Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πώς θα σταματήσει τον Ολυμπιακό; Θα δεινοπαθήσει!!

Φοβερός ο Νίκος Αλέφαντος στο sportdog, βλέπει από τώρα ...χουνέρι στο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο! Ποιος διαιτητής τον τρέλανε και γιατί γελάνε και τα τσιμέντα με Αναστασίου; Θα σας αναλύσω τον Παναθηναϊκό με τον Πανθρακικό, πρώτα όμως θέλω να πω κάτι στην ΕΠΟ: Αυτός ο διαιτητής που έκανε αυτά τα εγκλήματα στο ματς του Άρη, πρέπει να διαγραφεί! Είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Είδα το ματς και τρελάθηκα. Ανεβασμένος ο Άρης, ψυχωμένος, και με 3 αποβολές, ειδικά αυτή του Πουλίδο αίσχος. Είδα έναν πιτσιρίκο, τον έξω αριστερά, "μούτρο", γρήγορος, νεαρός, θρασύς, μάρκαρε κιόλας, αυτός πρέπει να προσεχθεί. Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Για τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο τα είπα στο χθεσινό σχόλιο στον sportdog.

5-3-2 ο Μάντζιος του Πανθρακικού, συγχαρητήρια στον Μάντζιο! Με έλεγαν αναχρονιστικό πριν χρόνια για το 5-3-2 αλλά ξεβρακώνονται τώρα που έχει γίνει μόδα και το παίζουν στην Ιταλία, το παίζει και ο Ρότζερς στη Λίβερπουλ, πήγε ο Μάντζιος με τον Πανθρακικό έχοντας μάλιστα έξω βασικούς του παίκτες, και πήρε διπλό στη Λεωφόρο. Μπορούσε να κάνει κι άλλο γκολ, είχε δοκάρι, η άμυνα του Παναθηναϊκού παρέπαιε.
3 χαφ και 2 κυνηγούς φισέκια ο Πανθρακικός!
Ο μεγάλος Χάπελ δίδαξε ποδόσφαιρο, με 5-3-2 πήρε το Πρωταθλητριών στον τελικό με τη Γιουβέντους, τη μεγάλη τότε Γιουβέντους που την είχαν φαβορί, με Μπόνιεκ, Μπέντεγκα, Σιρέα, Τζεντίλε κ.λπ.. Όλη τη σύνθεση του Αμβούργου θυμάμαι, όλες τις κινήσεις στην τακτική που έκανε ο κάθε παίκτης, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα γι΄ αυτά. Για τον Παναθηναϊκό με ρωτάει ο Σινάνογλου. Πάμε λοιπόν:

Ο Αναστασίου έχει τρέλα με το ολλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά ποιες είναι οι ολλανδικές ομάδες πια, έχουν ξεπέσει, παιδική χαρά είναι οι αγώνες στο ολλανδικό ποδόσφαιρο! Δεν υπάρχουν και οι Ολλανδοί προπονητές που υπήρχαν παλαιότερα. Έβλεπες τον Παναθηναϊκό προχθές και δεν ήταν μόνο η άμυνά του η οποία έμπαζε, ήταν και η όλη λειτουργία του, 5 ώρες να έπαιζε, άλλο γκολ δεν έβαζε!

Πάσα, πάσα, πάσα, κατοχή της μπάλας, τι να της κάνεις όμως, τα έχω ξαναπεί για την ανούσια κατοχή, να τα πάλι, έχασες στη Λεωφόρο από τον Πανθρακικό. Κι όλο η μπάλα να πάει στα πλάγια για να βγει σέντρα. Για να πάρει κεφαλιά ποιος; Να χωθεί ο Κλωναρίδης και ο Ντίνας και ο Πράνιτς; Γελάνε και τα τσιμέντα!

Αφού είναι κοντοί αυτοί! Πού να φανταζόμαστε κάποτε εμείς οι παλιοί που έχουμε μάθει αλλιώς τον Παναθηναϊκό ότι θα είχε εξτρέμ τον Κλωναρίδη και τον Ντίνα… Τον Μπεργκ έψαχναν αλλά άριστος ο Μάντζιος είχε βάλει 3 σέντερ μπακ ψηλά παιδιά, δυνατά παιδιά και καθάριζαν τα πάντα.
Κι έβγαινε στην αντεπίθεση γρήγορα η ομάδα της Κομοτηνής, έξυπνα, τρύπαγε τον Παναθηναϊκό αφού είναι αργή η άμυνά του!
Δεν μπορούν αυτά τα σέντερ μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Κροάτης να βγουν να πρεσάρουν, δεν μπορεί και αυτός ο αμυντικός χαφ ο Μέντες να κλείσει τρύπες, δεν κάνουν σωστή διαγώνια κάλυψη και οι μπακ όταν ο ένας ή ο άλλος ανεβαίνουν ψηλά, δεν καλύπτει ο άλλος σωστά πίσω, δεν κλείνει προς τα μέσα όπως πρέπει. Και ο τερματοφύλακας, τι έχει πάθει αυτό το παιδί. Δεν βοηθάει και ο Πράνιτς πίσω, δεν γυρίζει, πρέπει να έχεις 2 χαφάρες πίσω του να καλύπτουν.

Όμως ο ΠΑΟ έχει πρόβλημα και επιθετικά όταν συναντάει κλειστές άμυνες. Διότι για τις κλειστές άμυνες πρέπει να έχεις καλούς παίκτες ατομικά, να έχουν ντρίμπλα, να έχουν μπούκα, να έχουν σουτ, να έχουν φαντασία, αλλά αυτοί οι παίκτες πληρώνονται. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πληρώσει. Εφόσον λοιπόν δεν πληρώνει, θα έχει τέτοια χουνέρια όπως αυτό στη Λεωφόρο, θα πάει τώρα στον Εργοτέλη που είναι αήττητος και μπορεί να πάθει κι άλλο χουνέρι, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες και να δούμε πώς θα τον σταματήσει, θα δεινοπαθεί ο Παναθηναϊκός. Και πόσο μάλλον αν ο προπονητής του δεν προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Πετάει η Άρσεναλ. Οι αναγνώστες της στήλης ξέρουν ότι από την αρχή της σεζόν έλεγα ότι φέτος η Άρσεναλ μου αρέσει πολύ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα έχωνα στον Βενγκέρ. Φέτος όμως από την αρχή είδα άλλη μπάλα. Επίσης παρ΄ ότι στη Ρεάλ δεν μου άρεσε ο Οζίλ, όταν έγινε η μεταγραφή στην Άρσεναλ βγήκα και είπα ότι αυτή θα είναι μεταγραφάρα για την Άρσεναλ, ότι ο Οζιλ ταιριάζει πολύ σε αυτήν την ομάδα και ότι εκεί θα κόψει τα ξενύχτια και θα παίξει μπάλα.

Στήλη θα έχουμε πάλι μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: