Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Βγήκαν τα κομπιουτεράκια...!!

Η κάλπη γέννησε μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό και, ήδη, στα γραφεία των κομμάτων έχουν βγάλει τις αριθμομηχανές και κάνουν τους υπολογισμούς τους...
Βγήκαν τα κομπιουτεράκια...
Οι υπολογισμοί που αφορούν την επόμενη ημέρα και τις πιθανότητες για να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων, έχουν ήδη αρχίσει. Είτε αφορά τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) είτε οποιονδήποτε άλλον πόλο μπορεί να δημιουργηθεί.
Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως τα επιτελεία όλων των κομμάτων βρίσκονται με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι, προκειμένου να βρουν το τελικό τους ποσοστό και πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται σήμερα.
Για την ώρα, πάντως, φαίνεται πως ξεκαθαρίζει τουλάχιστον η θέση των τριών πρώτων κομμάτων, με τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό από 19% έως και 20,5, τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση με 15,5% έως και 17% και το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση με 13% έως 14%...

Τοροσίδης για Ρόμα!!

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνδέεται και πάλι με ιταλική ομάδα με ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας να τον θέλουν να είναι φαβορί για την άμυνα της Ρόμα.
Τοροσίδης για Ρόμα
Όπως έγραψε το calciolinks.com σε ένα από τα blog που διατηρεί «ο Τοροσίδης είναι το φαβορί για την άμυνα της Ρόμα. Για τον παίκτη του Ολυμπιακού γίνεται μεγάλη συζήτηση». Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής μπακ αναφέρεται ως μεταγραφικός στόχος ομάδας της Ιταλίας και όχι μόνο. Οι Ιταλοί πάντως επισημαίνουν ότι οι Ρωμαίοι τον έχουν ψηλά στην λίστα τους για την θέση του δεξιού μπακ.

«Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!»

Ως μάθημα για τα μεγάλα κόμματα χαρακτηρίζουν τα γερμανικά Media τα αποτελέσματα των exit poll των βουλευτικών Εκλογών στην Ελλάδα!
«Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!»
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας, παράλληλα όμως τιμώρησαν το Ευρώ και την Ευρωζώνη!
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα των exit poll τα γερμανικά Μέσα:
Spiegel: Οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας!
Η ψηφοφορία στην Ελλάδα: μάθημα για τα μεγάλα κόμματα
Οι Έλληνες έδωσαν ένα μάθημα στα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Οι Σοσιαλιστές έχασαν ψήφους σε σύγκριση με το 2009, ακόμη και το 25 τοις εκατό των ψήφων. Ο νικητής μένει να είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στην κατάταξη.
Bild: Οι Έλληνες ψήφισαν το Χάος!
Οι Έλληνες τιμωρούν τα μέτρα και το Ευρώ
Πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές. Πιο δύσκολη νίκη για τους συντηρητικούς
Μοιραία τα αποτελέσματα των εκλογών για τα κυβερνητικά κόμματα στην Ελλάδα λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητας- και το αποτέλεσμα δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση, το αντίθετο μάλιστα ...
Μετά τις πρώτες προβλέψεις η φρίκη στην Ευρώπη είναι μεγάλη: τα κόμματα της λιτότητας, η συντηρητική Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ, τιμωρήθηκαν βαριά.
Focus: Οι αχάριστοι Έλληνες χαστούκισαν στις Εκλογές τη σωτηρία του Ευρώ!
Στις ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, τα κυβερνώντα κόμματα, έχουν υποστεί δραματικές απώλειες. Έτσι, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να τιμωρήσουν για τα δραστικά μέτρα λιτότητας της χώρας. Για πρώτη φορά στη Βουλή η ακροδεξιά

Και λίγο παίρνει η «Χρυσή Αυγή»!!

Και λίγο παίρνει η «Χρυσή Αυγή»!
Η έκπληξη του πολιτικού κόσμου και των πολιτικών media για τα ευρήματα του exit poll είναι μια καθαρή απόδειξη της παρωχημένης αντίληψής τους για την ελληνική κοινωνία.

Είναι τόσο αμήχανοι ακριβώς επειδή δεν ζουν στην Ελλάδα, στο πεζοδρόμιό της, αλλά μοναχά στο σαλόνι της, δηλαδή στα σαλόνια τους.

Σε αυτόν που του έχει τύχει να έχει κυκλοφορήσει στη διάρκεια της τελευταίας διετίας στο κέντρο της Αθήνας, γι’ αυτόν που του έχει τύχει να συζητήσει και να ζήσει ανθρώπους, μεγάλης ή μικρής ηλικίας, που ζουν στο κέντρο της Αθήνας και στις μεγάλες ή μεσαίες επαρχιακές πόλεις, το εύρημα της διαπίστωσης ότι η «Χρυσή Αυγή» μπαίνει στην Βουλή δεν δημιουργεί έκπληξη.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Διότι ο μυημένος παρατηρητής έχει καιρό τώρα πολύ καλά αντιληφθεί τι συμβαίνει στη σχέση όσων συμβιώνουν με μετανάστες σε περιοχές που υπάρχουν πολλοί μετανάστες. Ο μυημένος παρατηρητής έχει καιρό τώρα αντιληφθεί ότι οι σημερινοί έφηβοι Ελληνες που πηγαίνουν σε σχολεία όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί συνομήλικοί τους έχουν ήδη δημιουργήσει συμμορίες, για να πλακώνονται με τις συμμορίες των αλλοδαπών.

Ο μυημένος παρατηρητής έχει καιρό τώρα νιώσει τον πανικό των ηλικιωμένων, που ψάχνουν για συνοδεία κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι. Έχει καιρό τώρα συνειδητοποιήσει ότι στις ελάχιστες οικοδομές βγαίνουν μέχρι και μαχαίρια μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών για ένα ή περισσότερα μεροκάματα. Έχει καιρό τώρα αντιληφθεί ότι διογκώνεται το ρεύμα της ξενοφοβίας, μαζί με το «οι ξένοι μας παίρνουν τις δουλειές» αίσθημα.

Όλα τα παραπάνω δεν νοιάστηκαν ποτέ να αντιληφθούν τα κόμματα εξουσίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα σημερινά προβλήματα του μέσου Έλληνα. Γι’ αυτό και δεν έκαναν τίποτα, ούτε καν είπαν τίποτα, την ώρα που η «Χρυσή Αυγή» έφτιαχνε πολιτοφυλακές, συνόδευε συνταξιούχους από τις τράπεζες και επέβαλε δια της βίας νόμο στις συνοικίες του κέντρου και των χωριών, «καθαρίζοντας» τον τόπο από τους μετανάστες.

Μόλις προχθές έμαθα στις φυλακές ότι το τατουάζ της «Χρυσής Αυγής» τα «σπάει» στον Κορυδαλλό, εκεί όπου αποκτούν την μεγαλύτερη δύναμη οι ελληνικές συμμορίες που «εξουδετερώνουν» τους αλλοδαπούς. Αυτό συμβαίνει στη ζούγκλα των φυλακών. Αυτό δεν θα συνέβαινε και στη σημερινή ζούγκλα της ελληνικής κοινωνίας;

Ακούω ότι σε περίπτωση νέων εκλογών το λάθος θα διορθωνόταν, επειδή τάχα όσοι ψήφισαν την «Χρυσή Αυγή» δεν ήξεραν, δεν σκέφτηκαν, δεν διάβασαν Ιστορία. Και γελάω. Διότι όσο περνά ο καιρός και μεγαλώνει ο φόβος των ταλαιπωρημένων Ελλήνων για τις επιθέσεις που δέχονται ή τα μεροκάματα που χάνουν από τους πεινασμένους και πανικόβλητους αλλοδαπούς, το ρεύμα της «Χρυσής Αυγής» θα μεγαλώνει.

Αν αμφιβάλετε, κάντε μια βόλτα στις γειτονιές του κέντρου. Με τον τρόμο των ηλικιωμένων και τον θυμό των πιτσιρικάδων, και λίγο είναι το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής», που επένδυσε πάνω τους.

πηγή: sportfm.gr

Α, ρε Λιόν…!!

Α, ρε Λιόν…
Δεν το ‘χει σε καλό η Λιόν να προσφέρει ένα χαλαρό απόγευμα στους φίλους της. Άλλη μια φορά γκέλα, στις πολλές της φετινής σεζόν, με την Μπρεστ να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Ζερλάν» και να αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή στο Σαμπιονά.

Ο Γκουρκίφ έβαλε μπροστά στο σκορ στο 37’ τους «λιονέ», που είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που με τον Λορέντζι στο 75’ πέτυχαν το 1-1, που έμεινε ως το τέλος.


Η 36η αγωνιστική:

Σάββατο 6/5

Εβιάν-Αζαξιό 2-1
(15’ Μπαρμποζά, 54’ Βας -14’ Αντρέ)

Λιόν-Μπρέστ 1-1
(37’ Γκουρκίφ-75’ Λορέντζι)

Βαλενσιέν-Παρί Σεν Ζερμέν

Κυριακή 7/5

Οσέρ-Μπορντό
Λιλ-Καέν
Λοριάν-Ντιζόν
Σοσό-Νανσί
Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ
Τουλούζ-Νις
Ρεν-Μονπελιέ

πηγή: sportfm.gr

«Δυνατά από την αρχή»

«Δυνατά από την αρχή»
Να μην χαθεί και πάλι ένα ημίχρονο όπως έγινε με τον Ατρόμητο και σε άλλα παιχνίδια του τελευταίου καιρού, ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τους παίκτες του.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σημαντική εβδομάδα, θέλω να είστε σοβαροί», είπε ο Πορτογάλους στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε. «Υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, αρχής γενομένης από αυτό της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και μόνο αυτή. Ειδικά μετά την ισοπαλία που φέραμε με τον Ατρόμητο. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή στο ματς και να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα» ήταν οι συμβουλές του τεχνικού του «τριφυλλιού».

Τσεχ: «Μας γέμισε αυτοπεποίθηση το FA Cup»

Τσεχ: «Μας γέμισε αυτοπεποίθηση το FA Cup»
Η κατάκτηση του FA Cup έδωσε ενέργεια και… άνοιξε την όρεξη των παικτών της Τσέλσι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Πετρ Τσεχ.

«Όταν κερδίζεις ένα κύπελλο σίγουρα πας με διαφορετική ψυχολογία στον τελικό του Μονάχου. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχαμε χάσει το τρόπαιο από την Λίβερπουλ. Πλέον έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να συγκεντρωθούμε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Μπάγερν».

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι τοποθετήθηκε και για την χρησιμοποίηση του βίντεο για φάσεις όπως αυτή του Άντι Κάρολ και του γκολ που αποσόβησε(;) ο ίδιος με σπουδαία απόκρουση.

«Θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εδώ και δέκα χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μόνο τόσο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο που δεν υπάρχει τεχνολογική υποστήριξη. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ακόμα δεν εφαρμόζεται» τόνισε.

Τέλος ο Τσέχος διεθνής μίλησε και για τους Ντρογκμπά, Ντι Ματέο.

«Ο Ντιντιέ σκοράρει συνέχεια σε αυτό το γήπεδο. Κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα, σουτάρει και σκοράρει» είπε για τον Ιβοριανό φορ και συνέχισε «Δεν ξέρω αν ο κόουτς μείνει στον πάγκο αλλά σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου προσμετράται υπέρ του. Δεν πρόκειται να τοποθετηθώ γιατί από τότε που είμαι στον σύλλογο έχουν αλλάξει οκτώ προπονητές. Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης» συμπλήρωσε.

πηγή: sportfm.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τους αναποφάσιστους!!

Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες φαίνεται πως κατέληξε τελικά η πλειοψηφία των αναποφάσιστων ψηφοφόρων των τελευταίων 15 ημερών σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των Exit Polls.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τους αναποφάσιστους
Αναλυτικά οι αναποφάσιστοι ψήφισαν:
ΣΥΡΙΖΑ 18%
Ανεξάρτητοι 'Ελληνες 14%
ΝΔ 9%
Δημοκρατική Αριστερά 9%
ΠΑΣΟΚ 8%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 5%
Οικολόγοι Πράσινοι 5%
ΛΑΟΣ 3%
ΔΡΑΣΗ 3%
Δημοκρατική Συμμαχία 3%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 3%
Λοιπά κόμματα 11%
πηγη: NEWPOS.GR

Δεν κάνει τον ...Κινέζο ο Μουσλίμοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζει μπαλίτσα στην Κίνα ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ. Ασίστ και γκολ είχε στην τελευταία νίκη της Γκιζόυ Ρενέ στο ντέρμπι με την  Ζιανγκσού Σουντιάν (3-1).
Δεν κάνει τον ...Κινέζο ο Μουσλίμοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκιζού Ρενέ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από εννιά παιχνίδια, τέσσερις βαθμούς μακριά από την 3η θέση που οδηγεί στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

 πηγή: sportdog.gr










Mousli goal kai asist από ggiannis4

Τα πιο hot κορμιά στο Internet! (ΦΩΤΟ)

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς και μόνο, ότι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Internet. Προσοχή, δεν είναι για ...καρδιακούς!
Τα πιο hot κορμιά στο Internet! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com

Το "κόλλησε" ο Κόκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόραρε ο Σέρχιο Κόκε στο παιχνίδι της Μπακού με τη Νέφτι, που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Ισπανού με 2-0. Δείτε το γκολ στο τέλος του βίντεο (3:00).
Το "κόλλησε" ο Κόκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοπή καρδιάς ή κάτι άλλο;

Με τη βοήθεια του καρδιοχειρούργου του Ωνασείου, Θανάση Δρίτσα προσπαθούμε να ρίξουμε φως στους αιφνίδιους θανάτους των αθλητών.
Ανακοπή καρδιάς ή κάτι άλλο;
Το τελευταίο διάστημα αρκετοί ικανοί και νέοι αθλητές διάφορων ομαδικών ή μη αθλημάτων οδηγούνται σε αιφνίδιο θάνατο παρόλο που είναι καλά γυμνασμένοι.
Τι φταίει όμως πραγματικά; Το 2012 τείνει να εξελιχθεί η χειρότερη χρόνια στον χώρο του αθλητισμού αφού τους δυο τελευταίους μήνες απεβίωσαν τέσσερις αθλητές.
Τελευταίο θύμα ο Νορβηγός κολυμβητής Αλεξάντερ Ντάλε Όλεν οποίος προστέθηκε στην μαύρη λίστα. Τα ερωτήματα με το τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό καθημερινά πληθαίνουν και ουδείς γνωρίζει τι μας ξημερώνει ακόμη…
Το SentraGoal συναντήθηκε με τον καρδιοχειρούργο του Ωνασείου ιδρύματος Θανάση Δρίτσα στον οποίο τέθηκαν ερωτήματα που απασχολούν πολλούς από εμάς. Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη "ανακοπή καρδιάς" και τη σχέση που μπορεί να έχουν τέτοια περιστατικά με το ντόπινγκ.
- Πώς τόσοι αθλητές υψηλού επιπέδου χάνουν την ζωή τους ξαφνικά;
"Στους νέους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή, πρέπει οι καρδιές τους να `ψάχνονται' από έναν ιατροδικαστή, ο οποίος μάλιστα να είναι και εξειδικευμένος στα θέματα της καρδιάς για να πει και στον κόσμο τι συνέβη… Ηταν μια γνωστή πάθηση; Από τι πέθανε ο αθλητής; Ξέρουμε ότι είναι φυσιολογική η καρδιά; Για παράδειγμα, είχε στεφανιαία νόσος (σ.σ. είναι πιο σπάνιο στους νέους) ή υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια που είναι μια πάθηση που συχνά προκαλεί αιφνίδιο θάνατο. Υπάρχουν και άλλες παθήσεις, όπως η αρρυθμογόνος δυσπλασία της δεξιάς κοιλίας, κι άλλες πολλές. Αν μια ενδελεχής εξέταση μετά θάνατον είναι `καθαρή' τότε θα πρέπει να σκεφτούμε άλλα πράγματα, όπως η χρήση ουσιών. Ο ιατροδικαστής έχει τρόπους να κάνει και τοξικολογικούς ελέγχους, να δει δηλαδή, τι ουσίες μπορεί να έπαιρνε ο αθλητής".
- Πώς όλοι αυτοί οι αθλητές στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά πεθαίνουν απο καρδιά;
"Αν έχει γίνει μια σωστή εξέταση και έχουμε αποκλείσει όλους τους σοβαρούς λόγους τότε κάτι τρέχει. Για παράδειγμα, όταν ένας αθλητής ξέρουμε ότι πέρασε από ένα σωστό ιατρικό τιμ και ήταν όλα φυσιολογικά κι εντούτοις απεβίωσε, τότε αρχίζω και σκέφτομαι άλλα πράγματα. Τι γίνεται, μήπως παίρνει κάποιες ουσίες; Μήπως είναι ορμόνες; Αναβολικά; Συμπληρώματα διατροφής; Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να μάθεις από τι πέθανε ο αθλητής…".
- Πώς δεν εντοπίζεται κάποιο πρόβλημα όταν οι αθλητές εξετάζονται πραγματικά;
"Καταρχάς υπάρχουν καταστάσεις που μόνο ένα πολύ έμπειρο μάτι τις βλέπει, όπως σε έναν υπέρηχο καρδιάς, δηλαδή στο λεγόμενο triplex. Κάποιες σπάνιες παθήσεις μπορεί να μην φαίνονται και να τις ''χάσει'' κάποιος γιατρός στον υπέρηχο. Δεν είμαι σίγουρος και από ποιους εξετάζονται αυτοί οι αθλητές. Πιστεύω ότι η ομάδες κάνουν ό,τι θέλουν... Η γνώμη μου είναι ότι σε επίπεδο πρωταθλητισμού οι αθλητές πρέπει να περνάνε από πλήρη έλεγχο και από εξειδικευμένο ιατρικό τιμ. Πρέπει να κάνουν εξετάσεις όπως το καρδιογράφημα, που είναι μια πολύ βασική εξέταση. Να εξετάζονται κλινικά για τυχόν προβλήματα, όπως `φυσήματα'.
Οι πρωταθλητές πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις. Ενδεχομένως, κάποιοι από αυτούς να έχουν νεανικό διαβήτη και να μην το γνωρίζουν. Αν δεν έχουν εξεταστεί ποτέ, μπορεί να έχουν και ζάχαρο νεανικό. Απορώ και εγώ, αν όλες οι ομάδες κάνουν πληρέστατους ελέγχους στους αθλητές… Ομολογώ ότι δεν είμαι σίγουρος. Κατά την άποψή μου έπρεπε να υπάρχουν οργανωμένα κέντρα, πιστοποιημένα σχετικά με την αθλητική καρδιά. Πιστεύω ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν από πίσω ένα αξιόπιστο ιατρικό τιμ. Οι γιατροί των ομάδων πρέπει να έχουν κάνει καλή εκπαίδευση, εκτός φυσικά από τις μαλάξεις και το φιλί της ζωής… Στο εξωτερικό, στα γήπεδα και σχεδόν στα περισσότερα αεροδρόμια υπάρχουν οι αυτόματοι απινιδωτές"
- Πώς αρκετοί αθλητές αλλάζουν σωματότυπο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν για να `χτιστεί' ένα σώμα απαιτούνται πολλά χρόνια επίπονης και σκληρής δουλείας στα γυμναστήρια;
"Οι ουσίες διαμορφώνουν ένα σώμα. Σίγουρα ξοδεύουν και πολλές ώρες στα γυμναστήρια, αλλά δεν μπορεί να αλλάζει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα σώμα μόνο από την εξάσκηση. Παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Όταν τους ενδιαφέρουν μόνο οι επιδόσεις, οι αθλητές οδεύουν προς τα εκεί. Ο πρωταθλητισμός φέρνει λεφτά, κουβαλάει εμπόριο ενώ ο αθλητισμός δεν φέρνει. Πολλοί από τους πρωταθλητές με το πέρασμα των χρόνων και αφού ολοκληρώσουν τον αθλητισμό έχουν πολλά προβλήματα υγείας".
- Οι απαγορευμένες ουσίες έχουν θεωρηθεί ''αιτία'' για την πρόκληση ανακοπής καρδιάς;
"Επιστημονικές βιβλιογραφίες αναφέρουν ότι υπάρχει συσχέτιση του ντόπινγκ με αιφνίδιο θάνατο. Αυτό λέει πολλά".
*Ο Θανάσης Δρίτσας είναι καρδιολόγος στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο.Υπεύθυνος τμήματος δοκιμασιών κόπωσης και
εργοσπιρομετρίας. Πρόεδρος Ελληνικής Επιστημονική Εταιρεία, Εργοσπιρομετρίας, Ασκησης και Αποκατάστασης (ΕΛΕΕΡΓΑ).
Πηγή: sentragoal.gr

To "αντίο" στον Πεπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερές στιγμές στον αποχαιρετισμό του Γκουαρντιόλα στο "Καμπ Νου". Αποθέωση, συγκίνηση, δάκρυα και πολλά άλλα που δεν περιγράφονται με λέξεις.
To "αντίο" στον Πεπ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η εικόνα μιλάει από μόνη της...


 πηγή: sportdog.gr










Προπονητής ο Δέλλας!!

O Τραϊανός Δέλλας τον Ιούλιο θα δώσει εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα του προπονητή επιπέδου UEFA A
Προπονητής ο Δέλλας!
Βρίσκεται στο φινάλε μιας μεγάλης και ένδοξης καριέρας. Έφτασε μέχρι το ποδοσφαιρικό… Έβερεστ στις φιλοδοξίες ενός ποδοσφαιριστή το βράδυ της 4ης Ιουλίου του 2004. Ο Τραϊανός Δέλλας στο τέλος του Μαΐου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τον ξαναδούμε στο γήπεδο, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και ενδεχομένως να μην προλάβει τελικά κανένα ματς από τα πλέι οφ αν και θα προσπαθήσει να πει «αντίο» με ψηλά το κεφάλι για να «εισπράξει» και το χειροκρότημα των φίλων του ποδοσφαίρου.
Ο «Κολοσσός» πάντως έχει ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα του. Σταματά το ποδόσφαιρο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και… φουλάρει για να γίνει προπονητής. Μάλιστα, οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν ότι έχει καταθέσει ήδη τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Ιούλιο θα δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητή. Ο Δέλλας έτσι θα πάρει δίπλωμα προπονητή επιπέδου UEFA A και θα αρχίσει την δεύτερη μεγάλη καριέρα της ζωής του. Αυτή του προπονητή.
Ήδη ο «Τράι» μάλιστα έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επιπλέον επιμόρφωση (πιθανόν και στην Ιταλία όπου έπαιξε ως ποδοσφαιριστής σε Περούτζια και Ρόμα για τέσσερα χρόνια) και εν συνεχεία θα ξεκινήσει την προπονητική. Είτε αρχικά ως συνεργάτης σε κάποια ομάδα, είτε ακόμη και ως πρώτος προπονητής με το «καλημέρα». Και η ΑΕΚ σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια για τον προπονητή Δέλλα…
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν μείωσε στα γκολ η Γιουνάιτεντ!!

Η Γιουνάιτεντ επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-0 επί της Σουόνσι και μία αγωνιστική πριν από το τέλος δεν άλλαξε το +8 που είχε η Σίτυ στη διαφορά τερμάτων, κάτι που της δίνει το πρωτάθλημα.
Δεν μείωσε στα γκολ η Γιουνάιτεντ

Η διαφορά των οχτώ τερμάτων συγκριτικά με την επίδοση των «πολιτών» παρέμεινε, η ομάδα του Μαντσίνι στη συγκατοίκηση έχει τον πρώτο λόγο και την επόμενη αγωνιστική στοχεύει σε… φιέστα τίτλου κόντρα στην ΚΠΡ.
Η Γιουνάιτεντ, το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να φύγει νικήτρια από το «Στάδιο του Φωτός» στο ματς με τη Σάντερλαντ και… στηρίζει τους Ρέιντζερς που θα ψάξουν το θαύμα στο «Etihad» ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.
Α’ ημίχρονο:
Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο «Sports Direct Arena» λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με τη Σουόνσι έκανε… βαρύ το κλίμα στις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ». Οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα των συμπολιτών τους και το ζητούμενο ήταν ένα. Νίκη και ελπίδα! Και γιατί όχι… πολλά γκολ για να κλείσει κάπως η ψαλίδα της διαφοράς τερμάτων και να γίνει και… κανένα θαύμα! Το τακουνάκι του Πολ Σκόουλς στο 28ο λεπτό και το δεξί αριστοτεχνικό πλασέ του Άσλεϊ Γιάνγκ στο 41’ έφεραν δύο γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» που πολιόρκησαν τα αντίπαλα καρέ και έδωσαν αιτία στους οπαδούς τους για να ελπίζουν…
Β’ ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο είχε το ίδιο σενάριο, που σημαίνει ότι μια ομάδα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μια άλλη αμυνόταν προσπαθώντας να απομακρύνει τους κινδύνους, ωστόσο, είχαν αλλάξει οι ρόλοι! Η Σουόνσι, παρά τα δύο γκολ που είχε δεχτεί στο πρώτο μέρος, «χτύπησε» το παιχνίδι, απείλησε αρχικά με το μακρινό σουτ του Γκίλφι Σίγκουρντσον που απομάκρυνε με υπερένταση ο Ντε Χέα στο 53ολεπτό, ενώ λίγο αργότερα είχε την ίδια σωστή αντίδραση με προσπάθειες των Γκρέιαμ και Σινκλέρ. Οι «κύκνοι» ανέβηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ περήφανα, αγωνίζονταν το ίδιο θαρραλέα σε όλα τα ματς και αυτό με τη Γιουνάιτεντ δεν θα ήταν διαφορετικό.  Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς είχε το πάνω χέρι σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» και το τελικό 2-0 επιβεβαίωσε την αξιοπρεπή ήττα των νεοφώτιστων, αλλά και το γεγονός πως οι Πρωταθλητές κάνουν πλέον το… καθήκον τους, περιμένοντας – μάλλον – να παραδώσουν τα σκήπτρα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ (88’ Ράφαελ), Σμόλινγκ, Κάρικ, Γιάνγκ, Σκόουλς (68’ Κλέβερλι), Βαλένσια, Ρούνεϊ (78’ Μπερμπάτοφ), Ερνάντες
Σουόνσι: Βορμ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κάουλκερ (90’ Τέιτ), Ρανχέλ, Σινκλέρ, Ντάιερ (71’ Μουρ), Άλεν, Γκόουερ (46’ Μπράιτον), Σίγκουρντσον, Γκρέιαμ
Πηγή: England365.gr

Δώνης: «Διεκδικούμε όλους τους στόχους»

Δώνης: «Διεκδικούμε όλους τους στόχους»
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει όλους τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο αποτέλεσμα στα play offs αλλά και από την συμπεριφορά της ομάδας μας.

Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο πρίσμα: Θέλουμε η ομάδα μας να επιβεβαιώνεται συνεχώς και να διεκδικεί ταυτόχρονα στόχους.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Φο(υ)ρτούνα για Ρεχάγκελ!!

Φο(υ)ρτούνα για Ρεχάγκελ
Η Φορτούνα Ντίσελντορφ κατέλαβε την τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και θα δώσει αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής με τη 16η της Bundesliga, Χέρτα Βερολίνου, που έχει στον πάγκο της τον Ότο Ρεχάγκελ. Η Φορτούνα για την τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ντούισμπουργκ ισοβαθμώντας με τη Ζανκτ Πάουλι που συνέτριψε με 5-0 την Πάντερμπορν, αλλά είχε καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων.

Στις 10 Μαΐου η Χέρτα θα φιλοξενήσει τη Φορτούνα στο Βερολίνο, ενώ πέντε μέρες μετά θα γίνει ο επαναληπτικός στο Ντίσελντορφ.

Απευθείας στη μεγάλη κατηγορία ανέβηκαν η Γκρόιτερ Φιρτ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που θα πάρουν τις θέσεις της Καϊζερσλάουτερν και της Κολωνίας.

πηγή: sportfm.gr

Μύρισε… Ευρώπη!!

Μύρισε… Ευρώπη
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν στην Σκωτία ξεκαθάρισε και η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε και αφορούσε την τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League. Η Νταντί Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της αδιάφορης Σέλτικ και σε συνδυασμό με την ήττα της Σέντ Τζόνσον στο γήπεδο της Χάρτς , με 2-0, «κλείδωσε» την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το γκολ που σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Ρόμπερτσον, στάθηκε αρκετό για τη Νταντί, ώστε να πάρει μία μεγάλη νίκη με… άρωμα Ευρώπης, απέναντι, ωστόσο, στην ήδη πρωταθλήτρια και αδιάφορη Σέλτικ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, μπορεί η Σέντ Τζόνσον να ήθελε το διπλό στην έδρα της Χάρτς, ώστε να ελπίζει για τα προκριματικά του Europa League. Οι γηπεδούχοι, όμως, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησαν εύκολα σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Σκάτσελ στο 21’ και τον Γουέμπστερ στο 57ο λεπτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Σάββατο (5/5)

Ρέιντζερς-Μάδεργουελ 0-0
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν 1-1
Σεντ Μίρεν-Ινβερνές 0-1

Κυριακή (6/5)

Νταντί Γ.-Σέλτικ: 1-0
(21’ Ρόμπερτσον)
Χάρτς- Σεντ Τζόνστον: 2-0
(21’Σκάτσελ, 57’ Γουέμπστερ)

Δευτέρα (7/5)

Χιμπέρνιαν- Ντανφέρμλιν (21:45)

πηγή: sportfm.gr

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»!

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τίτλο στην Αγγλία, ωστόσο κανείς δεν πρόκειται να υποτιμήσει την ΚΠΡ, την ώρα που η Γιουνάιτεντ καραδοκεί! Ο Βενσάν Κομπανί προειδοποίησε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά για τους «πολίτες».

«Ακόμη δεν κερδίσαμε τίποτα και το ξέρουμε όλοι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στην ΚΠΡ», το μήνυμα του αρχηγού.

Δεν έπαιξε, αλλά… κέρδισε!!

Δεν έπαιξε, αλλά… κέρδισε
Όλοι δούλεψαν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προτελευταία αγωνιστική του γκρουπ των πρωταθλητών στη Ρωσία, αφού, παρότι δεν αγωνίστηκε, καθώς υποδέχεται την Τρίτη την Κουμπάν, παρέμεινε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η Ντιναμό ήρθε ισόπαλη 2-2με τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας και παρέμεινε τέταρτη, αφού η Σπαρτάκ έκανε την έκπληξη νικώντας με 3-2 την αδιάφορη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και σκαρφάλωσε τρίτη. Σημαντική νίκη επί της Ρούμπιν με 3-1 πήρε η Ανζί και εξασφάλισε θέση τουλάχιστον στο Europa League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντιναμό Μόσχας-Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2
(47’ Κουράνι, 91’ Μισίμοβιτς-27’ Μπελγιάεφ, 80’ Γκλουσάκοφ)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Σπαρτάκ Μόσχας 2-3
(23’ Κερζακόφ, 82’ πεν. Σέμακ-70’ Μπιλιαλεντίνοφ 70’, 84’ Εμενίκε, 89’ Καριόκα)

Ανζί-Ρούμπιν Καζάν 3-1
(14’ Μπουσουφά, 60’ Σάμπα, 89’ Ετό-1’ Ντάβιντοφ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Κουμπάν (8/5)

Βαθμολογία

1. Ζενίτ 85
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 72 (με ένα ματς λιγότερο)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 72
4. Ντιναμό Μόσχας 71
5. Ανζί 70
6. Λοκομοτίβ Μόσχας 66
7. Ρούμπιν Καζάν 65
8. Κουμπάν 59 (με ένα ματς λιγότερο)

Η τελευταία αγωνιστική (13/5)

Ανζί-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Κουμπάν-Ντιναμό Μόσχας
Λοκομοτίβ Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας
Ρούμπιν Καζάν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

πηγή: sportfm.gr

Έπεσε ο Άρης Λεμεσού!!

Έπεσε ο Άρης Λεμεσού
Στη δεύτερη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος υποβιβάζεται ο Άρης Λεμεσού μετά την ήττα του με 3-1 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του Γ’ ομίλου. Η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με πέναλτι του Κίντι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους , αλλά ο Άρης παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 48ο λεπτό μετά την αποβολή Κομπόιο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με τον Γκέλσον. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να κρατήσουν την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι σκόραραν δυο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Ντουάρτε στο 85’ και τον Κεμόν στο 90’.

Στον άλλο αγώνα για τον Γ’ όμιλο ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 2-0 την Παραλίμνι με τον Σερχάο στο 22ο λεπτό να ανοίγει το σκορ και τον Μαρκόφσκι να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του στο 85’.

Για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου του κυπριακού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε με 3-1 την Αλκή, ενώ Απόλλων Λεμεσού και Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Αποτελέσματα Γ’ Ομίλου:

Εθνικός Άχνας- Παραλίμνι: 2-0
(22’Σερχάο , 85 Μαρκόφσκι (αυτ.)

Ολυμπιακός Λευκωσίας - Άρης: 3-1
(45+ Κίντι (πεν.), 85’ Ντουάρτε, 90+ Κεμόν - 60’ Γκέλσον)

Αποτελέσματα Β’ Ομίλου:

ΑΕΚ Λάρνακας- Αλκή: 3-1
(6’Γκαρσία, 48’Γκαρσία, 90+ Πιντάδο - 36’ Τανάσα)

Απόλλων Λεμεσού- Νέα Σαλαμίνα: 1-1
(68’Κιρόφσκι (πεν.) - 13’Λεόν)


Β’ Όμιλος

1. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 48
2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 43
3. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 42
4. ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 39


Γ’ Όμιλος

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 39
2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 39
3. Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 35
4. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 31


πηγή: sportfm.gr

Ενδιαφέρον από Τουρκία για Κρέσιτς!!

Ενδιαφέρον από την Μπούρσασπορ έχει εκφραστεί για τον Ντάριο Κρέσιτς. Στον Κροάτη τερματοφύλακα έχει μπει "πωλητήριο" εδώ και καιρό με τη σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης.
Ενδιαφέρον από Τουρκία για Κρέσιτς
Ενδιαφέρον από την Μπούρσασπορ υπάρχει για τον Ντάριο Κρέσιτς. Στον Κροάτη τερματοφύλακα έχει μπει «πωλητήριο» εδώ και καιρό, με την σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις της πλευράς του Κρέσιτς για την μεταπήδησή του σε άλλο σύλλογο εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα.
Ο μάνατζέρ του Μάριο Κνεζ πριν από μερικές μέρες είχε συνάντηση στην Γερμανία με διοικούντες της Μπούρσασπορ, καθώς η τουρκική ομάδα ψάχνει για τερματοφύλακα. Μετά την ομάδα του Κατάρ και την Βίλσα Κρακοβίας, η Μπούρσασπορ είναι η τρίτη ομάδα με την οποία συζήτησε η πλευρά του Κρέσιτς το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Σύμφωνα με Κροατικά μέσα ενημέρωσης και ομάδα της Γερμανίας σχεδιάζει να τον προσεγγίσει.
Το σοβαρότατο εμπόδιο στην προσπάθεια πώλησής του είναι ο πολύμηνος παροπλισμός του στον ΠΑΟΚ και το ότι, ως εκ τούτου, δεν έχουν την δυνατότητα δια ζώσης παρακολούθησής του σε αγώνες οι ενδιαφερόμενες ομάδες.
Την περασμένη εβδομάδα ο Γερμανοκροάτης μάνατζέρ του ήταν στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη. Στην συνάντηση συμφώνησαν για το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας. Πέρυσι το καλοκαίρι η τιμή πώλησής του είχε ορισθεί στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά φέτος, όπως είναι ευνόητο, λόγω της οικονομικής κρίσης, με ένα εύλογο ποσό, αρκετά χαμηλότερο, ο ΠΑΟΚ τον δίνει.
Άλλωστε, σε ένα χρόνο τελειώνει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος. Επίσης, εάν τον παραχωρήσει, εκτός από το αντίτιμο της πώλησης, ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει και το συμβόλαιό του για την νέα χρονιά που είναι 250.000 ευρώ και μαζί με την εφορία φτάνει τις 400.000 ευρώ, συν του ότι ήδη οφείλονται πάνω από 100.000 ευρώ δεδουλευμένα στον Κροάτη τερματοφύλακα.
Πηγή: Contra.gr

Το exit poll δείχνει...!!

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό δείχνει η πρώτη πρόβλεψη ψήφου, με τη ΝΔ να προηγείται με βραχεία κεφαλή, να ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα το ΠΑΣΟΚ. Δείτε τα ποσοστά όλων των κομμάτων...
Το exit poll δείχνει...
Αν τα exit polls επιβεβαιωθούν, είναι σχεδόν αδύνατο να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς η ΝΔ βρίσκεται από το 17% έως 20%, ο ΣΥΡΙΖΑ από 15,5 έως 18,5% και το ΠΑΣΟΚ από 14% έως 17%!
Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή...
Αναλυτικά τα αποτελέσματα που έδωσε το exit poll:
Νέα Δημοκρατία: 17,0 - 20,0%
ΣΥΡΙΖΑ: 15,5- 18,5%
ΠΑΣΟΚ: 14,0- 17,0%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 10,0- 12,0%
ΚΚΕ: 7,5- 9,5%
Χρυσή Αυγή: 6,0- 8,0%
Δημοκρατική Αριστερά: 4,5- 6,5%
ΛΑΟΣ: 2,5- 3,5%
Οικολόγοι Πράσινοι: 2,5- 3,5%
Δημοκρατική Συμμαχία: 2,0- 2,8%
Δράση: 2,0- 2,8%
Δημιουργία Ξανά!: 1,9- 2,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,2- 2,0%
Λοιπά: 2,0- 4,0%.

Η γκολάρα του Κουράνι! (video)

Ένα φοβερό «ψαλίδι» πέτυχε ο Κέβιν Κουράνι στο παιχνίδι της Ντινάμο Κιέβου με την Λοκομοτίβ Μόσχας, δείχνοντας πως η... τέχνη δεν ξεχνιέται!
Τι κι' αν έφυγε από το υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα της Γερμανίας; Ο Κέβιν Κουράνι πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ στην ισοπαλία της ομάδας του με την Λοκομοτίβ! Ο Γερμανός στράικερ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το τελικό 2-2 άφησε την ομάδα του στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Δείτε το καταπληκτικό γκολ του Κουράνι:






πηγή: onsports.gr

Μουρίνιο: «Μένει ο Ιγκουαΐν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας στα ισπανικά Μέσα, τόνισε πως ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει στη «βασίλισσα».
«Ο Ιγκουαΐν θα μείνει στην ομάδα. Θα μείνει εδώ επειδή τον χρειάζομαι. Έχει σπουδαία χρονιά εδώ και μπορεί να μείνει για αρκετά χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κανένα σκοπό να τον πουλήσει. Ακόμα και με 60 εκατομμύρια ευρώ πρόταση δεν θα τον δίναμε», είπε ο Μουρίνιο.


πηγή: onsports.gr