Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο Σισέ σώζει την ΚΠΡ!!

Ο Τζιμπριλ Σισέ με γκολ στο 89’ έδωσε μία νίκη – χρυσάφι στην ΚΠΡ που τη διατηρεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το 1-0 απέναντι στη Στόουκ.
Με τον Τζιμπρίλ Σισέ οδηγό, η ΚΠΡ βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της καθώς επικράτησε 1-0 της Στόουκ στο «Λόφτους Ρόουντ» και την έφερε δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 89’ και αν η Μπόλτον δεν επικρατήσει της Στόουκ εκτός έδρας η ΚΠΡ θα παραμείνει στην κατηγορία.
Οι «γουόντερερς» παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην Γουέστ Μπρομ και έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στη ζώνη της παραμονής. Ο Πετρόφ στο 24’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τον Τζόουνς στο 72’ να κάνει το 2-0 με αυτογκόλ. Κάπου εκεί όμως, οι γηπεδούχοι «αυτοκτόνησαν», καθώς ο Μπρουντ στο 75’ μείωσε σε 2-1 με τον Μόρισον στο 90’ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.
Χωρίς τέρματα, έληξε και η αδιάφορη αναμέτρηση της Γουλβς με την Έβερτον στο «Μολινό». Ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία ανέβηκε η Φούλαμ, η οποία επικράτησε 2-1 της Σάντερλαντ. Ο Ντέμπσεϊ στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μπάρντσλεϊ να ισοφαρίζει στο 34΄. Τη νίκη στους «κότατζερς» έδωσε ο Ντεμπελέ στο 35’.
Τέλος, την ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας έχασε η Τότεναμ, η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με την Άστον Βίλα. Ο Κλαρκ στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Αντεμπαγιόρ στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: