Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Ήθελε να κάνει μήνυση ο Πουλίδο»

dramphs-610x320
Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Κώστας Δράμπης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα θέματα του Άρη και αναφέρθηκε ειδικότερα στο παιχνίδι με την Βέροια αλλά και στον επόμενο πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά είπε:
Για τη φιλοξενία στη Βέροια:
“Η φιλοξενία στη Βέροια ήταν εξαιρετική. Υπήρξε μεγάλος σεβασμός κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τον ανταποδώσουμε όταν μας επισκεφτούν”.
Για τις αντιδράσεις των παικτών από τις διαιτητικές αποφάσεις:
“Η διαιτησία είναι παράγοντας όχι μόνο για το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά γενικά για την ομαλή έκβαση του αγώνα. Η γραμμή της ομάδας είναι να μη διαμαρτυρόμαστε αλλά να δείχνουμε ψυχραιμία. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήρθε ο Πουλίδο σε εμένα και μου είπε πως θέλει να κάνει μήνυση γιατί τον πρόσβαλε, αλλά και την οικογένεια του. Αυτό δείχνει το πολύ υψηλό του επίπεδο και ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως ανθρώπου. Το θέμα στο πούλμαν δεν ήταν η νίκη αλλά η συμπεριφορά του διαιτητή”.
Για την στάση του κόσμου:
“Είδατε ότι ο κόσμος συγκρατήθηκε και έδειξε επίπεδο.  Αν εξαιρέσουμε κάποιες καρέκλες και κάποιες ελάχιστες ζημιές οι οποίες θα αποκατασταθούν από εμάς.  Θέλω βέβαια να ζητήσω ένα συγγνώμη για αυτές τις ζημιές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βέροια για τη φιλοξενία”.
Για τα μέτρα που υπήρχαν:
“Είχε πολύ αστυνομία και γενικά είχαν παρθεί μέτρα. Η οργάνωση σε αυτόν τον τομέα ήταν εξαιρετική”.
Για τις απώλειες στο παιχνίδι με τον Πλατανιά:
“Οι απώλειες όλες είναι πάρα πολύ σημαντικές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν βασικό κορμό και μια ομοιογένεια. Οι πάικτες που θα αντικαταστήσουν τους παίκτες δεν είναι ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν αλλά θα υπάρξει πρόβλημα στην συνεννόηση. Ελπίζω πως η υψηλή ψυχολογία θα βοηθήσει να πάρουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες πλέον ξέρουν πως θα μπορούσαμε να έχουν 3-4 παραπάνω βαθμούς και να ήμασταν πολύ ψηλά στα βαθμολογία. Πιστεύουν στις δυνατότητες τους και ξέρουν πως έχουν την ικανότητα να πετύχουν πράγματα”.
Για τον Μιλίνκοβιτς:
“Σκέφτεται πάρα πολύ και είναι συζητήσιμος. Έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι το αφεντικό στο γήπεδο”.
Για τον Αγγελούδη:
“Ο Αγγελούδης είναι εργατικός και πάντα έτοιμος να αγωνιστεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι και αυτά μερικά από τα στοιχεία που περνάει στους παίκτες ο προπονητής”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: