Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ντι Ματέο: «Ύψιστη τιμή»

Ντι Ματέο: «Ύψιστη τιμή»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε ύψιστη τιμή για τον ίδιο ότι έφτασε στην κούπα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου γιατί φέτος δεχθήκαμε σκληρή κριτική κα ι ανταπεξήλθαμε, φτάνοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμη ένα, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ» είπε αρχικά ο τεχνικός των «μπλε» και πρόσθεσε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάνουν τον σύλλογο περήφανο και μαζί κάνουν περήφανους και τους οπαδούς μας. Είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς. Πραγματικά είναι κάτι μοναδικό να κατακτάς το Κύπελλο τόσο με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή όσο και με αυτή του προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Είναι ύψιστη τιμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε καλά, πετύχαμε δύο γκολ, καταφέραμε να δεχτούμε λιγότερα και όταν μας πίεσαν, αντέξαμε και κρατήσαμε το προβάδισμά μας. Σήμερα πανηγυρίζουμε όμως από αύριο επικεντρωνόμαστε ξανά στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αφού έχουμε δύο ματς πρωταθλήματος και φυσικά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: