Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αποφασίζει πριν το Euro ο Χούντελαρ!!

Αποφασίζει πριν το Euro ο Χούντελαρ
Έτοιμος να βάλει επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Σάλκε, πριν καν ξεκινήσει το Euro 2012, εμφανίστηκε ο Γιαν-Κλας Χούντελαρ. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλε», όμως οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να συνεχίσει να αγωνίζεται στη «Veltins Arena».

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Όλοι γνωρίζουν ότι αισθάνομαι καλά εδώ», δήλωσε στη «Bild» ο πρώτος σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος με 29 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο 28χρονος στράικερ είχε τονίσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μετά να σκεφτεί τι θα κάνει στο μέλλον, όμως τώρα παραδέχθηκε ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει την απόφαση του πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας:

«Μπορεί να έχω αποφασίσει και πριν από το Euro».

Ακόμη έδειξε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση των Βεστφαλών. Δηλαδή, ότι η Σάλκε θα παραμείνει ανταγωνιστική και την επόμενη σεζόν, παρά τη φυγή του Ραούλ:

«Είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο Champions League. Είμαι πεπεισμένος ότι η διοίκηση θα φέρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: