Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Παντελιδης: «Μόνο οι παίκτες με επηρεάζουν»

Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Σάββα Παντελίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης με του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο ήταν έντονες, όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλει να παραιτηθεί.

Παντελιδης: «Μόνο οι παίκτες με επηρεάζουν»
Η ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανιώνιο έφερε μουρμούρα στις εξέδρες των Ζωσιμάδων. Ο Σάββας Παντελίδης άκουσε τον κόσμο να τον παροτρύνει να παραιτηθεί, όμως ο ίδιος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου δεν έδειξε να έχει τέτοια διάθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο να έχεις μία ήττα. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν και έφεραν την μπάλα μέχρι την τελική πάσα ή κοντά στην περιοχή, αλλά δεν ήμασταν δυνατοί στην τελική προσπάθεια, δεν είχαμε κάποια επινόηση.
Σαν εικόνα, μέχρι τη φάση του γκολ δεν είχαμε δεχτεί άλλη απειλή. Ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ και οι χώροι έκλεισαν.

Η ήττα είναι σκληρή, αλλά πρέπει να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε. Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε».

Για το αν επηρεάζουν σε κάτι τον ίδιο οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο τέλος, απάντησε: «Αν κάτι με επηρεάζει είναι οι κουβέντες των παιδιών στα αποδυτήρια. Ο κόσμος είναι κόσμος. Πρέπει να κοιτάω εκείνη την ώρα περισσότερο το παιχνίδι και λιγότερο τον κόσμο».

Ερωτηθείς τι του είπαν στα αποδυτήρια οι παίκτες, είπε: «Δεν θέλω να συζητήσω τι είπαμε στα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: