Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αυτοδύναμο Πασοκιστάν! (ΦΩΤΟ)

Το Κούρκουτι σατιρίζει την προεκλογική συγκέντρωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Σύνταγμα!
Αυτοδύναμο Πασοκιστάν! (ΦΩΤΟ)
Όλοι οι μεγάλοι Σύλλογοι όπως η Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ έχουν πολλούς φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι περιοδείες των ομάδων αυτών να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Παράλληλη ιστορία μπορούμε να πούμε ότι είναι και αυτή του ΠΑΣΟΚ, με την απήχηση σε χώρες της ανατολής (όπως Πακιστάν, Ινδία, Ταϋλάνδη, Μογγολία) να είναι τεράστια. Άνθρωποι από αυτές τις χώρες έχουν την τύχη να βρίσκονται στην πατρίδα μας και δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην βρεθούν χθες στο Σύνταγμα, στην μεγαλοπρεπή προεκλογική συγκέντρωση του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Όμως επειδή οι κακιές γλώσσες μιλούν για μισθωμένους μεροκαματιάρηδες μετανάστες, η στήλη εκμεταλλευόμενη τα ειδικά skills στο ρεπορτάζ που έχει, έψαξε και βρήκε 2 περιπτώσεις όπου το ΠΑΣΟΚ κάνει θραύση:
1: Usain Bolt. Το είχατε προσέξει ότι ο Τζαμαϊκανός δρομέας πάντα όταν παίρνει μετάλλιο τυλίγεται πάντα με την σημαία του ΠΑΣΟΚ; Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλλημένως τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου, λάτρεψε τον αξιαγάπητο Κώστα Σημίτη και δεν μπορούσε παρά να δεθεί ακόμα περισσότερο με το κόμμα επί της προεδρείας του Γιώργου Παπανδρέου (κάνετε και το connection Τζαμάικα-χασίς-ΓΑΠ)

2. Οι Ινδιάνοι -ή όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων και δεν υπάρχουν απλά για τους τουρίστες- έχουν ένα όνειρο. Να αποκτήσουν πάλι δικά τους εδάφη και να ζουν αυτοδύναμα με τα δικά τους ήθη και έθιμα, οικονομικό σύστημα και ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν το όραμά τους ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου και του μεγάλου ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε και το είδαμε να μας φτιάχνει την καθημερινότητά μας, να μας διασφαλίζει την υγεία, την παιδεία και την ασφάλειά μας.

Εξάλλου πώς θα μπορούσε ένα κόμμα με το ήθος και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ να πληρώσει μαύρα χρήματα σε ανθρώπους για να κουνούν σημαίες. Ντροπή και μόνο που το σκεφτήκατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: