Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Δεν ασχοληθήκαμε με τις επιθετικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Πανελευσινιακού δεν ασχολήθηκαν σοβαρά στο πως θα ανακόψουν επιθετικά τον Παναθηναϊκό απέδωσε τη συντριβή από τους «πράσινους» ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

«Δεν ασχοληθήκαμε με τις επιθετικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού»
Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» τόνισε πως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το άγχος του Παναθηναϊκού και για αυτό εφάρμοσαν ζώνη, ώστε να τη δοκιμάσουν και στα επόμενα ματς. Έδειξε ικανοποιημένος από το δεύτερο δεκάλεπτο, όμως το σκορ ξέφυγε, όμως δικαιολόγησε τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το άγχος του Παναθηναϊκού μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εφαρμόσαμε ζώνη που θα χρησιμοποιήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, παλέψαμε και φανήκαμε ανταγωνιστικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Ήμασταν σε κακή μέρα επιθετικά. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τον τρόπο αντιμετώπισης του Παναθηναϊκού κι αυτό αποτελεί δικαιολογία για τα παιδιά. Το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα για μας. Μένει η πικρή γεύση του δεύτερου ημιχρόνου και η καλή εμφάνιση του πρώτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: