Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Η ανακοίνωσή μου τα λέει όλα»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να κάνει παρέμβαση, ενώ τόνισε πως δεν τον πλησίασε ποτέ παράγοντας και ότι η ανακοίνωση της αποχώρησής του τα λέει όλα.
Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο πρώην ρέφερι από τη Μεσσηνία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή του από τη διαιτησία και στις βομβιστικές επιθέσεις των οποίων έπεσε θύμα.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως η ανακοίνωση της αποχώρησής του τα λέει όλα, με δεδομένο ότι είχε κάνει λόγο για «διαμορφωμένο» από τους ίδιους τους παράγοντες πλαίσιο του ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, επανέλαβε τη φράση, που συμπεριλαμβανόταν στο «αντίο» του, ότι «για τους ''ανθρώπους'' που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και το πνεύμα του αθλητισμού ας τους φωτίσει ο Θεός». Ακόμα, ξεκαθάρισε πως όσο... σφύραγε στη Γ', στη Β' και στην Α' Εθνική δεν τον πλησίασε ποτέ κανένας παράγοντας να του ζητήσει να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο.
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια για την ατάκα του σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως «ποιος είναι ο κ. Κωνσταντινέας και με γιατί ασχολείστε μ' αυτόν;». Ο κ. Κωνσταντινέας σε αυτή την περίπτωση ζήτησε από τον κ. Κούγια να κάνει παρέμβαση για να πάρει την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: