Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τσεχ: «Μας γέμισε αυτοπεποίθηση το FA Cup»

Τσεχ: «Μας γέμισε αυτοπεποίθηση το FA Cup»
Η κατάκτηση του FA Cup έδωσε ενέργεια και… άνοιξε την όρεξη των παικτών της Τσέλσι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Πετρ Τσεχ.

«Όταν κερδίζεις ένα κύπελλο σίγουρα πας με διαφορετική ψυχολογία στον τελικό του Μονάχου. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχαμε χάσει το τρόπαιο από την Λίβερπουλ. Πλέον έχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να συγκεντρωθούμε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Μπάγερν».

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι τοποθετήθηκε και για την χρησιμοποίηση του βίντεο για φάσεις όπως αυτή του Άντι Κάρολ και του γκολ που αποσόβησε(;) ο ίδιος με σπουδαία απόκρουση.

«Θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εδώ και δέκα χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μόνο τόσο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο που δεν υπάρχει τεχνολογική υποστήριξη. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ακόμα δεν εφαρμόζεται» τόνισε.

Τέλος ο Τσέχος διεθνής μίλησε και για τους Ντρογκμπά, Ντι Ματέο.

«Ο Ντιντιέ σκοράρει συνέχεια σε αυτό το γήπεδο. Κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα, σουτάρει και σκοράρει» είπε για τον Ιβοριανό φορ και συνέχισε «Δεν ξέρω αν ο κόουτς μείνει στον πάγκο αλλά σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου προσμετράται υπέρ του. Δεν πρόκειται να τοποθετηθώ γιατί από τότε που είμαι στον σύλλογο έχουν αλλάξει οκτώ προπονητές. Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης» συμπλήρωσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: