Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Να πάει να… Βοσκίσει»

22250_main
Ο Άρης Στεφανίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε στα όργια που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Βέροια ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς όσο και στον Δημήτρη Ηλιάδη
Για την φραστική επίθεση στον κ.Καρεμελίδης αλλά και τον Βοσκάκη: «Καμία φραστική επίθεση. Σαν φίλαθλος του Άρη κατέβηκα στο ημίχρονο και απλά τον ρώτησα πως γίνεται να τα βλέπει αυτά τα πράγματα και να μην βελτιώνεται τίποτα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Άρης δεν πρέπει να έχει την τύχη αυτών των διαιτητών ούτε να είναι έρμαιο του κάθε Βοσκάκη. Ο Βοσκάκης να πάει να βοσκίσει. Το γήπεδο είναι ένας χώρος που οι αγωνιζόμενοι δίνουν την ψυχή τους προκομμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να καταξιωθούν, να χαρούν οι φίλαθλοι, να έρθουν επενδυτές. Όταν βλέπουν αυτά τα όργια που γίνονται , ποιος επενδυτής θα έρθει; Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ακατάλληλος, αυτός χαίρει ψυχιατρικής υποστήριξης, δεν είναι για να παίζει παιχνίδια, εδώ παίζονται ζωές».
Για Μιλίνκοβιτς και Ηλιάδη: «Ο Άρης είναι τυχερός σε δυο θέματα, πρώτα από όλα στο θέμα προπονητή. Πέσαμε στον καλύτερο προπονητή που υπάρχει αυτή την στιγμή. Ο Μιλίνκοβιτς δεν δηλώνει αλλά είναι προπονητής! Δεύτερον έχουμε την τύχη να έχουμε στην ηγεσία της ομάδας μας τον Δημήτρη Ηλιάδη. Μου έχει κάνει εντύπωση για τα αποτελέσματα που φέρνει με τις διαβουλεύσεις και τις διασύνδεσης που έχει και με την αναγνώριση που έτυχε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από όλους τους παράγοντες των Αθηνών. Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ικανότατος και μπορεί να ηγηθεί του Άρη με επιτυχία. Ας καθίσουμε όλοι οι φίλοι του Άρη να υποστηρίξουμε αυτά τα δυο στοιχεία που έχουμε στην ομάδα και να μην κοιτάμε να σκάβουμε το λάκκο του καθενός. Θα βγούμε Ευρώπη φέτος, και ας γελάνε μερικοί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: