άλλωστε, στου Ρέντη του έχουν βγάλει και ένα σπέσιαλ παρατσούκλι.
Ποιο είναι αυτό; Το ..."Mr Hollywood"!
 
Πηγή: sportdog.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. 0/3 επιλογές χθες σε μια καταστροφική βραδιά, χάθηκε το ισόπαλο ημίχρονο του ΠΑΣ με γκολ «για γέλια» αφού δεν μπόρεσαν να διώξουν και «παίζανε μπιλιάρδο» στην περιοχή τους στο 37’, η Κολωνία έχασε πέναλτι στο 40’ (αν έμπαινε θα «άνοιγε» και το παιχνίδι) και δοκάρι προς το τέλος, έμεινε στο 0-0, ενώ η Μπιλμπάο προηγήθηκε με 2-0 σε 2 λεπτά 35’, 37’, αλλά παρέμεινε έτσι το σκορ ως το τέλος με την Βιγιαρεάλ να παίζει και με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο.
Στο σημερινό κουπόνι έχουμε την 3η αγωνιστική για τους ομίλους 5-8, με αμφίρροπα παιχνίδια και 2-3 φαβορί. Συμφωνώ με το φαβορί Ατλέτικο με την Αούστρια Βιέννης ( αν «καθαρίσει» τα 2 παιχνίδια έχει προκριθεί), καλή άμυνα οι Ισπανοί, δεν συμφωνώ με τα φαβορί Πόρτο με την Ζενίτ (είναι με την «πλάτη στον τοίχο» με 1 βαθμό), διότι η Πόρτο δεν «εμπνέει σιγουριά» ότι θα πάρει εύκολα την νίκη, όπως και το φαβορί Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μίλαν (όσο «χάλια» και να είναι και με απουσίες), πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει το παιχνίδι σε ένα εύρος 2-3 γκολ. Στο ματς της Σέλτικ με τον Άγιαξ θα παιχτεί η 3η θέση, δυνατοί εντός οι Σκωτσέζοι (3 ήττες με Μπαρτσελόνα), πιστεύω ότι δεν θα χάσουν σήμερα 1Χ, απέναντι σε έναν Άγιαξ με σκαμπανεβάσματα. Στην Αγγλία γίνεται το μεγάλο ματς Άρσεναλ-Ντόρτμουντ, σε καλή κατάσταση και οι 2 ομάδες, γρήγορο ρυθμό βλέπω και εκατέρωθεν γκολ. Τέλος στην Γερμανία η Σάλκε υποδέχεται την Τσέλσι, πολλά αμυντικά «κενά» παρουσιάζουν οι Γερμανοί, σκοράρουν πάντως στην έδρα τους, οι Άγγλοι έχουν επίθεση «φωτιά» και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και όβερ.


Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  G/G(1,50)
ΣΑΛΚΕ-ΤΣΕΛΣΙ  OVER(2.5) (1,75)
ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   2-3 GOAL (2,00)
ΣΕΛΤΙΚ-ΑΓΙΑΞ   1Χ(1,40)

Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Elena Santarelli)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!  

Διάψευση για επεισόδιο Χακόμπο-Τσιστιακόφ!!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το δημοσίευμα ιστοσελίδας που θέλει τον Σανθ Χακόμπο να έχει θερμό επεισόδιο με τον «στενό» συνεργάτη του μεγαλομετόχου του δικεφάλου, Γκερμάν Τσιστιακόφ.

Διάψευση για επεισόδιο Χακόμπο-Τσιστιακόφ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «arcadia-sports.gr», ο ισπανός τερματοφύλακας δέχθηκε έντονες παρατηρήσεις από τον Τσιστιακόφ, γιατί μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έφυγε από την θέση του για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για την προσωρινή διακοπή. Η αντίδραση του Χακόμπο, ήταν να εκνευριστεί πολύ με τον παράγοντα της ομάδας και να του απαντήσει σε έντονο ύφος, κάτι που διαψεύδεται πάντως από την διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα κατηγορηματικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Τάτος: «Σημαίνει πολλά η νίκη»

Τάτος: «Σημαίνει πολλά η νίκη»Στη νίκη του Άρη επί της Βέροιας και περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή, στάθηκε ο Ανδρέας Τάτος σε συνέντευξή του στην NOVA.

Ο άσος των κίτρινων εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποβολές στο παιχνίδι αυτό, αναφέροντας… «Το θέμα είναι να βλέπει ο κόσμος μπάλα, να βλέπει ωραία πράγματα, είτε κερδίζει , είτε χάνει η ομάδα του. Όχι αποβολές και εντάσεις», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου στην κάμερα της Nova:

-Ανδρέα, τι μένει από το ματς της Βέροιας;

« Μένει το πάθος που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο και ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Είμαστε πολύ καλά, πια, με τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία εκτός έδρας και τα μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή και το ζητώ από τον κόσμο, είναι να γεμίσει το γήπεδό μας, διότι όλοι μαζί δεν μπορούμε να χάσουμε από κανέναν! Με τη συμπαράστασή τους, λοιπόν, θα κάνουμε το τρία στα τρία την Κυριακή και θα ξεκινήσει μια νέα σελίδα για τον Αρη».

-Το ότι ο Αρης κέρδισε στη Βέροια, τελειώνοντας το ματς με 8 παίκτες, τι δείχνει;

« Θα ήθελα να μιλήσω γι αυτό. Για να πάει, λοιπόν, μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να βοηθήσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές, οι πρόεδροι, οι μεγαλομέτοχοι. Τώρα να καταλήγουμε να παίζουμε με 8 παίκτες και με 7, τι καταφέρνουμε; Το θέμα είναι να βλέπει ο κόσμος μπάλα, να βλέπει ωραία πράγματα, είτε κερδίζει , είτε χάνει η ομάδα του. Όχι αποβολές και εντάσεις».

-Πέραν της διαιτησίας, στην οποία εμμέσως, πλην σαφώς, αναφέρθηκες, τι σημαίνει για τον Αρη να κερδίζει με λιγότερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο;

« Φάγαμε δύο κόκκινες στο τέλος του παιχνιδιού, όμως δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε πάθος και τα καταφέραμε. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτή η νίκη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε».

-Πώς αισθάνεσαι στην πτέρυγα;

« Εγώ παίζω όπου μου ζητά ο προπονητής μου για το καλό της ομάδας. Δίνουμε τις μάχες μας, ο καθένας από το δικό του πόστο και συνεχίζουμε».

-Να θεωρεί ο κόσμος δεδομένο πως ο Αρης δεν θα περάσει τα περυσινά;

« Είναι νωρίς ακόμη και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Πάμε βήμα-βήμα, βλέποντας και κάνοντας και πιστεύω ότι την επόμενη αγωνιστική, εφόσον πάρουμε το αποτέλεσμα, θα μπορούμε να βλέπουμε διαφορετικά το πρωτάθλημα».

Ενημερώνει τον υπουργό Δικαιοσύνης ο Σαρρής!!

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, θα συναντηθεί εντός της ημέρας ο Γιώργος Σαρρής, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Ενημερώνει τον υπουργό Δικαιοσύνης ο Σαρρής
Θέματα που αφορούν την ΕΠΟ και έχουν κατά καιρούς απασχολήσει την αθλητική επικαιρότητα θα συζητήσει ο Γιώργος Σαρρής με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, το συγκεκριμένο ραντεβού ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστους ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης.

Στην Ομοσπονδία εμφανίζονται θορυβημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις και αυτό προέκυψε και από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ., κατά την οποία αποφασίστηκε να ενημερωθούν όλες οι αρχές και επιπλέον να ζητηθεί προστασία για τους αξιωματούχους της.

Για αυτό τον λόγο στη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών θα συζητηθούν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τον δικαστικό τομέα, όπως για παράδειγμα η υπόθεση των «στημένων» πινάκων διαιτησίας.Πηγή: sport-fm.gr

Πρόωρος τελικός…!

Στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Βέροια για την οποία τα επόμενα παιχνίδια –τελικοί- θα κρίνουν την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρόωρος τελικός…
Η αποχή από τις νίκες έχει φέρει τη Βέροια σε πολύ δύσκολη θέση, αφού μετά την ολοκλήρωση της όγδοης αγωνιστικής βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Η «βασίλισσα του βορρά» μετρά μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες και πλέον τα επόμενα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού και αυτό γιατί θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας.

Ωστόσο, η Βέροια στην ένατη αγωνιστική θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Πανιώνιο.

Να ταρακουνήσει τους παίκτες του θέλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος τους μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά την ήττα από τον Άρη.Πηγή: sport-fm.gr

Στηρίζουν Μαντζουράκη!

Τη στήριξη της διοίκηση έχει ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις, ώστε η Καλλονή να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στηρίζουν Μαντζουράκη
Τέσσερις ήττες μετρά η Καλλονή στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με την τελευταία να είναι η και πιο βαριά.

Η ομάδα της Καλλονής δέχτηκε πέντε γκολ από την Ξάνθη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής και πλέον η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης, συνεχίζει να έχει την υποστήριξη της διοίκησης, η οποία δείχνει πρόθυμη να δώσει όσο χρόνο χρειάζεται στην ομάδα για να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στην ένατη αγωνιστική η ομάδα της Μυτιλήνης θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει στον Παναιτωλικό με στόχο να διεκδικήσουν ο,τι καλύτερο μπορούν.Πηγή: sport-fm.gr

Καταλήγει σε Καραγεωργίου!

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα είναι –εκτός απρόοπτου- ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού.

Καταλήγει σε Καραγεωργίου
Στον Νίκο Καραγεωργίου φαίνεται να καταλήγει ο Λεβαδειακός για τη θέση του προπονητή.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Πάμπος Χριστοδούλου βρέθηκε περισσότερο κοντά στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, κάτι που υποχρέωσε τον Γιάννη Κομπότη να στραφεί αλλού για να βρει τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή.

Μάλιστα, χθες υπήρξε και συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, σε πολύ καλό κλίμα και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο Καραγεωργίου θεωρείται αξιόπιστη λύση από τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, καθώς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και τους περισσότερους παίκτες της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Ενδιαφέρον από Αγγλία για Κάτσε!

Ενδιαφέρον από Αγγλία για ΚάτσεΓνώστες του ενδιαφέροντος από αγγλικές ομάδες για την απόκτηση του Έργκους Κάτσε είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Κάτι τέτοιο τέθηκε επί τάπητος και κατά την επίσκεψη στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό που όμως αποτελεί έκπληξη είναι ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι το ενδιαφέρον αυτό προέρχεται από δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, μια εκ των οποίων είναι η Τσέλσι.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι «μπλε» του Λονδίνου να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό χαφ και να τον δώσουν δανεικό σε μια ομάδα για να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, κάτι που έχει γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον Κάτσε και ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύση για την παραχώρησή του, κάτι που δείχνει ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στον χειμώνα. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη προέρχεται από την Ιταλία.Πηγή: sport-fm.gr

Χαμόγελα στην Κομοτηνή!

Πριμ ύψους 10.000 ευρώ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, στους παίκτες της ομάδας μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Χαμόγελα στην Κομοτηνή
Απόλυτα ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού με αποκορύφωμα την νίκη στην Λεωφόρο είναι ο Δημήτρης Τζελέπης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου χάρηκε ιδιαίτερα με αυτό το αποτέλεσμα και για αυτό τον λόγο ανακοίνωσε έξτρα πριμ ύψους 10.000 ευρώ στους παίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Ακης Μάντζιος επιχείρησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές από την Κυριακή το βράδυ, ζητώντας τους να ξεχάσουν τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να κοιτάξουν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του 44χρονου προπονητή επιστρέφει ο Τζάνης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ επανέρχονται λογικά και οι Ιγκόρ και Ζος.Πηγή: sport-fm.gr

Περιμένει περισσότερα απ’ τους έμπειρους!!

Αρκετά παράπονα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχει ο Γιάννης Αναστασίου, όπως φάνηκε από τα όσα είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και στη χθεσινή προπόνηση.

Περιμένει περισσότερα απ’ τους έμπειρους
Ενοχλημένος από την εικόνα ορισμένων παικτών φάνηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό μέσα στη Λεωφόρο.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Για κάποιες επιλογές παικτών αναλαμβάνω πάλι την ευθύνη», τόνισε ο 40χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος κυρίως από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, αφού περιμένει περισσότερα από εκείνους και αυτό τόνισε στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, τούς τόνισε πως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Παραδέχθηκε πως έχει μερίδιο ευθύνης, όμως και εκείνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως εξαιτίας των δικών τους λαθών δέχθηκαν τόσο «φθηνά» γκολ και θα πρέπει να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους.

Στη χθεσινή προπόνηση, τώρα, έδειξε στιγμιότυπα του προχθεσινού αγώνα και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες στις δύο φάσεις των γκολ, όπως και στο δοκάρι του Πανθρακικού. Παράλληλα, τούς έδειξε κάποιες επιθέσεις, στις οποίες η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου είχε τετ α τετ με τους Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες και Μπεργκ.

«Από εσάς υπάρχουν απαιτήσεις να παρασύρετε και τους νεαρότερους παίκτες. Δεν επιτρέπονται τα ατομικά λάθη σε φάσεις, που μας στοιχίζουν γκολ. Εσείς πρέπει να αποδίδετε το καλύτερο δυνατόν και όχι να δίνετε λιγότερα από αυτά που μπορείτε», τούς είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.

Πάντως, ο 40χρονος τεχνικός έχει διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και θα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, όπως και πάλι, στις στημένες φάσεις που αποδεικνύεται το αδύναμο σημείο της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δολοφόνησαν 13χρονο οπαδό της Νιούελς!!

Δολοφόνησαν 13χρονο οπαδό της Νιούελς
Συγκλονισμένη είναι η Αργεντινή από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 13χρονου έξω από το σπίτι του μετά το παιχνίδι της Νιούελς στο βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει από τις έρευνες των Αρχών στη χώρα άγνωστος πυροβόλησε στο στήθος τον 13χρονο ο οποίος στεκόταν στην πόρτα του σπιτιού του και μετά εξαφανίστηκε.

Ο Γκαμπριέλ Αλεχάντρο Αγκίρε, όπως είναι το όνομα του θύματος, φορούσε τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έντονα ερωτηματικά για το κατά πόσο η δολοφονία αυτή πρόκειται για αποτέλεσμα οπαδικής διαμάχης. Ωστόσο, από τις έρευνες της αστυνομίας κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δέλλας: «Έχουμε ακόμη δρόμο»

Αναγνωρίζει τη βελτίωση της ΑΕΚ ο Δέλλας, που περιμένει ακόμα καλύτερη την ομάδα. Πιθανή η αναβολή του αγώνα με Ηρόδοτο.

Δέλλας: «Έχουμε ακόμη δρόμο»
Ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ηλυσιακό για το Κύπελλο και Άγιο Νικόλαο για το πρωτάθλημα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες. Παράλληλα, όμως τόνισε πως πρέπει να ανεβάσει και άλλο τα στάνταρ απόδοσης της. «Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και τα περιθώρια είναι πολλά. Χαίρομαι γιατί κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας », ανέφερε ο νεαρός τεχνικός.

Τα πάντα στον «αέρα»

Πιθανή είναι αναβολή του ερχόμενου αγώνα της Ένωσης για τον έκτο όμιλο της Football League 2, κόντρα στον Ηρόδοτο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή(27/10, 15:00) στο Παγκρήτιο , ωστόσο η διεξαγωγή του Εργοτέλης- Παναθηναϊκός στο ίδιο γήπεδο μία μέρα πριν(19:30), καθιστά τη διεξαγωγή του εξαιρετικά αμφίβολη. Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από γηπεδούχος και φιλοξενούμενους για να γίνει κανονικά το ματς την ημέρα που έχει οριστεί. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Ρόκκας έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρόδοτου, οι οποίοι είναι αρνητικοί στο να αγωνιστούν τη Δευτέρα, διότι εκτιμούν πως η προσέλευση του κόσμου θα είναι αισθητά μειωμένη.

Το σενάριο για 6 Νοεμβρίου δεν έχει πολλές πιθανότητες, διότι για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της κατασκευής του γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Όπως δεν υπάρχουν πιθανότητες και για μία εβδομάδα μετά, διότι θα γίνουν εργασίες στο Παγκρήτιο. Πηγή: sport-fm.gr

Επίκειται ενίσχυση!

Τα κενά που έχουν παρατηρηθεί πως υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΚ προτίθενται να καλύψουν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο οι ιθύνοντες του συλλόγου. Έντονη φημολογία για Τζεμπούρ!

Επίκειται ενίσχυση
Επί τάπητος έχουν θέσει στην ΑΕΚ τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει του Γενάρη.

Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο αρχίζουν να ετοιμάζουν τη σχετική λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποκτηθούν, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της Ένωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απευθυνθεί σε γραφεία μάνατζερ και ανθρώπους του χώρου που εκτιμούν, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άμεσα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, στον «Δικέφαλο» προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού χαφ-εξτρέμ και ενός σέντερ φορ.

Η ΑΕΚ θέλει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε θέσεις που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ξένοι παίκτες και να μην υπάρχει πρόβλημα με τον σχετικό περιορισμό.

Φημολογία για Τζεμπούρ

Χθες το βράδυ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξετάζει «ζεστά» την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ.

Όπως γράφει η SportDay, η περίπτωση του Αλγερινού φορ δεν περνάει απαρατήρητη από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την αξία του. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να γίνει μία τέτοιου βεληνεκούς μεταγραφή, χωρίς να αποκλειστεί τίποτα για το μέλλον.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, την επιθυμία απόκτησης του Κατσουράνη από τον «τίγρη», κάτι που δείχνουν τις προθέσεις του για τις μεταγραφές που σκοπεύει να κάνει.Πηγή: sport-fm.gr

«Χωρίς παρεκτροπές στην Τούμπα»

Να βρεθούν δίπλα στον ΠΑΟΚ και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών με κόσμια συμπεριφορά ζήτησε η ΠΑΕ από τους φιλάθλους ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι Χάιφα.

«Χωρίς παρεκτροπές στην Τούμπα»
Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους που αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενημέρωσε πως οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά μπορεί να ζημιώσει την ομάδα, καθώς μετά την περσινή τιμωρία από την UEFA ο ΠΑΟΚ απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το γήπεδο της Τούμπας, έπειτα από 14 μήνες, ανοίγει και πάλι τις θύρες του για το κοινό σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (24/10, 20.00) για την τρίτη αγωνιστική του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μακάμπι Χάιφα παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.30 και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο, όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δίχως παρεκτροπές».

Χωρίς Φέισα και άλλους δύο η Μπενφίκα!!

Με τρεις τουλάχιστον απουσίες θα παραταχθεί αύριο η Μπενφίκα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με νέα δημοσιεύαμτα του πορτογαλικού Τύπου.

Χωρίς Φέισα και άλλους δύο η Μπενφίκα
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Όσκαρ Καρντόσο είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, όμως νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παραγουανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα το πρωί.

Αντίθετα, δεν είναι το ίδιο ευχάριστα τα νέα για τους Πορτογάλους με τον Σουλεϊμάνι, τον Μάρκοβιτς και τον Φέισα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζόρζε Ζεσούς να αγωνιστούν στο «Ντα Λουζ».

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από μικροπροβλήματα τραυματισμών, όμως δεν είναι 100% να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κρίσιμο ματς του 3ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διάρκειας.

Εκτός από τον Καρντόσο, κανονικά προπονήθηκαν ο Ροντρίγο και ο Αντρέ Γκόμες που είχαν χάσει κάποιες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα, στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε και ο νεαρός Φούνες Μόρι. Πηγή: sport-fm.gr

Μουρίνιο: «Η Σάλκε η πιο δύσκολη»

Την πιο δυνατή ομάδα του 5ου ομίλου θα αντιμετωπίσει σήμερα η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία δεν είναι άλλη από τη Σάλκε.

Μουρίνιο: «Η Σάλκε η πιο δύσκολη»
Ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο της Τσέλσι για τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε τη Σάλκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι δυο ομάδες θα… διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα στη Γερμανία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο «Special One» μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να ανησυχούμε για τους βαθμούς που έχουμε πάρει. Η Σάλκε είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος του ομίλου και δεν θα είναι εύκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο για να προσθέσει για τη νέα δουλεία που ετοιμάζει στη Τσέλσι:

«Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου με διαφορετική φιλοσοφία. «χτίζω» μία καινούργια ομάδα και είναι πολύ διασκεδαστικό». Πηγή: sport-fm.gr

Κλοπ: «Αποδίδει το στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ»

Κλοπ: «Αποδίδει το στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ»Εντυπωσιασμένος με το στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ αλλά και με τη φετινή της πρόοδο εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ.

Με τα καλύτερα λόγια για την Άρσεναλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή το σημερινό παιχνίδι των δυο ομάδων στο Λονδίνο για τη 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του γερμανικού συλλόγου εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την αγωνιστική πρόοδο των Λονδρέζων τη φετινή σεζόν και θέλησε να… παροτρύνει τους παίκτες να παίξουν ένα καλό παιχνίδι αν θέλουν να έχουν τύχη.

«Έχω εντυπωσιαστεί με την πρόοδο της Άρσεναλ. Έχει περισσότερους πόντους από εμάς και βρίσκεται ξανά σε τροχιά κατάκτησης τροπαίων. Πρέπει να κάνουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας γιατί διαφορετικά δεν έχουμε τύχη», τόνισε αρχικά ο Γιούργκεν Κλοπ για να προσθέσει:

« Θα γίνουν δύο κλειστά παιχνίδια και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν ήταν να πληρώσω για να δω ένα παιχνίδι σίγουρα θα ήταν αυτό απέναντι στην Άρσεναλ». Πηγή: sport-fm.gr

Αλέγκρι: «Όπως και πέρσι με Μπαρτσελόνα»

Αν θέλει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα η Μίλαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει παρόμοια εμφάνιση με τη περσινή, σύμφωνα με τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Αλέγκρι: «Όπως και πέρσι με Μπαρτσελόνα»
Το κλειδί της επιτυχίας για τη Μίλαν, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη περσινή εμφάνιση των Μιλανέζων με τους «Καταλανούς».

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο που είχαν και κάνει και πέρσι απέναντι στους «Καταλανούς» για τη φάση των «16», όπου νίκησαν με 2-0.

«Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η Μπαρτσελόνα θα έχει την μπάλα στα πόδια της περισσότερο από εμάς και γι' αυτό χρειάζεται να κάνουμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που κάναμε πέρσι όταν αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα στην φάση των «16» και την κερδίσαμε στην έδρα μας», τόνισε αρχικά ο ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με θάρρος και να θυσιαστούμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση».Πηγή: sport-fm.gr

Σαλίνο: «Σκληρή ομάδα η Μπενφίκα»!

Την άποψη ότι η Μπενφίκα δεν είναι αδύναμη ομάδα, εξέφρασε ο Λεάντρο Σαλίνο, προσθέτοντας πως δεν αφήνει ποτέ τον αντίπαλο της να επαναπαυτεί, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Σαλίνο: «Σκληρή ομάδα η Μπενφίκα»
Σκληρή ομάδα χαρακτήρισε την Μπενφίκα ο Λεάντρο Σαλίνο ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (23/10, 21:45).

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ των «ερυθρολέυκων» , ο οποίος γνωρίζει τους «Αετούς» της Λισαβόνας από τη… θητεία του στη Μπράγκα τόνισε πως η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που δεν αφήνει ποτέ σε ησυχία τον αντίπαλό της.

Ακόμη, ο Σαλίνο τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο πορτογαλικό Μέσο «zerozero»:

Για την Μπενφίκα:
«Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι η Μπενφίκα είναι αδύναμη ομάδα. Είναι πολύ σκληρή και δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο να επαναπαυτεί και να εφησυχάσει».

Για το αν η πρώτη θέση του ομίλου είναι καπαρωμένη από την Παρί:
«Μόνο αν το πάμε βάσει του μπάτζετ η Παρί μπορεί να θεωρηθεί ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θεωρώ ότι μπορούμε κι εμείς να τερματίσουμε πρώτοι. Ο Ζεσούς είναι εξαιρετικός προπονητής, τον γνωρίζω καλά, αλλά διαφωνώ».

Για τον Ρομπέρτο:
«Θεωρώ ότι στην Μπενφίκα δεν εκτίμησαν σωστά την αξία του όταν τον είχαν στην ομάδα. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία και τώρα αγωνίζεται ξανά σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τον Σαβιόλα:
«Είναι ο πλέιμεικερ της ομάδας και είναι έτοιμος γι' αυτά τα ματς. Συνεχίζει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο». Πηγή: sport-fm.gr

Οι δηλώσεις του Μίτσελ και το ατύχημα του Μήτρογλου!!

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παλέψει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, όπως είπε κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Μίτσελ.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ και το ατύχημα του Μήτρογλου
Το αυτονόητο, ένα καλό αποτέλεσμα, θα κυνηγήσει αύριο ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως τόνισε ο Μίτσελ κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Λισαβόνα.

«Πάμε για το αυτονόητο, για ένα καλό αποτέλεσμα. Και για να το πετύχουμε, πρέπει να μπούμε στο "Ντα Λουζ" συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Κατά την διάρκεια του check-in, τα «φώτα» έπεσαν στον Κώστα Μήτρογλου, αφού ένας υπάλληλος του αεροδρομίου του είπε: «Να γυρίσεις και πάλι με τρία γκολ»!

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος χαμογέλασε και δεν θέλησε να απαντήσει επί αυτού.

inner

Εντύπωση, όμως, προκάλεσε ότι ο «πιστολέρο» εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με τσιρότο κάτω από το αριστερό μάτι και, όπως έγινε γνωστό, είχε ένα ατύχημα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Ευχές του Ρομπέρτο στη Μπενφίκα…!

Ευχές του Ρομπέρτο στη Μπενφίκα…Ό,τι καλύτερο, αλλά μετά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ευχήθηκε στην Μπενφίκα ο Ρομπέρτο μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα, O Jogo.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων αγωνιζόταν στο παρελθόν στην πορτογαλική ομάδα.

«Ειλικρινά εύχομαι τα καλύτερα για την Μπενφίκα αλλά μόνο μετά από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει με τον Ολυμπιακό», επεσήμανε ο ισπανός πορτιέρο.

Ο Ρομπέρτο αγωνίστηκε στην πορτογαλική ομάδα στην αγωνιστική περίοδο 2010-11 σε 25 παιχνίδια. Πηγή: sport-fm.gr

Το Μιλάνο, το Λονδίνο και ο… βασιλιάς Χουλκ!!

Οι αναμετρήσεις Μίλαν-Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ-Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής του Champions League. Επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Ντραγκάο» ο Χουλκ.

Το Μιλάνο, το Λονδίνο και ο… βασιλιάς Χουλκ
Βραδιά «σεντονιού» η σημερινή και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμαστείτε για… παραστάσεις υψηλού επιπέδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το Champions League επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες και το σημερινό πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνίδια για τους ομίλους 5-8.

Από πλευράς σπουδαιότητας, δεσπόζουν αυτά που θα γίνουν στο «Σαν Σίρο» (Μίλαν-Μπαρτσελόνα) και στο «Έμιρεϊτς» (Άρσεναλ-Ντόρτμουντ). Η βραδιά είναι ιδιαίτερη και για τον Χουλκ, που επιστρέφει στο «Ντραγκάο» ως αντίπαλος της Πόρτο, στην οποία λατρεύτηκε και με την οποία κατέκτησε 11 τίτλους σε 4 χρόνια, έχοντας 170 συμμετοχές και 78 γκολ.

Αναλυτικά:

5ος όμιλος
Η εντυπωσιακή και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια Σάλκε απέναντι σε Βασιλεία και Στεάουα φιλοξενεί την Τσέλσι. Οι «βασιλικοί μπλε» θέλουν να… τριτώσει το καλό και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και οι… σκέτοι «μπλε» αναζητούν το δεύτερο σερί διπλό μετά από αυτό στο Βουκουρέστι. Η παράδοση θέλει τη Σάλκε να μην έχει νικήσει αγγλική ομάδα εντός έδρας από το 2001 και την Τσέλσι να μετράει μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες σε γερμανικό έδαφος. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Στεάουα παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Βασιλεία, η οποία με τη σειρά της θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τη Σάλκε.

Σάλκε-Τσέλσι (21:45)
Στεάουα-Βασιλεία (21:45)

Βαθμολογία
1. Σάλκε 6β. 4-0
2. Βασιλεία 3β. 2-2
3. Τσέλσι 3β. 5-2
4. Στεάουα 0β. 0-7

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)
Τσέλσι-Σάλκε
Βασιλεία-Στεάουα

6ος όμιλος
Όμιλος-φωτιά ο έκτος και αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση Άρσεναλ-Ντόρτμουντ. Από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα ο τερματοφύλακας των Λονδρέζων, Βόιτσιεχ Σέζνι και ο επιθετικός της Μπορούσια, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που συνυπήρχαν στη Λέγκια Βαρσοβίας πριν από 8 χρόνια. Οι Γερμανοί δεν θα έχουν και σε αυτό το παιχνίδι στον πάγκο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Στα της… παράδοσης, οι «κανονιέρηδες» έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, αλλά και δύο ήττες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους με γερμανικές ομάδες. Στη Μασσαλία, η Μαρσέιγ, που δεν έχει βαθμό, φιλοξενεί τη Νάπολι, η οποία θέλει να «σβήσει» την ήττα από την Άρσεναλ και να φύγει με το διπλό, που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Μαρσέιγ-Νάπολι (21:45)
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ (21:45)

Βαθμολογία
1. Άρσεναλ 6β. 4-1
2. Νάπολι 3β. 2-3
3. Ντόρτμουντ 3β. 4-2
4. Μαρσέιγ 0β. 1-5

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)
Νάπολι-Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ

7ος όμιλος
«Η επιστροφή του βασιλιά» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την αναμέτρηση Πόρτο-Ζενίτ. Γιατί; Διότι επιστρέφει στο «Ντραγκάο» ως αντίπαλος ο τεράστιος και αξεπέραστος Χουλκ. 170 παιχνίδια, 78 γκολ και 11 τίτλοι με τους «δράκους» σε 4 χρόνια έχει να επιδείξει ο Βραζιλιάνος μπόμπερ, που έγινε μέχρι και άγαλμα στο μουσείο της πρώην ομάδας του. Οι Πορτογάλοι θέλουν νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση, ενώ οι Ρώσοι ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Το ίδιο ισχύει και για την Αούστρια, που φιλοξενεί στη Βιέννη την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι το ξεκάθαρο φαβορί και με νίκη διατηρούν το απόλυτο και ουσιαστικά «καθαρίζουν» με την πρόκριση.

Πόρτο-Ζενίτ (21:45)
Αούστρια Βιέννης-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 6β. 5-2
2. Πόρτο 3β. 2-2
3. Αούστρια Βιέννης 1β. 0-1
4. Ζενίτ 1β. 1-3

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αούστρια Βιέννης
Ζενίτ-Πόρτο

8ος όμιλος
Την δική τους… παράσταση στη σκάλα του Μιλάνου θα δώσουν Μίλαν και Μπαρτσελόνα, στον όμιλο που όλες οι ομάδες έχουν στεφθεί στο παρελθόν πρωταθλήτριες Ευρώπης. Οι «μπλαουγκράνα» με το δίδυμο Μέσι-Νεϊμάρ και τον αναγεννημένο Αλέξις Σάντσες θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο νικών και να… ξεμπερδεύουν με την πρόκριση, αφού το Σάββατο υπάρχει και το «κλάσικο» στην Ισπανία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» μπορεί να παραπαίουν εντός συνόρων, αλλά στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει καλά και η πρόκριση στους «16» είναι ένας εφικτός στόχος. Στα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Μιλάνο υπάρχει απόλυτη ισορροπία, καθώς αμφότερες έχουν από τρεις νίκες, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς στη Γλασκώβη, τόσο η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, όσο και ο Άγιαξ, θέλουν να κάνουν… σεφτέ, προκειμένου να μείνουν στο κόλπο!

Μίλαν-Μπαρτσελόνα (21:45)
Σέλτικ-Άγιαξ (21:45)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 6β. 5-0
2. Μίλαν 4β. 3-1
3. Άγιαξ 1β. 1-5
4. Σέλτικ 0β. 0-3

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (06/11)
Μπαρτσελόνα-Μίλαν
Άγιαξ-Σέλτικ Πηγή: sport-fm.gr

Ο Μάτιτς… προειδοποιεί τον Σαβιόλα!

Ο Μάτιτς… προειδοποιεί τον ΣαβιόλαΟ Νεμάνια Μάτιτς μίλησε στη Benfica TV και απευθυνόμενος στον Χαβιέ Σαβιόλα τονίζει… «Φίλοι, φίλοι… Αλλά και η δουλειά, δουλειά».

Ο άσος Μπενφίκα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και υπογράμμισε ότι η φιλία τους θα σταματήσει στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Σαβιόλα είναι ένας καλός άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στον αγωνιστικό χώρο όμως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να νικήσω», αναφέρει ο άσος της πορτογαλικής ομάδας και συνεχίζει:

«Ας ελπίσουμε ότι ο Σαβιόλα θα μου δώσει τη φανέλα του στο τέλος του αγώνα», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Σανγκ: «Όλα για τον Παναθηναϊκό»

Σανγκ: «Όλα για τον Παναθηναϊκό»Ενθουσιασμένος λόγω της πρώτης του εμφάνισης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε παιχνίδι πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ δήλωσε ο Πινγκ Σανγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος όταν είμαι στο παρκέ. Σέβομαι τον κόσμο και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο προκειμένου να πανηγυρίζει νίκες ο Παναθηναϊκός.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την στήριξη», τόνισε ο Κινέζος άσος των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Λαμπολάρ Κούτσα για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη. Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας», κατέληξε.

Μαρκόπουλος: «Όχι σε ανοικτό γήπεδο»

Μαρκόπουλος: «Όχι σε ανοικτό γήπεδο»Να μην επιτρέψουν στην Άλμπα να «τρέξει» ζήτησε από τους παίκτες του στον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

«Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, που πιέζει πολύ στο γήπεδο, έχει καλούς σουτέρ, κυρίως από μακριά. Οι αμερικανοί τους παίκτες, Hobbs και Moore είναι πολύ επικίνδυνοι από μακριά, αλλά χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες και οι κοντοί, αλλά και οι ψηλοί τους. Γενικά πρόκειται για μία ομάδα που έχει δύναμη στην περιφέρεια, αλλά μπορεί να βάλει την μπάλα και στο καλάθι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να παίξουν σε ανοιχτό γήπεδο», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στη διοργάνωση.

«Το Eurocup ξεκίνησε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και για μας, επιβεβαιώνοντας το πολύ υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ουγγαρία, απέναντι στην Alba που παίζει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και αυτό το γεγονός λογικά θα φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο για το μπάσκετ, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο», κατέληξε.

Άρεσε ξανά ο Αντετοκούνμπο!!

Οι Μπακς έχασαν από τους Μπουλς στο Σικάγο, αλλά κερδίζουν κάθε μέρα και περισσότερο έναν παίκτη: τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Άρεσε ξανά ο Αντετοκούνμπο
Μια ακόμη ελπιδοφόρα εμφάνιση έκανε στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μπορεί οι Μπακς να έχασαν με 105-84 από τους Μπουλς στο Σικάγο και να μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμα φιλικά, ωστόσο ο ρούκι της ομάδας έδειξε και πάλι τις μεγάλες προοπτικές του.

Σε 26:35 είχε 6 πόντους (4/6 βολές, 1/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες. Ο Γκάρι Νιλ με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ με 24 πόντους και ο Κάρλος Μπούζερ που πρόσθεσε 16 με 10 ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους «ταύρους», οι οποίοι συνεχίζουν αήττητοι στην preseason.

Οι Ρόκετς επικράτησαν 100-95 των Μάβερικς στο Χιούστον με 15 πόντους και 17 ριμπάουντ του Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά και τον Τζέιμς Χάρντεν να προσθέτει 19 πόντους. Ο Χοσέ Καλντερόν είχε 14 για το Ντάλας και ο Ντιρκ Νοβίτσκι έμεινε στους 11.

Οι Ράπτορς επιβλήθηκαν 123-120 των Νικς στο Τορόντο, σε ένα ματς με δύο παρατάσεις. Ο Τέρενς Ρος με 27, ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν με 21 και ο Ρούντι Γκέι με 19 πόντους οδήγησαν τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπένο Ούντριχ είχε 19 για τους ηττημένους, με τον Αντρέα Μπαρνιάνι να προσθέτει 13 απέναντι στην παλιά του ομάδα και τον Καρμέλο Άντονι να μένει στους 9 με 4/13 σουτ.

Τέλος, οι Καβαλίερς νίκησαν 104-93 τους Σίξερς με 17 πόντους και 12 ασίστ του Κάιρι Ίρβινγκ. Πηγή: sport-fm.gr

ΡουΜΑΝΙΑ για Βραζιλία!!

Έντονο ενδιαφέρον για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ εκδήλωσαν από χθες οι Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι ζητούσαν μέχρι και ναύλωση τσάρτερ για Βουκορέστι!

ΡουΜΑΝΙΑ για Βραζιλία!
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας μετά την κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την γνωστοποίηση πως θα αντιμετωπίσουμε την Ρουμανία.

Το θέμα, όμως, δεν είναι η δυναμικότητα της αντιπάλου, αλλά το γεγονός ότι είναι κοντινό και οικονομικό το ταξίδι. Δηλαδή, είναι πιο βατός προορισμός σε σχέση με τους άλλους (Σουηδία ή Ισλανδία για παράδειγμα).

Για αυτό τον λόγο χθες το μεσημέρι τα τηλεφωνήματα έπεφταν «βροχή» στην ΕΠΟ. Όπως γράφει η SportDay, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, προτάθηκε να ναυλωθεί τσάρτερ φιλάθλων, με την Ομοσπονδία να παραπέμπει στο αρμόδιο ταξιδιωτικό πρακτορείο (TRAVEL PLAN).

Εν τω μεταξύ, στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των απεσταλμένων στη Ζυρίχη, οι Ρουμάνοι ενημέρωσαν ότι στους εκτός έδρας αγώνες τους έχουν στο πλευρό τους περίπου 300-500 φιλάθλους.

Όσον αφορά τώρα την Ελλάδα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Έλληνες που ζουν ή σπουδάζουν στο Βουκουρέστι με την παρουσία τους στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου της χώρας. Πηγή: sport-fm.gr

Όταν αποκλείστηκε ο… Δομάζος και η Εθνική!

Με αφορμή την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, ήρθε στην επιφάνεια μία άγνωστη ιστορία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πρωταγωνιστή του Μίμη Δομάζο.

Όταν αποκλείστηκε ο… Δομάζος και η Εθνική
Μεγάλος ντόρος είχε γίνει πριν από 44 χρόνια με την κόντρα του Μίμη Δομάζου με τον Νταν Γεωργιάδη, ο οποίος – ύστερα από απόφαση του τότε γενικού γραμματέα Αθλητισμού της χούντας, Κωνσταντίνου Ασλανίδη – τον είχε αποκλείσει από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Ελευθεροτυπία» για αυτό το περιστατικό και φέρνει στην επιφάνεια μία άγνωστη σε πολλούς ιστορία.

«Ο φροντιστής της ομάδας, ο Γιάννης Μετζιώτης, περνούσε κάθε πρωί έξω από τα δωμάτιά μας στον Αστέρα Βουλιαγμένης και μας άφηνε τις φανέλες μας για να πάμε για φαγητό και μετά για προπόνηση. Εκείνη την ημέρα δεν άφησε στο δωμάτιό μου τη φανέλα μου και κατέβηκα στο χώρο της συγκέντρωσης χωρίς να φοράω το πάνω μέρος της φόρμας.

Όταν με είδε ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Νταν Γεωργιάδης, μου είπε να επιστρέψω στο δωμάτιο για να φορέσω τη φανέλα. Του εξήγησα τι είχε συμβεί, αλλά αυτός επέμενε. Κουβέντα στην κουβέντα, μου είπε να φύγω από το ξενοδοχείου. Είπαμε πολλά και τελικά αποχώρησα. Η συνέχεια του επεισοδίου δόθηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα Αθλητισμού της χούντας, Κωνσταντίνου Ασλανίδη. Στην αρχή φοβήθηκα μη με… σκοτώσει. Τελικά “σκοτωθήκαμε” στα λόγια, μου πήρε μία άδεια ΠΡΟΠΟ…»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μήτσης, ρεπόρτερ που παρακολουθούσε την πορεία της Εθνικής Ελλάδας για την «Αθλητική Ηχώ» είπε στην «Ελευθεροτυπία»:

«Η φανέλα μπορεί να ήταν η αφορμή για να διώξει ο Γεωργιάδης το μεγάλο Δομάζο από την Εθνική. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί επειδή ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε μέρος της προπόνησης στην πλαζ και ο Δομάζος του έλεγε “στην άμμο θα καταστρέψουμε τα πόδια μας”. Η κατάσταση έφτασε στα άκρα, ο Νταν τον έδιωξε από το ξενοδοχείο και ο Ασλανίδης τον απέκλεισε από την αποστολή. Στην “Α.Η.” είχαμε γράψει πως ο “στρατηγός” αποκλείστηκε επειδή είχε πρόβλημα στο στομάχι. Το δημοσίευμα δεν άρεσε στον Ασλανίδη και κυνηγούσαν να με συλλάβουν. Για μία εβδομάδα κοιμόμουν σε παγκάκι στο Προμπονά, γιατί πήγαιναν σπίτι να με… τσιμπήσουν»! Πηγή: sport-fm.gr

«Έξωση» στην Κολυμβητική Ομοσπονδία!!

Πετάνε στο δρόμο την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Διατάχθηκε η… «έξωσή» της από τα γραφεία στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

«Έξωση» στην Κολυμβητική Ομοσπονδία!
Ένα ακόμη πλήγμα δέχεται ο αθλητισμός. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ήρθε αντιμέτωπη με την «έξωση» από τα γραφεία στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και μάλιστα απειλείται με κυρώσεις από την εταιρεία που διαχειρίζεται τους χώρους αν δεν προχωρήσει άμεσα στη… μετακόμισή της. Έτσι μία εκ των κορυφαίων ομοσπονδιών της χώρας και με πλήθος διακρίσεων σε διεθνείς διοργανώσεις μένει… άστεγη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιμέτωπη με πραγματικό τραγέλαφο βρίσκεται η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, που απειλείται πλέον όχι απλά με έξωση από τα γραφεία της στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, αλλά και με κυρώσεις από την «Ελληνικό – Εταιρεία Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων Ελληνικού Αεροδρομίου Ανώνυμη Εταιρεία».

Η κορυφαία Αθλητική Ομοσπονδία της χώρας, όπως καταδεικνύεται από τις επιτυχίες των έξι (6) Αθλημάτων της – πέντε (5) από τα οποία Ολυμπιακά – πετιέται κυριολεκτικά στο δρόμο, με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, μέχρι στιγμής, να κωφεύουν!

Αναφέρει η τελευταία εξώδικη πρόσκληση – δήλωση της εταιρείας, προς την ΚΟΕ, με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 2013: «Σε συνέχεια της από 9/7/2013 εξωδίκου προσκλήσεως μας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι παρήλθε η δίμηνη προθεσμία την οποία σας είχαμε ορίσει, προκειμένου να εκκενώσετε και να αποδώσετε στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ κάθε χώρο του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, αλλά και κάθε άλλο χώρο σε έκταση αρμοδιότητας μας, τον οποίο κατέχετε και νέμεσθε, μέχρι σήμερα. Κατόπιν τούτου σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μας αποδώσετε το σύνολο των χώρων αυτών, ελεύθερους προς χρήση.

Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματος μας, ιδίως αποζημίωσης για τη μέχρι τώρα χρήση των ως άνω χώρων και εγκαταστάσεων εκ μέρους σας, αρμόδιος επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες ….».

Η Ομοσπονδία λοιπόν που το 2012 συγκέντρωσε το 30,5% των Μεταλλίων (29) του Ελληνικού Αθλητισμού συνολικά (95), που το 2013 πράττει πάλι το ίδιο (30 Μετάλλια ως τώρα), που οι αθλητές και αθλήτριες της διαπρέπουν και δοξάζουν το όνομα της Ελλάδας στις κορυφαίες διοργανώσεις και δίνουν το δικαίωμα έτσι στους εκπροσώπους της Πολιτείας να κομπορρημονούν για τις επιτυχίες αυτές, αντιμετωπίζεται κυνικά και εντελώς τυπικά με ένα εξώδικο που βρίθει απειλών και συνεπειών σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση.

Η ΚΟΕ, υποχρεώθηκε το 2002 λόγω των ολυμπιακών έργων στο ΟΑΚΑ, να μετακομίσει σε χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, όπου τότε η Πολιτεία την έστειλε για να εγκατασταθεί. Διαμόρφωσε δε με έξοδα του Προϋπολογισμού της – αφού ποτέ δεν εισέπραξε το σχετικό ποσό από την Πολιτεία, όπως θα έπρεπε - το σημερινό χώρο των Γραφείων της.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, η Πολιτεία την αφήνει έρμαιο, χωρίς λύση, χωρίς διέξοδο. Της γυρίζει την πλάτη.

Με δεδομένη και την οικονομική δυσπραγία, απόρροια της ολοένα και μειούμενης επιχορήγησης της ΚΟΕ (-70% τα τελευταία χρόνια), το πρόβλημα καθίσταται οξύτατο και θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του προγραμματισμού της για τη νέα αγωνιστική περίοδο την οποία ήδη διανύουμε.

Η ΚΟΕ καλεί τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, αυτή την ύστατη ώρα, να παρέμβουν και να βοηθήσουν στην κατεύθυνση εξεύρεσης άμεσα λύσης .

Ζητάει επίσης από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ να κατανοήσει και εκείνη την κρισιμότητα της όλης κατάστασης και να βοηθήσει με τον τρόπο της, χωρίς δημιουργία τετελεσμένων και άλλων ενεργειών
».