Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η Ελλάδα που αντιστέκεται και βοηθάει...!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο www.sport-fm.gr για την απόφαση του Ολυμπιακού να διαφημίσει τη UNICEF στη φανέλα του, συμφωνία η οποία παρουσίασθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η Ελλάδα που αντιστέκεται και βοηθάει...
Ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη Unicef. Και μόνο ότι κάτι τέτοιο το έχει κάνει μόνο η Μπαρτσελόνα λέει πολλά.

Μια ενέργεια που ανεβάζει επίπεδο όχι μόνο τον σύλλογο του Πειραιά, αλλά όλη την Ελλάδα.

Μια κίνηση που στέλνει παντού μήνυμα. Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα της ανάγκης και της κρίσης, αλλά η Ελλάδα που απλώνει το χέρι και βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει μια δράση που υπερβαίνει τα όρια της αντιπαλότητας στον αθλητισμό.

Μια προσπάθεια που αξίζει στήριξης. Μια πρωτοβουλία για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά του κόσμου.

O Ολυμπιακός δεν παίρνει, δίνει χρήματα για τη φανέλα του. Βάζει σε αυτή τη Unicef και δείχνει ένα πρόσωπο απαραίτητο προς μίμηση.

Είναι μια συνεργασία που ξεκινά με πρώτο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο "100% Campaign" για την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Για τη Unicef δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ποιος δεν την γνωρίζει; Ποιος δεν έχει μάθει για το τεράστιο έργο της εδώ και εβδομήντα χρόνιας προς την ανθρωπότητα.

Δεν είναι κίνηση αυτοπροβολής αυτή του Ολυμπιακού. Πρέπει να δούμε πέρα από αντιπαλότητες και χρώματα. Είναι μια κίνηση που προβάλει την Ελλάδα και όλους μας. Κίνηση που πρωτοπορεί.

Για παιδιά και βοήθεια προς αυτά μιλάμε. Ας ξεπεράσουμε τα οπαδικά. Είναι μια κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια και που πλέον χρειάζεται στήριξη. Δεν είναι απλά μια ακόμη παρουσία την φανέλα της ομάδας. Είναι κάτι παραπάνω. Πολύ παραπάνω.

Τέτοιες ενέργειες είναι καλό να έχουν συνέχεια και στήριξη από όλους. Η Ελλάδα που αντιστέκεται και προσπαθεί. Μια χώρα που δεν περιμένει μόνο βοήθεια, αλλά που ξέρει κι αυτή να βοηθά. Οπου κι όποτε χρειασθεί... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: