Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μαρτίνο: «Φοβάμαι τον Μπαλοτέλι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στέκεται ιδιαίτερα στον φορ της Μίλαν, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Μαρτίνο: «Φοβάμαι τον Μπαλοτέλι»
«Δεν κρύβω ότι φοβάμαι τον Μπαλοτέλι. Όταν δεν παίζει ο Μάριο, αυτό είναι καλό για την αντίπαλη ομάδα». Με αυτά τα λόγια ο Χεράλδο Μαρτίνο, έδειξε ότι υπολογίζει πολύ στον επιθετικό της Μίλαν, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης στο «Σαν Σίρο», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των «Καταλανών», παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι καλά, για αυτόν τον πήρα στην αποστολή στην Παμπλόνα για να καταλάβω σε ποια κατάσταση ήταν.Πιστεύω θα είναι έτοιμος. Όταν συμπεριλαμβάνω έναν παίκτη είναι επειδή είναι καλά και μπορεί να παίξει, το έκανα και με τον Πουγιόλ. Όταν αποφασίζω ποιον θα στείλω στο γήπεδο δεν κοιτάζω τον αντίπαλο που έχουμε στο επόμενο παιχνίδι αλλά μόνο την κατάσταση των παικτών.Ο Μέσι πιστεύω είναι έτοιμος, τη Ρεάλ Μαδρίτης θα τη σκεφτώ από την Τετάρτη»

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Μίλαν, δήλωσε: «Είναι καθοριστικό το ματς επειδή μπορεί να μας επιτρέψει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς ως πρώτοι στον όμιλο.Για αυτό το λόγο πήρα 22 παίκτες στην αποστολή. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να είναι όλοι εδώ, επειδή αυτό βοηθάει την ομάδα να είναι πιο συμπαγής».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: