Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Περιμένει περισσότερα απ’ τους έμπειρους!!

Αρκετά παράπονα από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχει ο Γιάννης Αναστασίου, όπως φάνηκε από τα όσα είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και στη χθεσινή προπόνηση.

Περιμένει περισσότερα απ’ τους έμπειρους
Ενοχλημένος από την εικόνα ορισμένων παικτών φάνηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό μέσα στη Λεωφόρο.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Για κάποιες επιλογές παικτών αναλαμβάνω πάλι την ευθύνη», τόνισε ο 40χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος κυρίως από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, αφού περιμένει περισσότερα από εκείνους και αυτό τόνισε στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, τούς τόνισε πως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Παραδέχθηκε πως έχει μερίδιο ευθύνης, όμως και εκείνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως εξαιτίας των δικών τους λαθών δέχθηκαν τόσο «φθηνά» γκολ και θα πρέπει να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους.

Στη χθεσινή προπόνηση, τώρα, έδειξε στιγμιότυπα του προχθεσινού αγώνα και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες στις δύο φάσεις των γκολ, όπως και στο δοκάρι του Πανθρακικού. Παράλληλα, τούς έδειξε κάποιες επιθέσεις, στις οποίες η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου είχε τετ α τετ με τους Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες και Μπεργκ.

«Από εσάς υπάρχουν απαιτήσεις να παρασύρετε και τους νεαρότερους παίκτες. Δεν επιτρέπονται τα ατομικά λάθη σε φάσεις, που μας στοιχίζουν γκολ. Εσείς πρέπει να αποδίδετε το καλύτερο δυνατόν και όχι να δίνετε λιγότερα από αυτά που μπορείτε», τούς είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.

Πάντως, ο 40χρονος τεχνικός έχει διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και θα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, όπως και πάλι, στις στημένες φάσεις που αποδεικνύεται το αδύναμο σημείο της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: