Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αλέγκρι: «Όπως και πέρσι με Μπαρτσελόνα»

Αν θέλει να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα η Μίλαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει παρόμοια εμφάνιση με τη περσινή, σύμφωνα με τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Αλέγκρι: «Όπως και πέρσι με Μπαρτσελόνα»
Το κλειδί της επιτυχίας για τη Μίλαν, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη περσινή εμφάνιση των Μιλανέζων με τους «Καταλανούς».

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο που είχαν και κάνει και πέρσι απέναντι στους «Καταλανούς» για τη φάση των «16», όπου νίκησαν με 2-0.

«Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η Μπαρτσελόνα θα έχει την μπάλα στα πόδια της περισσότερο από εμάς και γι' αυτό χρειάζεται να κάνουμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που κάναμε πέρσι όταν αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα στην φάση των «16» και την κερδίσαμε στην έδρα μας», τόνισε αρχικά ο ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με θάρρος και να θυσιαστούμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: