Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

“Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ”

iordanidis760
Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από 25 χρόνια και γενικότερα για την εικόνα της ομάδας την φετινή χρονιά.
Αναλυτικά είπε:
Για τα συναισθήματα που ένοιωσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:
“Μετά από 25 χρόνια μπήκα στο αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ συγκινητικό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ  ΠΑΟΚ για αυτό”.
Για τις διαφορές στα αποδυτήρια:
“Όλα ήταν διαφορετικά. Η πολυτέλεια ήταν πασιφανέσταστη. Τέτοια πράγματα δείχνουν στο ποδοσφαιριστή πως η ομάδα που παίζει είναι μεγάλη. Η κατασκευή είναι εντελώς διαφορετική. Βλέπουμε πως στον ΠΑΟΚ κάτι αλλάζει. Η ομάδα ακολουθεί τα στάνταρ της Ευρώπης και ανεβαίνει επίπεδο”.
Για την συνάντηση του με τα διοικητικά μέλη:
“Βρέθηκα με τον πρόεδρο και με άλλα μέλη της διοίκησης και τους ευχήθηκα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη”.
Για τις εμπειρίες του στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής:
“Ήρθα στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 22 ετών. Έκατσα 4 χρόνια και ήμουν τυχερός γιατί τη πρώτη χρονιά που ήρθα πήραμε το πρωτάθλημα. Έζησα μεγάλες στιγμές καθώς παίξαμε και με την Νάπολι του Μαραντόνα και με την Ελλας Βερόνα στο πρωταθλητριών. Πρόλαβα μεγάλους ποδοσφαιριστές”.
Για το κλίμα που υπάρχει:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια που έχει πολύ καλά αποδυτήρια.Πρέπει οι ποδοσφαιριστές εκτός από ικανοί να είναι και καλοί χαρακτήρες. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ παικτών αλλά να είναι υγιής. Μέσω τους υγιούς ανταγωνισμού η ομάδα πάει μπροστά”.
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ φέτος:
“Ο ΠΑΟΚ είναι σε σωστό δρόμο. Η έλευση του κύριου Σαββίδη κάνει την ομάδα καλύτερη και μεγαλύτερη σε όλους τους τομείς. Η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου και η αξιολόγηση στις ακαδημίες είναι πράγματα πολύ σημαντικά. Οι ακαδημίες είναι ο πιο φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος να βγάλεις ταλέντα και να δημιουργήσεις ομάδα”.
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:
“Ο Αθανασιάδης είναι ένα από τα παιδιά του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αφομοιώσει πολλά συστήματα Έχει το ένστικτο του σκόρερ και θα εκμεταλλευτεί τις λίγες φάσεις για να σκοράρει. Μπορεί να χάσει κάποιες ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η θέση του φορ”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Δύσκολο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Ο ΠΑΟΚ άμα κερδίσει είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ζήτηση εισιτηρίων είναι μεγάλη, ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.
Για την συνέχεια στη καριέρα του ως προπονητής:
“Σύντομα λήγει το συμβόλαιο μου στην Κύπρο. Δε υπήρχε μια μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών για να γίνουν επιλογές. Οι βασικοί ποδοσφαιριστές δε μπόρεσαν να συνεχίσουν λόγο ηλικίας. Οι νέοι που ήρθαν χρειάζονται πίστωση χρόνου για να πετύχουν κάτι. Δυόμιση χρόνια μαζί με τον κύριο Νιόπλια έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πλέον κοιτάω μπροστά”.
Για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου:
“Ο Κωνσταντίνου είχε ένα πρόβλημα στο ώμο και δε μπορούσε να παίξει. Αυτή τη στιγμή δε μπορεί να βρει ομάδα. Έχει κάποια προβλήματα λόγω ηλικίας και τραυματισμών. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να σταματήσει. Μπορεί βέβαια να βρει κάποια μικρή ομάδα και να συνεχίσει για κάποιο καιρό ακόμα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: